master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εσυ τυπε δεν μετρας εισαι ο ζαλιζαρχιδας number one.μαζι με τους αλλους 2 womensendaway.μάλλον όχι!!!
θα πρεπε να το ψάξεις!!!
εσυ τυπε δεν μετρας εισαι ο ζαλιζαρχιδας number one.μαζι με τους αλλους 2 womensendaway.μάλλον όχι!!!
θα πρεπε να το ψάξεις!!!
αν δεν γαμουσα θα ημουν εδω ολη μερα να λεω τι κακες ειναι οι ελληνιδες,τι καλες που ειναι οι ρωσσιδες και μετα να το παιζω εθνικιστης.
εγω παντως δουλευω 3 δουλειες να μαζεψω λεφτα να παρω type R μπας και γαμησω...αν δεν γαμουσα θα ημουν εδω ολη μερα να λεω τι κακες ειναι οι ελληνιδες,τι καλες που ειναι οι ρωσσιδες και μετα να το παιζω εθνικιστης.
Δε κάνουν οθωμανικό ε;
εσυ τυπε δεν μετρας εισαι ο ζαλιζαρχιδας number one.μαζι με τους αλλους 2 womensendaway.
εσυ τυπε δεν μετρας εισαι ο ζαλιζαρχιδας number one.μαζι με τους αλλους 2 womensendaway.
εγω παντως δουλευω 3 δουλειες να μαζεψω λεφτα να παρω type R μπας και γαμησω...
Δεν θέλω να σε θίξω αλλά συνήθως οι δεξιές είναι οι πιο τσαπερδονοκωλοσφυριχτογαργαλιάρες!!!εαν και στην εποχη μας δεν υπαρχει απολυτη λογικη...και ολες οι γυναικες ασχετα ιδεολογιας...παντως συνηθιζεται να παντρευεσαι δεξια και ξεκολιαζεις αριστερη
πως τα κοβει τα τεκνα το εμπειρο ματι βρε παιδι μου!εσύ τύπε μετρήθηκες;
εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής!!!
πάρε το κουβαδάκι του μεμάκου να παίξεις....
εσυ τον μονο που καταφερες να βγαλεις οχι στο μπου αλλα γενικα στην ζωη ειναι τον μεμουλη...καλα στεφανα κοριτσα.καλά τώρα μας επείσες...
γκόμενα έβγαλες στο bou ;;;
να σου δώσω απάντηση λοιπόν
εσυ ακομη και στον υπνο σου αδελφες ονειρευεσαι..θα το πω στον μεμουλη οτι ονειρευεσαι αλλους.Αδέρφες δεν είσαστε;;
εσύ μας το είπες
εσυ τον μονο που καταφερες να βγαλεις οχι στο μπου αλλα γενικα στην ζωη ειναι τον μεμουλη...καλα στεφανα κοριτσα.
ε τον μαλακα ποσο χρονο εισαι ρε 11?ε τον τυπο τι ειπε.εγω παντως δουλευω 3 δουλειες να μαζεψω λεφτα να παρω type R μπας και γαμησω...
Σε παλάμες αναφέρεσαι;εαν και στην εποχη μας δεν υπαρχει απολυτη λογικη...και ολες οι γυναικες ασχετα ιδεολογιας...παντως συνηθιζεται να παντρευεσαι δεξια και ξεκολιαζεις αριστερη
εδώ για τσόντα λέμε, τι μου βάζεις το ξύλο;
εκτός αν στη φένια (ή στον πρόεδρο) αρέσει το αυταρχικό...
αλήθεια πως την λένε ;;;
εσυ ακομη και στον υπνο σου αδελφες ονειρευεσαι..θα το πω στον μεμουλη οτι ονειρευεσαι αλλους.
τι να πω βρε αγαπουλη ολη μερα εδω την βγαζεις και μου λες εμενα τι να πω απτη ζωη μου.Τι να μας πεις και συ και συ απ τη ζωη σου...........
Type R θα παρεις ποτε
αν δεν γαμουσα θα ημουν εδω ολη μερα να λεω τι κακες ειναι οι ελληνιδες,τι καλες που ειναι οι ρωσσιδες και μετα να το παιζω εθνικιστης.
μακραν η αριστερα εχει βαλει πιο πολλα "μωρα" σε ψηφοδελτια που η μονη τους χρησιμοτητα θα ηταν ενας ρολος σε μια καλη τσοντα..θα σου θυμισω οτι ο παπανδρεου εβαλε στο υπουργικο συμβουλιο την γυναικα του βοσκοπουλου που ειναι γνωστη για τις γυμνες φωτογραφιες της και δεν εχει σχεση με τον τουρισμο...η βενυ ειναι και 60+ που να παιψει σε καθε ειδους ταινια...το αυταρχικο μπορει να αρεσει σε οποιες εχουν υποστει βια