rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι να πω βρε αγαπουλη ολη μερα εδω την βγαζεις και μου λες εμενα τι να πω απτη ζωη μου.
Πως το βλέπεις και συ το ίδιο κάνεις ;;
τι να πω βρε αγαπουλη ολη μερα εδω την βγαζεις και μου λες εμενα τι να πω απτη ζωη μου.
ναι τυπε στις 1 μπηκα για μια ωρα να σας κανω πλακιτσα.ολη μερα ειμαι.Πως το βλέπεις και συ το ίδιο κάνεις ;;
Δεν θέλω να σε θίξω αλλά συνήθως οι δεξιές είναι οι πιο τσαπερδονοκωλοσφυριχτογαργαλιάρες!!!
ο μεμος πηδαει????ο μεμο της πηδαει...δεν της παντρευεται και δεν κανει παιδια μαζι τους για να μολυνει την ελληνικη φυλη οποτε μπορει να ειναι εθνικιστης..
ρε αγαπουλης ειναι, παρακαλακιας! και εφαγε χυλοπιτα και απο το τσουρεκακι!Πως το βλέπεις και συ το ίδιο κάνεις ;;
μαριαννα θες να τα φτιαξουμε;ειμαι καλο παιδι υπομονετικος και δεν δερνω κοριτσια.ασε που ξερω να βαζω και πλυντηριο μονος μου χωρις οδηγιες.και τα απλονω κιολας.
Πιθανόν,εσύ πάντως μιλάς για το εχθές/εγώ για το σήμερα!!! ;)παπαζολ, επειδη εισαι νινι ακομα,, δεν θυμασαι τις καραβιες των αντρων που το πεζανε κκε για να γαμησουν κουμουνιστριες γιατι μονο αυτες την δεκαετια του 80 δινανε κωλο...
ναι τυπε στις 1 μπηκα για μια ωρα να σας κανω πλακιτσα.ολη μερα ειμαι.
Υ.Γ.Να μην μιλήσω για την παιδεία Ανατολάκη(υποβιβάζει και μόνο που υπήρξε παίκτης τον ΟΣΦΠ)!!!
μαριαννα θες να τα φτιαξουμε;ειμαι καλο παιδι υπομονετικος και δεν δερνω κοριτσια.ασε που ξερω να βαζω και πλυντηριο μονος μου χωρις οδηγιες.και τα απλονω κιολας.
Βουλή παραπακολουθώ,ο Ανατολάκης ούτε που μιλάει,πολύ σπάνιαααα και τον καθοδηγούν άλλοι!!!ο ανατολακης κρινεται θετικα εαν και ειναι βουλευτης μονο 6 μηνες...μπορεις να δεις τις ερωτησεις του στην βουλη που δεν εχουν σχεση μονο με τον αθλητισμο...γιατι ο φασουλας εχεις επιπεδο με την δικη σου λογικη?
Πιθανόν,εσύ πάντως μιλάς για το εχθές/εγώ για το σήμερα!!! ;)
γαμησε τα ρε τετοιο φτυσιμο πια..και απο την μαριαννα... :'( :'( :'( :'(Τι να φτιάξεις μωρή καραγκιόζα αφού σε φτύνουν όλες
άντε βάρα το εθνικό σου σπορ
ΜΑΚΑΚΑ
εγω εαν ξανα διαβασεις το σχολιο μου ειπα οτι ολες οι γυναικες ασχετα ιδεολογιες στις μερες μας το παιρνουν στεγνα...αυτο που ειπα και το λεω εδω και πιο αναλυτικα...ειναι οτι εντος της δεξιας μπορει να βρει και καμια που να κανει για οικογενεια ενω στην αριστερα αυτο δεν ισχυει.
αν θες να σου βαλω και εσενα πεστο δεν τρεχει μια.μονο που θα σκυψεις λιγο για να χωσεις τα ρουχα μεσα.Βάζεις και πλυντήριο μωρή ΛΙΛΑ άντε πάρε και καμιά
μέχρι να τα απλώσεις
ραφυ, αμα ξερει να κανει και ιμαμ μπαϊλντι λες να του κανουμε κοννε με το ΠαΠακι που τα γουσταρει τα ανατολιτικα?αχαχαχαχαχαχα
και δεν θέλεις και οδηγίες
μαθημένη η γριά στα σύκα
Δυστυχώς αυτή είναι η τραγική πραγματικοτήτα,πέρασαν οι καιροί που την είχες δούλα και κυρά,ξέρεις εγώ πόσες φορές έχω μαγειρέψει σε γύναικα;!και δεν θέλεις και οδηγίες
μαθημένη η γριά στα σύκα
Βουλή παραπακολουθώ,ο Ανατολάκης ούτε που μιλάει,πολύ σπάνιαααα και τον καθοδηγούν άλλοι!!!
Ο Φασούλας δεν έγινε/ούτε προσπάθησε βουλευτής!!!
το αγαπημενο σου φρουτο φανταζομαι ε καρλοτα?αχαχαχαχαχαχα
και δεν θέλεις και οδηγίες
μαθημένη η γριά στα σύκα