Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δεν θέλω να σε θίξω αλλά συνήθως οι δεξιές είναι οι πιο τσαπερδονοκωλοσφυριχτογαργαλιάρες!!! :grin:

παπαζολ, επειδη εισαι νινι ακομα,, δεν θυμασαι τις καραβιες των αντρων που το πεζανε κκε για να γαμησουν κουμουνιστριες γιατι μονο αυτες την δεκαετια του 80 δινανε κωλο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο μεμο της πηδαει...δεν της παντρευεται και δεν κανει παιδια μαζι τους για να μολυνει την ελληνικη φυλη οποτε μπορει να ειναι εθνικιστης..
ο μεμος πηδαει???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τρεξε γρηγορα να καταχυρωσεις τα δικαιωματα για το ανεκδοτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πως το βλέπεις και συ το ίδιο κάνεις ;;
ρε αγαπουλης ειναι, παρακαλακιας! και εφαγε χυλοπιτα και απο το τσουρεκακι!

μαριαννα θες να τα φτιαξουμε;ειμαι καλο παιδι υπομονετικος και δεν δερνω κοριτσια.ασε που ξερω να βαζω και πλυντηριο μονος μου χωρις οδηγιες.και τα απλονω κιολας.

ααααααχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
παπαζολ, επειδη εισαι νινι ακομα,, δεν θυμασαι τις καραβιες των αντρων που το πεζανε κκε για να γαμησουν κουμουνιστριες γιατι μονο αυτες την δεκαετια του 80 δινανε κωλο...
Πιθανόν,εσύ πάντως μιλάς για το εχθές/εγώ για το σήμερα!!! ;)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Υ.Γ.Να μην μιλήσω για την παιδεία Ανατολάκη(υποβιβάζει και μόνο που υπήρξε παίκτης τον ΟΣΦΠ)!!! :P

ο ανατολακης κρινεται θετικα εαν και ειναι βουλευτης  μονο 6 μηνες...μπορεις να δεις τις ερωτησεις του στην βουλη που δεν εχουν σχεση μονο με τον αθλητισμο...γιατι ο φασουλας εχεις επιπεδο με την δικη σου λογικη?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
μαριαννα θες να τα φτιαξουμε;ειμαι καλο παιδι υπομονετικος και δεν δερνω κοριτσια.ασε που ξερω να βαζω και πλυντηριο μονος μου χωρις οδηγιες.και τα απλονω κιολας.

Τι να φτιάξεις μωρή καραγκιόζα αφού σε φτύνουν όλες  :uglystupid:

άντε βάρα το εθνικό σου σπορ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΜΑΚΑΚΑ

Επισκέπτης
ο ανατολακης κρινεται θετικα εαν και ειναι βουλευτης  μονο 6 μηνες...μπορεις να δεις τις ερωτησεις του στην βουλη που δεν εχουν σχεση μονο με τον αθλητισμο...γιατι ο φασουλας εχεις επιπεδο με την δικη σου λογικη?
Βουλή παραπακολουθώ,ο Ανατολάκης ούτε που μιλάει,πολύ σπάνιαααα και τον καθοδηγούν άλλοι!!! :grin:

Ο Φασούλας δεν έγινε/ούτε προσπάθησε βουλευτής!!! :idiot: :uglystupid:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Πιθανόν,εσύ πάντως μιλάς για το εχθές/εγώ για το σήμερα!!! ;)

εγω εαν ξανα διαβασεις το σχολιο μου ειπα οτι ολες οι γυναικες ασχετα ιδεολογιες στις μερες μας το παιρνουν στεγνα...αυτο που ειπα και το λεω εδω και πιο αναλυτικα...ειναι οτι εντος της δεξιας μπορει να βρει και καμια που να κανει για οικογενεια ενω στην αριστερα αυτο δεν ισχυει.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Βάζεις και πλυντήριο μωρή ΛΙΛΑ άντε πάρε και καμιά  :pipa2:
μέχρι να τα απλώσεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι να φτιάξεις μωρή καραγκιόζα αφού σε φτύνουν όλες  :uglystupid:

άντε βάρα το εθνικό σου σπορ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΜΑΚΑΚΑ
γαμησε τα ρε τετοιο φτυσιμο πια..και απο την μαριαννα... :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
εγω εαν ξανα διαβασεις το σχολιο μου ειπα οτι ολες οι γυναικες ασχετα ιδεολογιες στις μερες μας το παιρνουν στεγνα...αυτο που ειπα και το λεω εδω και πιο αναλυτικα...ειναι οτι εντος της δεξιας μπορει να βρει και καμια που να κανει για οικογενεια ενω στην αριστερα αυτο δεν ισχυει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βάζεις και πλυντήριο μωρή ΛΙΛΑ άντε πάρε και καμιά  :pipa2:
μέχρι να τα απλώσεις
αν θες να σου βαλω και εσενα πεστο δεν τρεχει μια.μονο που θα σκυψεις λιγο για να χωσεις τα ρουχα μεσα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
αχαχαχαχαχαχα

και δεν θέλεις και οδηγίες  :uglystupid:

μαθημένη η γριά στα σύκα  :uglystupid:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αχαχαχαχαχαχα

ραφυ, αμα ξερει να κανει και ιμαμ μπαϊλντι λες να του κανουμε κοννε με το ΠαΠακι που τα γουσταρει τα ανατολιτικα? :2funny:

Επισκέπτης

Δυστυχώς αυτή είναι η τραγική πραγματικοτήτα,πέρασαν οι καιροί που την είχες δούλα και κυρά,ξέρεις εγώ πόσες φορές έχω μαγειρέψει σε γύναικα;! :cheesy: :think:

Aστάαα χαλάσαν οι καιροί!!! :'(

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Βουλή παραπακολουθώ,ο Ανατολάκης ούτε που μιλάει,πολύ σπάνιαααα και τον καθοδηγούν άλλοι!!! :grin:

Ο Φασούλας δεν έγινε/ούτε προσπάθησε βουλευτής!!! :idiot: :uglystupid:

κανεις λαθος το 2007 ή 2004 ο φασουλας ειχε βγει δευτερος στον πειραια και εχασε την εδρα διοτι ο πρωτος ηταν ο σημιτης που σαν πρωην πρωθυπουργος πηρε την εδρα...ενω σαν δημοτικος συμβουλος θεσσαλονικης δεν παταγε στο δημοτικο συμβουλιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom