Νέα

Εκπομπη Θυρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γιατί μπας εγώ ήμουν αλλιώς! Ή στις μπασκέτες θα ήμουν ή θα έτρεχα μαζί με κάτι άλλους στους θρακο, ή στη Φιλαδέλφεια. ακόμα θυμάμαι την γκλοπιά που έφαγα από μπάτσο...Αν δεν ήταν ο πατέρας μου όταν πέρασα στις πανελλήνιες στη σχολή υπαξιωματικών και του δήλωσα πως δε πάω εκεί (την είχα βάλει στο μηχανογραφικό γιατί με είχε πρήξει ο πατέρας μου, εγώ ήθελα Μηχανολογός) να μου πει "ή εκεί ή εξωτερικό" δε θα είχα ξεκολλήσει και φυσικά δε θα έβλεπα το πόσο ωραίο είναι να πηγαίνεις γήπεδο και να μην ασχολείσαι με τη μάνα του διαιτητή, του αντίπαλου παίκτη....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ολοι τους πολυ εργατικα παιδια
και στο λιμανι δουλευουν και μαγαζια εχουν
αν εισαι εργατικος στην χωρα αυτη τοτε προκοβεις

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Άσχετο αλλά ο Τάκης νόμιζα πως έχει ή Μερσέντα ή μπέμπα...Και τώρα που το είπα, θυμάμαι πως πριν κάποια χρόνια πρέπει να τον είχαν στριμώξει κάτι βάζελοι και είχε πάει στην εκπομπη αναμένος και ούτε τηλεφωνα δε πήρε ούτε τίποτα. One man show...Βρισίδι τρελλό...Α! Και κάπου μέσα στο βρισίδι ΠΡΕΠΕΙ (αν δε με απατάει η μνήμη μου) να είπε και ευχαριστώ σε 2 βάζελους που προσπάθησαν να τον προστατέψουν από το πέσιμο.
Αλλά η εκπομπή αυτή μαζί με το Καφενείο των Φιλάθλων πρέπει να υπάρχει σε ΟΛΕΣ τις συλλογές DVD!!! Είναι MUST
νομίζω γι'αυτό το σκηνικό μιλάς, με τον ψηλό από χολαργό :sunglasses: για μένα μακράν το καλύτερό του βίντεο  :headbang2:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
oντως κ με το καφε δερματινο κ την αφανα πολυ αλητεια ο τακης  :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
νομίζω γι'αυτό το σκηνικό μιλάς, με τον ψηλό από χολαργό :sunglasses: για μένα μακράν το καλύτερό του βίντεο  :headbang2:
Στη Λαική Δημοκρατία της Κίνας, που πάνω από όλα σέβεται τις ελευθερίες του πολίτη, αλλά πάνω απ όλα τον προστατεύει από την πλύση εγκεφάλου του κακού ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού, το youtube έχει μπαναριστεί και δε μπορώ να δω τι έχει βάλεις....

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οπως πολυ ευστοχα ειχε πει μετα το ντερμπυ ΟΣΦΠ ΠΑΟ στο Καραισκακης ο Θ. Καισαρης, οι επαγγελματιες αυτοι οπαδοι δεν θα αφησουν ποτέ το αθλημα να προχωρησει, στο βαθμο που περνα απ το χερι τους. θα κανουν τα παντα για να περνα η γραμμη τους και γενικοτερα η ισχυ τους στους παραγοντες και κατ επεκταση σ ολοκληρη τη Σουπαλιγκα. Γιατι; Γιατι πολυ απλα οι τυποι ΖΟΥΝΕ κυριολεκτικα απ το οπαδιλικι τους, ενω εμεις ΟΧΙ. Για εμας το να ηρεμησει η κατασταση στους αγωνιστικους χωρους θα ειναι ευχη, γι αυτους θα ειναι καταστροφη. Ποιος θα ασχολειται μετα μ αυτους; Ποιος θα αγοραζει τις οπαδικες φυλλαδες; Ποιος θα τρεχει για ξυλο εδω κ εκει;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Στη Λαική Δημοκρατία της Κίνας, που πάνω από όλα σέβεται τις ελευθερίες του πολίτη, αλλά πάνω απ όλα τον προστατεύει από την πλύση εγκεφάλου του κακού ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού, το youtube έχει μπαναριστεί και δε μπορώ να δω τι έχει βάλεις....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λυπάμαι μαν...
είναι η πρώτη εκπομπή μετά την επίθεση που δέχθηκε, φουλ μπινελίκια μέσα, βρίζει και την οικογένεια του ψηλού (πρώτη φορά λέει ότι το κάνει :2funny: και μετά το επαναλαμβάνει :2funny: )
βασικά εκείνη την μέρα πρέπει να έφαγε μεγάλη νίλα...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.390
Πόντοι
456
gregory κατεβασε προγραμματακι και αλλαξε την ip σου ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είχα κατεβάσει το freegate και έκανες ανωνυμο σέρφιγκ, αλλά μετά από κανένα μήνα δε λειτουργούσε ούτε αυτό. Και δύσκολο να αλλάξω την ip μου αφού μένω σε ξενοδοχείο και κάθε δωμάτιο έχει μια συγκεκριμένη ip.

@kosnik δε θυμάμαι για ψηλούς και κοντούς, θυμάμαι πως εκείνη την ημέρα κατά τύχη είχε έρθει ο αδερφός μου σπίτι μου και κάποια στιγμή μου λέει "ρε βάλε να δω τον Τάκαρο" και το γυρνάω και ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ και το σήμα της εκπομπής πρέπει να ήταν μισό και το θυμάμαι όρθιο να πηγαινοέρχεται και να λέει τα πάντα....Είχα πέσει κάτω από τα γέλια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βρήκα στο greektube (γιατί η Ελλάδα θα γίνει η Κίνα της ευρώπης, σε μισθούς, και την υποστηρίζουν οι Κινέζοι) αυτό

Δε ξέρω αν είναι το ίδιο βίντεο με αυτό που έβαλε ο Κόσνικ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα ξανακανουν εκπομπες αλλα δεν εχουν ακομα καναλι.τις εκπομπες που κανουν πληρωνουν τον τηλεοπτικο χρονο και επιλεγουν καναλι οι ιδιοι πχ το extra3 που ηταν παλια.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ο τσουκαλας δεν κατηγορειται για  6 βρομικα εκατομμυρια που εχει στη τραπεζα. κατι ειχα ακουσει οτι ηταν δηλωμενα στο ονομα της γυναικας του

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
[move]ετσι με εμαθε να κανω ο θεος
ετσι με εμαθε να κανω θ θεος
να γαμω τον πειραια
και την θυρα την 7