gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν εισαι αρκετα πσε ;ή εχεις στραβη μυτη;Τις αναστολές μου τις ξεπέρασα εδώ και καιρό. Πελάτες δε βρίσκω
δεν εισαι αρκετα πσε ;ή εχεις στραβη μυτη;Τις αναστολές μου τις ξεπέρασα εδώ και καιρό. Πελάτες δε βρίσκω
Γιατρέ χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν ισχύει,μπορεί όπως λέτε σε επόμενο σας ποστ εσείς να συναντήσατε κ συναντάτε τέτοιες ιερόδουλες αλλά για την πλειοψηφία σε παγκόσμια βάση δεν ισχύει.Αν εκπορνεύονται με την θέλησή τους, που συνηθέστατα έτσι γίνεται, που είναι η είδηση δηλαδή;
Σκουπίδια μαζεύουν περισσότεροι και πιο βρώμικη δουλειά είναι και λιγώτερα λεφτά έχει...
Χρειάζεσαι έναν καλό μάνατζερ,στείλε pm στο jo.Τις αναστολές μου τις ξεπέρασα εδώ και καιρό. Πελάτες δε βρίσκω
Αντε και συ .. ξεπερνα τις αναστολες σου
ελα να γινετε 42.000.001
Χρειάζεσαι έναν καλό μάνατζερ,στείλε pm στο jo.
Ρώτα την ρυθμ να δεις πόσο ικανοποιημένη έμεινε. ;)
Στα πούπουλα την είχε,ούτε σφαλιάρες ούτε τίποτα,μόνο πίτσα τον κερνούσε.
Ρε τζο ετούτη δεν πιστεύει ότι είσαιΠες ότι με δουλέυεις τώρα για να μη σε βρίσω. Να γράψω ένα ΧΑΧΑΧΑ και να πάει πάσα κακό.
Άκου ποιον να ρωτήσω
Ρε τζο ετούτη δεν πιστεύει ότι είσαινταβάςμάνατζερ
Mπα βαριέμαι,θα σε αφήσω με την απορία.Δεν αμφισβήτησα τπτ. Κάνε λίγο κομπρεχέμσιον πιδίμ.
Mπα βαριέμαι,θα σε αφήσω με την απορία.
Είμαι σαδιστής.
Όξω ήμουν σήμερα ρε,μόλις μπήκα.Πάλι πουστάκι ψάχνεις μία εκ των 42 εκ μπας και απόψε;
Βγέκα όξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Νέο παιδί ρε πούστη μου. Όξω ρε!
Όξω ήμουν σήμερα ρε,μόλις μπήκα.
Άσε κ έχω ένα κρυωματάκι θα την αρπάξω χειρότερα.
Αχου! Όχι να 'χουμε και τύψεις τώρα!
ΟΛΕΣ οι εκπορνευόμενες που έχω γνωρίσει εγώ με την θέλησή τους έχουν γίνει πόρνες, για τα χρήματα φυσικά και το όνειρό τους είναι να γίνουν μεγαλύτερες και διασημότερες πόρνες!
Και η καλύτερη εξυπηρέτηση που μπορεί να τους προσφέρει κανείς είναι να τις συστήσει σε άλλους υποψήφιους πελάτες.
Όλες λέμε! Μικρές-μεγάλες, μορφωμένες-αμόρφωτες, κλασσάτες-τσόλια κλπ.
42 εκ. ήταν μόνο οι αιτήσεις των Ελληνίδων να παίξουν σε τσόντα της Sirina. Τί λέμε τώρα...
ούτε τις εχεις γνωρίσει όλες ούτε είναι πάντα έτσι! οι πουτάνες σπάνια είναι πλούσιες... συνηθως μένουν σε φθηνα σπίτια, σε φθηνές γειτονιές! οι μόνοι πλούσιοι είναι νταβάδες που εισπράττουν λεφτά από τη δουλεια άλλων. στη χώρα μας είναι κυρίως αλβανοί και είναι οι πιο μαλακες από όλους (ρωσους, αφρικανους κλπ) και οι πιο σκληροί. και φυσικά ενα ποσοστό το κάνει χωρίς να το θέλει. όταν είσαι σε ένα χωριό της αλβανίας, της ρωσίας, της ρουμανίας και έρχεται ένας και σου λέει: αν δεν κάνεις ότι σου πω θα σκοτώσω τη μανα σου δεν εχεις πολλές επιλογές...Αχου! Όχι να 'χουμε και τύψεις τώρα!
ΟΛΕΣ οι εκπορνευόμενες που έχω γνωρίσει εγώ με την θέλησή τους έχουν γίνει πόρνες, για τα χρήματα φυσικά και το όνειρό τους είναι να γίνουν μεγαλύτερες και διασημότερες πόρνες!
Και η καλύτερη εξυπηρέτηση που μπορεί να τους προσφέρει κανείς είναι να τις συστήσει σε άλλους υποψήφιους πελάτες.
Όλες λέμε! Μικρές-μεγάλες, μορφωμένες-αμόρφωτες, κλασσάτες-τσόλια κλπ.
ούτε τις εχεις γνωρίσει όλες ούτε είναι πάντα έτσι! οι πουτάνες σπάνια είναι πλούσιες... συνηθως μένουν σε φθηνα σπίτια, σε φθηνές γειτονιές! οι μόνοι πλούσιοι είναι νταβάδες που εισπράττουν λεφτά από τη δουλεια άλλων. στη χώρα μας είναι κυρίως αλβανοί και είναι οι πιο μαλακες από όλους (ρωσους, αφρικανους κλπ) και οι πιο σκληροί. και φυσικά ενα ποσοστό το κάνει χωρίς να το θέλει. όταν είσαι σε ένα χωριό της αλβανίας, της ρωσίας, της ρουμανίας και έρχεται ένας και σου λέει: αν δεν κάνεις ότι σου πω θα σκοτώσω τη μανα σου δεν εχεις πολλές επιλογές...
δε θα συμφωνησω πρέπει να είναι 50-50 το ποσοστό αν συμπεριλάβουμε και το ποσοστό που συμφωνούν να κάνουν αυτη τη δουλεια αλλά όταν φτανουν στην εκαστοτε χωρα που τους πηγαινει ο νταβατζης εκτός από μερικές σφαλιάρες, δεν παίρνουν τα χρηματα που τους ειχαν υποσχεθει αλλά πολυ λιγότερα... άσε που μένουν 5-10 μαζί και δε τους αφηνουν να βγουν έξω παρα μόνο για να πάνε για δουλεια!υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις, αλλά είναι η μειοψηφία.
ωχ απο τριτη ξαδερφη πλησιαζουμε στην πρωτη ξαδερφη!!τους πουστηδες ξεχασες τυπε