Trelobourdelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 279
- Πόντοι
- 291
Ποιος Λοβέρδος ρε σεις; Ο μόνος λόγος που είναι ακόμα στην πολιτική ειναι μπας και γλυτώσει την φυλακή από την Νοβαρτις
Επανέλαβε τη δήλωση για το χασίσι στις γλάστρες;
Άδωνις επί ΣΥΡΙΖΑ..Μέχρι και οι Αμερικάνοι νομιμοποίησαν την κάναβη και βγάζουν τρελά λεφτά από τη φορολογία της αλλά εδώ για κάποιο λόγο όποτε το αναφέρει ο ΓΑΠ το θεωρούμε αστείο.
Το λεγα εγω θα στηριξει ο δικηγορος γαπ και η πξουλα οχι δεν γινεται.Μέχρι και οι Αμερικάνοι νομιμοποίησαν την κάναβη και βγάζουν τρελά λεφτά από τη φορολογία της αλλά εδώ για κάποιο λόγο όποτε το αναφέρει ο ΓΑΠ το θεωρούμε αστείο.
Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... και θέλω να πιστεύω φυσικά. Έχω την αίσθηση ότι οι επόμενες διπλές βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν σε διάστημα περίπου ενός μήνα μεταξύ τους όπως το 2012, θα μας δώσουν παρόμοια ανατροπή των ποσοστών μεταξύ των δύο αυτών κομμάτων, αυτήν την φορά αντίστροφα όμως.Με το που βγει ο Ανδρουλάκης θα πέσετε στο 15% σε πρώτη φάση και μετά τις πρώτες εκλογές κάτω από 8%....
Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... και θέλω να πιστεύω φυσικά. Έχω την αίσθηση ότι οι επόμενες διπλές βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν σε διάστημα περίπου ενός μήνα μεταξύ τους όπως το 2012, θα μας δώσουν παρόμοια ανατροπή των ποσοστών μεταξύ των δύο αυτών κομμάτων, αυτήν την φορά αντίστροφα όμως.
Στις πρώτες εκλογές που θα γίνουν με απλή αναλογική πιστεύω ότι και πάλι θα βγει δεύτερο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με αρκετά μικρή διαφορά από ΚΙΝΑΛ (και φυσικά χαοτική πίσω από ΝΔ), και στις επαναληπτικές θα πέσει πλέον ίσως και σε μονοψήφια ποσοστά. Αν δεν επιστρέψει ούτε τότε αυτό το συνονθύλευμα στην φυσική του θέση... Κυριάκος μέχρι να σβήσει ο ήλιος, δεν επαναπατρίζεται στο ΠΑΣΟΚ ένα σημαντικότατο κομμάτι (συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος φυσικά) που στηρίζει την πιο προοδευτική ΝΔ όλων των εποχών απέναντι στην καταστροφή της χώρας.
Το μπου ειναι πιο αξιοπιστο.Ναι, αλλά στις περισσότερες δημοσκοπήσεις είναι τρίτος.
Μάλλον οφείλω να ανακαλέσω ως προς Ανδρουλάκη, τελευταίες μέρες βλέπω μεγάλη τάση από πασόκους και συριζαίους-πρώην πασόκους για Παπανδρέου, θα τολμούσα να πω ότι παίζει να τους καθαρίσει από τον πρώτο γύρο...Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... και θέλω να πιστεύω φυσικά. Έχω την αίσθηση ότι οι επόμενες διπλές βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν σε διάστημα περίπου ενός μήνα μεταξύ τους όπως το 2012, θα μας δώσουν παρόμοια ανατροπή των ποσοστών μεταξύ των δύο αυτών κομμάτων, αυτήν την φορά αντίστροφα όμως.
Στις πρώτες εκλογές που θα γίνουν με απλή αναλογική πιστεύω ότι και πάλι θα βγει δεύτερο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με αρκετά μικρή διαφορά από ΚΙΝΑΛ (και φυσικά χαοτική πίσω από ΝΔ), και στις επαναληπτικές θα πέσει πλέον ίσως και σε μονοψήφια ποσοστά. Αν δεν επιστρέψει ούτε τότε αυτό το συνονθύλευμα στην φυσική του θέση... Κυριάκος μέχρι να σβήσει ο ήλιος, δεν επαναπατρίζεται στο ΠΑΣΟΚ ένα σημαντικότατο κομμάτι (συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος φυσικά) που στηρίζει την πιο προοδευτική ΝΔ όλων των εποχών απέναντι στην καταστροφή της χώρας.
Ονομα βαρυ σαν ιστορια.Απολυτως λογικο
Οπως και το απολυτως αναμενομενο ειναι να κερδισει
Βλέπω νίκη ΓΑΠ στον πρώτο γύρο με μικρή σχετικά διαφορά, οι 3 τελευταίοι να στηρίζουν ψιλοκαθαρά ΓΑΠ στον β γύρο. Εφόσον δεν παίξει ο Λοβέρδος πουστιά σε Ανδρουλάκη τύπου Αβραμόπουλου το 2009 (που όλοι το χαν σίγουρο ότι θα στηρίξει Ντόρα και τα έκανε πλακάκια με Σαμαρά), δεν θα έχει σοβαρή τύχη ο ΓΑΠ απέναντι στον Νίκο την δεύτερη Κυριακή.Μάλλον οφείλω να ανακαλέσω ως προς Ανδρουλάκη, τελευταίες μέρες βλέπω μεγάλη τάση από πασόκους και συριζαίους-πρώην πασόκους για Παπανδρέου, θα τολμούσα να πω ότι παίζει να τους καθαρίσει από τον πρώτο γύρο...
Ποιος
Εκείνο το ηλιθιο ο χρήστιδης....???
Αυτό έλειπε να ξέρω αυτά τα απολειφαδεια
Είπαμε υπάρχει μεσσιανισμός στον χώρο με την λέξη "Παπανδρέου" και μόνο, έχει τους πιο 'ταλιμπάν' ψηφοφόρους και σίγουρα έχει ενεργοποιηθεί μεγάλο κομμάτι που επέλεξε να είναι περισσότερο απολιτίκ την τελευταία δεκαετία και που τώρα ψάχνει το comeback και την δικαίωση. Αλλά εφόσον ο Λοβέρδος στηρίξει καθαρά τον Ανδρουλάκη στον δεύτερο γύρο, θα αποδειχθεί όνειρο θερινής νυκτός το όποιο όνειρο περί επιστροφής στην προεδρία για Παπανδρέου. Και ο Ανδρουλάκης έχει τους δικούς του Ταλιμπάν στο κόμμα άλλωστε.Μάλλον οφείλω να ανακαλέσω ως προς Ανδρουλάκη, τελευταίες μέρες βλέπω μεγάλη τάση από πασόκους και συριζαίους-πρώην πασόκους για Παπανδρέου, θα τολμούσα να πω ότι παίζει να τους καθαρίσει από τον πρώτο γύρο...
παρολο που ο Καμμενος υπήρξε ενας απο τους εκκεντρικοτερους κλόουν του πιο γελοιου κοινοβουλίου που γνωρισε η μπανανια μας,εδώ με καλυπτει απόλυταο μεσσιανισμός με ΓΑΠ