μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.199
- Πόντοι
- 2.646
Στηρίζω Τζουμακα κλέφτη πασοκαρα.
Για πες μου πού εχουν δουλεψει η Αχτσιογλου και ο Παππάς?Οι παραπανω τουλαχιστον εχουν δουλεψει στην ζωη τους και απ' οτι γνωριζεις εχουν καποια ιδιοτητα. Οι παρακατω ποια ιδιοτητα εχουν; Του κηφηνα;
Τον Τζουμάκα δεν τον παιζουν τα αλλα παιδακια? Ή αρνηθηκε να μπει στη φωτο?
Η πρωτη επαγγελεται αυτο που λες οτι επαγγελεσαι εσυ. Και ο δευτερος εργαζοταν Μ.Β. Ωσπου τον καλεσε ο Τσι να κατεβειΓια πες μου πού εχουν δουλεψει η Αχτσιογλου και ο Παππάς?
Πρωτον, "επαγγελλεται" δεν σημαινει οτι εργασθηκε κιολας. Δικηγορος που στα 30 ειναι υπουργος, και 2-3 χρονια πριν ασχολειται με το κομμα, προφανως δεν εχει εργασθει ποτέ. Εγω δεν λεω οτι ειναι κακο, εσυ λες οτι ειναι κακο. Αν δηλαδη εχουμε ενα μεγαλο ταλεντο στην πολιτικη, πρεπει να περιμενουμε να δουλεψει και 10 χρονια πριν για να ικανοποιηθουν διαφοροι κολλημενοι?Η πρωτη επαγγελεται αυτο που λες οτι επαγγελεσαι εσυ. Και ο δευτερος εργαζοταν Μ.Β. Ωσπου τον καλεσε ο Τσι να κατεβει
Εδω πριν χρονια εκοψαν τον Ναούμ που εβγαινε με φορα στις εσωκομματικες απο τη λαικη δξ. Και εβαλαν φυτευτο απο τον κομματικο σωληνα για αρχηγοπουλο τον τυπο με τα πολλα τικ. Λογω καντεμονοματος. Σαν εναν αλλο Λουδοβικο. Με το οποιο σκεφτεσαι.. μηπως κατι δεν παει καλα με το ατομο αυτο;Κασελάκης: Άλλη μία "φυτευτή" μαριονέττα που δεν την ήξερε ούτε η μάνα της... Τον ετοιμάζουν ως εναλλακτική λύση γιά να πάρει σειρά. Πόσο ζώα είμαστε ώστε να γινόμαστε χειροκροτητές αυτών των τύπων;
Και κοιτα να δεις ρε παιδι μου....Εδω πριν χρονια εκοψαν τον Ναούμ που εβγαινε με φορα στις εσωκομματικες απο τη λαικη δξ. Και εβαλαν φυτευτο απο τον κομματικο σωληνα για αρχηγοπουλο τον τυπο με τα πολλα τικ. Λογω καντεμονοματος. Σαν εναν αλλο Λουδοβικο. Με το οποιο σκεφτεσαι.. μηπως κατι δεν παει καλα με το ατομο αυτο;
Εχουμε καταλαβει.. μην ανησυχειςΚαι μεχρι να καταλαβετε αν κατι παει καλα με αυτον
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι γινεται.. Οποιος βαλει περισσοτερα προεκλογικα, κερδιζει και τις εκλογες.Και κοιτα να δεις ρε παιδι μου....
Το αρχηγοπουλο με τα τικ παει να γινει ο πρωτος πρωθυπουργος με τρεις τετραετιες σερι.
Και μεχρι να καταλαβετε αν κατι παει καλα με αυτον, που δεν εχει χασει εκλογη εδω και 8 χρονια, θα παρει και τεταρτη. Ποσες εκλογες εχει κερδισει ήδη? 7, 8? Αυτα να πιστευετε εσεις, οτι ειναι χαζος και αυτιστικος και στο τελος θα κυβερναει μεχρι να βγει απο το Μαξιμου με το Πι.
Η πρωτη επαγγελεται αυτο που λες οτι επαγγελεσαι εσυ. Και ο δευτερος εργαζοταν Μ.Β. Ωσπου τον καλεσε ο Τσι να κατεβει
η αχτσιογλου δεν ειχε δηλωσει οτι προσληφθηκε εποχικη σαν καθαριστρια μονο για να παρει τα μορια και δεν ειχε πατησει ποτε;Οι παραπανω τουλαχιστον εχουν δουλεψει στην ζωη τους και απ' οτι γνωριζεις εχουν καποια ιδιοτητα