rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε παπαρες και οι δυο δεν εχετε βαρεθει να μαλωνετε για μαλακιες;
οχι.
ρε παπαρες και οι δυο δεν εχετε βαρεθει να μαλωνετε για μαλακιες;
Οχί απλά μουνί καρά μουνάραααα!!!
στην τσάντα μου το χω μαλακούλη...
απαγορεύεται γι' αυτούς που μασάνε!
Ωρε μην μου βριζετε τον συντεκνο ,γιατι θα γινει τση τρελλης.Μαϊμουδίτσα είσαι εσύ και όλα τα τσιριζόνια
και το ποιος νογά ή δεν νογά φαινεται απο την δικη σου πηγη
Βλακάκο
Με -ω το δέχομαι με -ο μην μου το γράψεις!!!παπαζολ, ηθοποιος σημαινει φως, ασχετα σε τι ταινιες θα παιζεις!
αφου πρωτα βγει μια ταινια με για μια γυναικα θυμα οικογενειακη βιας απο τον αντρα της προεδρο πολιτικου κομματος που βρισκει τον ερωτα με ενα παιδι απο τα βορεια προαστεια δηλαδη εσενα..
μα μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια ρε τυποι.στα παπαρια μας και εσεις οι αριστεροι μαλακες,στα παπαρια μας και εσεις οι εθνικιστες μαλακες.εμεις να γαμαμε θελουμε και ας ειναι αριστερη,δεξια,κεντρωα,σεντερ φορ και οτι αλλο θελει.
μα μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια ρε τυποι.στα παπαρια μας και εσεις οι αριστεροι μαλακες,στα παπαρια μας και εσεις οι εθνικιστες μαλακες.εμεις να γαμαμε θελουμε και ας ειναι αριστερη,δεξια,κεντρωα,σεντερ φορ και οτι αλλο θελει.
Πολιτική άποψη με ουσία που όλους μας ενώνει και όλοι συμφωνούμε!!!μα μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια ρε τυποι.στα παπαρια μας και εσεις οι αριστεροι μαλακες,στα παπαρια μας και εσεις οι εθνικιστες μαλακες.εμεις να γαμαμε θελουμε και ας ειναι αριστερη,δεξια,κεντρωα,σεντερ φορ και οτι αλλο θελει.
Με -ω το δέχομαι με -ο μην μου το γράψεις!!!
επειδη δε γαμαει εχει νευρακια βρεκαι σε τι σε εμποδίζει ο καυγάς μας ;;;
Δε κάνουν οθωμανικό ε;Υ.Γ.Αν και πιστεύω χρυσαυγίτισσα δύσκολα θα γαμούσα!!!
μου ζαλιζει τα αρχιδια και δεν μπορω να κεντραρω.δεν ξερω αν το παθαινει και αλλος αυτο.και σε τι σε εμποδίζει ο καυγάς μας ;;;
Βασικά μαζί μου δεν θα κάθονταν για σεξ ούτε πρόωρος να ήμουν!!!Δε κάνουν οθωμανικό ε;
πω πω !!!
που να σου λέγανε να γίνει ταινία και με την κυρία προέδρου (πρώην μοντέλο - νυν αρκούδα αν θυμάμαι καλά...)
φένια βένια μένια πένια κάτι τέτοιο....
βέβαια αυτό θα ήταν όχι milf αλλά gmilg (grandmother....)
θα είχες κι εσύ ένα ρολάκι....
θα πήδαγες μέχρι να εμφανιστεί ο Φύρερ!
μετά θα ήσουν ευνούχος....
μου ζαλιζει τα αρχιδια και δεν μπορω να κεντραρω.δεν ξερω αν το παθαινει και αλλος αυτο.
αν δεν γαμουσα θα ημουν εδω ολη μερα να λεω τι κακες ειναι οι ελληνιδες,τι καλες που ειναι οι ρωσσιδες και μετα να το παιζω εθνικιστης.επειδη δε γαμαει εχει νευρακια βρε
εγω δεν εχω ακουσει για οικογενειακη βιας εκ μερους δεξιου πολιτικου αρχηγου...ολος ο τυπος πριν 2-3 χρονια φωναζε για ξυλοδαρμο συζυγου αριστερου πρωην πολιτικου αρχηγου
Εεε οι υπόλοιποι βιαζούν την χώρα και δεν έχουν χρόνο ούτε να δείρουν την γυναίκα τους!!!εγω δεν εχω ακουσει για οικογενειακη βιας εκ μερους δεξιου πολιτικου αρχηγου...ολος ο τυπος πριν 2-3 χρονια φωναζε για ξυλοδαρμο συζυγου αριστερου πρωην πολιτικου αρχηγου