Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε ειπες κατι πολυ συγκεκριμενο, οτι δεν θα περασει το ποσοστο των προηγουμενων εκλογων. Το ποσοστο αυτο ηταν 8,10%. Αρα με 8,11% κερδιζω
Τι εγινε τύπε, το ξανασκεφτομαστε?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τύπε ειπες κατι πολυ συγκεκριμενο, οτι δεν θα περασει το ποσοστο των προηγουμενων εκλογων. Το ποσοστο αυτο ηταν 8,10%. Αρα με 8,11% κερδιζω
Εγώ βάζω max το 9%.Αν πάρει πάνω από 9% κερδίζεις. Πάντως πάνω από 10% δεν παίρνεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ βάζω max το 9%.Αν πάρει πάνω από 9% κερδίζεις. Πάντως πάνω από 10% δεν παίρνεις.
Αυτο ειναι ενα άλλο στοιχημα, εσυ ειπες οτι δεν θα περασει το ποσοστο του 2019, τωρα του δινεις και "1% περιθωριο, και σε καθε περιπτωση έως 2%". Ειδες τύπε, καλο ειναι οταν λεμε κατι να εχουμε και τα αντερα να το υποστηριξουμε, οχι να αρχισουμε μετα να στρογγυλευουμε και να κοβουμε.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αυτο ειναι ενα άλλο στοιχημα, εσυ ειπες οτι δεν θα περασει το ποσοστο του 2019, τωρα του δινεις και "1% περιθωριο, και σε καθε περιπτωση έως 2%". Ειδες τύπε, καλο ειναι οταν λεμε κατι να εχουμε και τα αντερα να το υποστηριξουμε, οχι να αρχισουμε μετα να στρογγυλευουμε και να κοβουμε.
Τα ποσοστά του κιναλ θα κοιμενονται μεταξύ 8-9%.Μπορει να πάρει λέω εγώ τώρα 8 και κάτι. Βάζω το 9% για να είμαι καλυμμένος ως max νούμερο. Στην ουσία τα ποσοστά παραμένουν σχετικά τα ίδια. Μην παίζουμε με τα νούμερα απλά θα δεις ότι θα έχεις την πλάτη του Τσίπρα και του Κούλη. Θα είσαι δλδ τρίτο κόμμα με ποσοστά γύρω στο 8-9%.Μην περιμένεις για μεγάλη αλλαγή... Γενικότερα μην περιμένεις ότι θα χτυπήσεις αντιπολίτευση με τούτον εδώ. Αυτόν τον έφεραν στα πράγματα καθαρά ψηφοφόροι του σύριζα και της ΝΔ. Η μεγάλη μάζα και το σκληρόπυρηνικό πασοκ ψήφισε Γιωργάκη.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.093
Πόντοι
6.256
Ο ΓΑΠ εκανε ενα τεραστιο λαθος. Εριξε τον Καραμανλη το 2009. Επρεπε να ψηφισει Παπουλια για προεδρο, και να περιμενει ως το 2011. Τότε θα επαιρνε 47% και ειχε δυο τετραετίες στο τσεπακι. Ως το 2019 τουλαχιστον θα ηταν πρωθυπουργος. Αντ' αυτου επεσε σε δυο χρονια και μπηκαμε και σε περιπετειες. Και αυτην μου την αποψη δεν μπορει να την αλλαξει τιποτα.
Ε καλα, για σένα ο χρόνος σταματαει οταν κυβερναει η νδ. Παθαινεις αμνησία.
Πως φτασαμε στο γαπ πως φτασαμε στον τσίπρα γιατι αλωνιζε τοσα χρονια το πασοκ δεν σε απασχόλησε.
Α ρε αλεξούκο.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ο Βαγγέλας εχει χοντρο-βολευτει με τη μισθάρα στην Ευρωβουλή, όπου δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ, κι εσυ διεγνωσες οτι θα γυρισει με "αποδειξεις" να εξαφανισει το Μητσοτακέικο
Τύπε πραγματικα θλιβομαι με αυτα που διαβαζω
βρε αλεξ

οι θητειες στην ευρωβουλη ειναι 2 πενταετιες παρα πολυ σπανια καποιος μενει στην ευρωβουλη απο τριτη θητεια και ανω

εσυ πιστευεις ειλικρινα οτι ο βαγγελας δεν εχει ξεκινησει plan b για να γινει αρχηγος μετα τον κυριακο?

κατσε να φυγει ο κυριακος και θα δεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.083
Πόντοι
9.297
Περασα απ εξω απο ενα σχολειο που ψηφιζουν οι γαμωπασοκοι,ουτε μετρα τηρουσαν ουτε αποστασεις ουτε και μασκες δεν φορουσαν πολλοι ψηφοφοροι,αντι να μπει ο εοδυ και τους γαμησει τους αφηνει ετσι ανεξελεγκτα.
Κακώς δεν κάνανε ένα ντου εκεί μέσα να γράψουνε ένα κάρο πρόστιμα να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους.
Όμως θέλουν πρόστιμα και τα ναυάγια που κυκλοφορούν με ταυτότητες και πιστοποιητικά που δεν είναι δικά τους.Να στρώσουν χαρακτήρα προς παραδειγματισμόν και των άλλων ....:alivedick:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Επειδη εγω ασχολουμαι με την πολιτικη, σου λεω οτι οχι μονο θα μπει αλλά θα κοντραρισθεί και με το ΚΚΕ για την τεταρτη θεση
Καλά εσύ πιστεύεις και ότι ο Κούλης θα βγει με ποσοστά Κιμ. :confused:

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Κακώς δεν κάνανε ένα ντου εκεί μέσα να γράψουνε ένα κάρο πρόστιμα να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους.
παραδειγματισμόν και των άλλων
Να κανουν επισης και ενα ντου στα γκετο των λ'μεταναστων, στα χοτ σποτ, στα σωματα ασφαλειας, στα τζαμια, κτλπ. κτλπ. Ο κορωνοιος δεν κανει διακρισεις. Αλλοι ομως για τις ψηφους ή τις μπιζνες κανουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κατσε να φυγει ο κυριακος και θα δεις
Οκ, θα κοψω το καπνισμα και θα αρχισω καλη διατροφη για να περασω τα 80 γιατι αλλιως δεν θα προλαβω να δω την αποχωρηση του απο το Μαξιμου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.083
Πόντοι
9.297
Να κανουν επισης και ενα ντου στα γκετο των λ'μεταναστων, στα χοτ σποτ, στα σωματα ασφαλειας, στα τζαμια, κτλπ. κτλπ. Ο κορωνοιος δεν κανει διακρισεις. Αλλοι ομως για τις ψηφους ή τις μπιζνες κανουν.
Ψεκια υπάρχουν παντού ....θέλουν αντιμετωπιση όπου και να βρίσκονται.

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
433
Πόντοι
26
Εδω βγαζει κυβερνηση Βελοπουλου και αξιωματικη αντιπολοτευση ΚΚΕ!! Αυτο μενει να δω στην ζωη μου και ας εχω το τελος του Σταθη :P
Κάτω δεξιά φίλε γράφει αριθμό συμμετοχής, η δημοσκόπηση αυτή έχει πολύ μικρή συμμετοχή, αναλόγως η συμμετοχή, μπορείς αν θες να στείλεις το Link σε φίλους

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Οκ, θα κοψω το καπνισμα και θα αρχισω καλη διατροφη για να περασω τα 80 γιατι αλλιως δεν θα προλαβω να δω την αποχωρηση του απο το Μαξιμου
Για;τι φιλε μου ? 45αρης εισαι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom