Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
οι Τσε Γκεβάρα δεν θα χαν ξεπηδήσει ποτέ πάνω από το 5-6% , κλπ

Λογικά στις επόμενες εκλογές όταν και όποτε γίνουν με την απλή αναλογική (εκτιμώ ότι θα γίνουν την άνοιξη του 2022) ο Συριζα προβλέπω ότι δεν θα πάρει ποσοστό μεγαλύτερο του 8% με 10% διότι πολλοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που αυτά τα χρόνια ψήφιζαν Συριζα θα επιστρέψουν πίσω στο ΚΙΝΑΛ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
παρολο που ο Καμμενος υπήρξε ενας απο τους εκκεντρικοτερους κλόουν του πιο γελοιου κοινοβουλίου που γνωρισε η μπανανια μας,εδώ με καλυπτει απόλυτα
1638561217145.png

το προτζεκτ τζεφρυ δεν ειναι τιποτα λιγοτερο απο μια εκφραση μαζικης παρανοιας και πεισματικης αρνησης της πραγματικοτατας απο σημαντικο ποσοστο παλαιοπασοκων που προσδοκουν ανασταση παλαιοπασοκισμου με την ελευση του ανθρωπου που τον δολοφονησε,μακαρι να προχωραγε γιατι πιθανοτατα θα εξαφανιζε τους εαμοβουλγαρους αλλα ειναι σχεδιο που απαιτει βαρεια δοση παρανοιας που δεν συνανταται στο απαιτουμενο ποσοστο παλαιοπασοκων
"Τρελαθηκατε εντελως" ειπε δηλαδη ο ακροδεξιος Καμμενος, που οι ομιλιες του παντα ηταν εμφυλιοπολεμικες για "κουμμούνια" και "εθνικοφρονες", αλλά οταν ηρθε η ωρα της καρεκλίτσας γλωσσοφιλιαζοτανε με την ακροαριστερα. Κι εμεις αυτο του λεγαμε τότε. Τρελαθηκες εντελως? Με τον Τσιπρα?
Δεν δικαιουται να ομιλει αυτος ο σαλτιμπάγκος για τον ΓΑΠ. Να το βουλώσει.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
"Τρελαθηκατε εντελως" ειπε δηλαδη ο ακροδεξιος Καμμενος, που οι ομιλιες του παντα ηταν εμφυλιοπολεμικες για "κουμμούνια" και "εθνικοφρονες", αλλά οταν ηρθε η ωρα της καρεκλίτσας γλωσσοφιλιαζοτανε με την ακροαριστερα. Κι εμεις αυτο του λεγαμε τότε. Τρελαθηκες εντελως? Με τον Τσιπρα?
Δεν δικαιουται να ομιλει αυτος ο σαλτιμπάγκος για τον ΓΑΠ. Να το βουλώσει.

Αλεξ δύο ερωτήσεις σου έχω (ρωτώ εσένα διότι θα απαντήσεις πιο αντικειμενικά από ότι ένας ψηφοφόρος του ΚΙΝΑΛ ή του Συριζα)

1) Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το ποστοστό του Συριζα και του ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές όταν αυτές γίνουν?

προκαταβάλλω την ερώτηση μου και λέω ότι ο Συριζα θα έχει 8-10% και το ΚΙΝΑΛ 15-20%

2) θα μπορέσει ο Κουλης να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση λόγο του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αστοχη η συγκριση,μπηκε για να τον ελεγχει και καλα,θεωρητικα έστεκε,με το τζεφρυ δε στεκει,η επικληση του επωνυμου ειναι παραλογη γιατι ο ιδιος φροντισε να δειξει οτι αποστασιοποιειται απο αυτο λογω του στιγματος που αυτο κουβαλουσε για εναν wannabe εκσυγχρονιστη και να προτεινει τη δικια του πολιτικη πρόταση η οποια φυσικα απορριφθηκε μεγαλοπρεπως απο τους παλαιοπασοκους, οι ιδιοι τωρα τον ξαναθελουν για να κουβαλησει αυτη τη παρακαταθηκη θεωρωντας οτι εβαλε μυαλο και αποδεχτηκε το πεπρωμενο του κατι που και ο ιδιος αφηνει να εννοηθει οτι το εχει πλεον συνειδητοποιησει ,μιλαμε για φαρσοκωμωδια φάση που θυμιζει τότε που οι παλαιοπασοκοι θελαν με το ζορι να κανουν τον τσιπρα και το συριζα παλαιο πασοκ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
αστοχη η συγκριση,μπηκε για να τον ελεγχει και καλα,θεωρητικα έστεκε,με το τζεφρυ δε στεκει,η επικληση του επωνυμου ειναι παραλογη γιατι ο ιδιος φροντισε να δειξει οτι αποστασιοποιειται απο αυτο λογω του στιγματος που αυτο κουβαλουσε για εναν wannabe εκσυγχρονιστη και να προτεινει τη δικια του πολιτικη πρόταση η οποια φυσικα απορριφθηκε μεγαλοπρεπως απο τους παλαιοπασοκους, οι ιδιοι τωρα τον ξαναθελουν για να κουβαλησει αυτη τη παρακαταθηκη θεωρωντας οτι εβαλε μυαλο και αποδεχτηκε το πεπρωμενο του κατι που και ο ιδιος αφηνει να εννοηθει οτι το εχει πλεον συνειδητοποιησει ,μιλαμε για φαρσοκωμωδια φάση που θυμιζει τότε που οι παλαιοπασοκοι θελαν με το ζορι να κανουν τον τσιπρα και το συριζα παλαιο πασοκ
εν τέλη δεν είπες τελικά την Κυριακή στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία ποιον θα ψηφίσεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αλεξ δύο ερωτήσεις σου έχω (ρωτώ εσένα διότι θα απαντήσεις πιο αντικειμενικά από ότι ένας ψηφοφόρος του ΚΙΝΑΛ ή του Συριζα)

1) Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το ποστοστό του Συριζα και του ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές όταν αυτές γίνουν?

προκαταβάλλω την ερώτηση μου και λέω ότι ο Συριζα θα έχει 8-10% και το ΚΙΝΑΛ 15-20%

2) θα μπορέσει ο Κουλης να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση λόγο του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής?
1) Οπως εχω ξαναπει, θεωρω οτι το συνολο Συριζα-ΚΙΝΑΛ δυσκολα μπορει να πεσει κατω απο 38-40%. Με δεδομενο οτι η αλλαγη ηγεσιας θα δωσει πνοη στο ΚΙΝΑΛ, θεωρω οτι ανετα θα φτασει διψηφιο και υπολογιζω να αγγιξει ενα ποσοστο 12-13% στις επομενες εκλογες, με τον Συριζα αντιστοιχως να κυμαινεται στο 25-27%. Τα ποσοστα που δινεις εσυ ειναι πολυ μικρα, δεν μπορει ο χωρος αυτος να παρει μονο 20%, πού θα παει το υπολοιπο 80%?
2) Με την απλη αναλογικη οχι φυσικα. Αναμένω μια πρωτιά της ταξης των 6-7 μοναδων και στις επαναληπτικες εκλογες αυτη να αυξηθει στο 10 περιπου.
Δηλαδη να εχουμε μια ΝΔ του 35% στις πρωτες εκλογες και του 37-38% στις δευτερες με αυτοδυναμία.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
1) Οπως εχω ξαναπει, θεωρω οτι το συνολο Συριζα-ΚΙΝΑΛ δυσκολα μπορει να πεσει κατω απο 38-40%. Με δεδομενο οτι η αλλαγη ηγεσιας θα δωσει πνοη στο ΚΙΝΑΛ, θεωρω οτι ανετα θα φτασει διψηφιο και υπολογιζω να αγγιξει ενα ποσοστο 12-13% στις επομενες εκλογες, με τον Συριζα αντιστοιχως να κυμαινεται στο 25-27%. Τα ποσοστα που δινεις εσυ ειναι πολυ μικρα, δεν μπορει ο χωρος αυτος να παρει μονο 20%, πού θα παει το υπολοιπο 80%?
2) Με την απλη αναλογικη οχι φυσικα. Αναμένω μια πρωτιά της ταξης των 6-7 μοναδων και στις επαναληπτικες εκλογες αυτη να αυξηθει στο 10 περιπου.
Δηλαδη να εχουμε μια ΝΔ του 35% στις πρωτες εκλογες και του 37-38% στις δευτερες με αυτοδυναμία.

ΟΚ με κάλυψε η απάντηση σου :hi:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.668
Πόντοι
2.356

το κιναλ θα φτασει 15 τα εκατο με λοβερο αλλα αυτο προυποθετει αντιστοιχη μειωση στα ποσοστα της ΝΔ...
επειτα θα παει ξανα η παραταξη του κατω απο το ΚΚΕ και θα πεθανει....

• Like
Αντιδράσεις: Alanio

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
το κιναλ θα φτασει 15 τα εκατο με λοβερο αλλα αυτο προυποθετει αντιστοιχη μειωση στα ποσοστα της ΝΔ...
επειτα θα παει ξανα η παραταξη του κατω απο το ΚΚΕ και θα πεθανει....

η ΝΔ ούτως η άλλως θα έχει φθορά και μείωση των ποσοστών της.

το ΚΙΝΑΛ όποιον και να έχει πρόεδρο θα πάρει πιστεύω 15-20%
ήδη όλες οι δημοσκοπήσεις αναφέρουν άνοδο των ποσοστών χωρίς ακόμη να έχει εκλεγεί πρόεδρος.

ο Συριζα πιστεύω θα είναι ο μεγάλος χαμένος των επόμενων εκλογών με τα ποσοστά του να κατακρημνίζονται κάτω από 15%

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Κοίτα τα μούτρα ρε ναζιστικό απολειφάδι που πήγαινες και ψήφιζες νταβατζήδες σαν τον κολλητό σου το Λαγό.
αφου παω σε πουτανες νταβατζηδες θα ψηφιζω,εσυ που θες αντεντοκουμπους να κουμπωνουν τη σουφρα σου το τζεφρυ θα ψηφιζεις,τυχαίο?δε νομίζω

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Εγω εχω λαβει ευκολα την αποφαση, στηριζουμε ΓΑΠ
Χαχαχαχαχαχααχαχ
Στηριζουμε βλακ θες να πεις.
Μακαρι να βγει ο γαπ θα τον καπελωσει ο συριζα.
Εγω δεν θελω να βγει με τιποτα ο Ανδρουλάκης

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εγω δεν θελω να βγει με τιποτα ο Ανδρουλάκης
ο πιτσιρικας εχει πολλυ ρευμα

τριτος θα βγει

σε καμοια 10ρια χρονια μπορει να εκλεγει

ειναι πολυ νωρις ακομα

• Like
Αντιδράσεις: Alanio

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Επαιξα στο στοιχημα να βγει ο χρηστιδης, 100 τον εδινε.. εχει ελπιδες;; :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom