Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.958
Πόντοι
1.406
Μια χαρα ειναι το πολιτικο μου κριτηριο, αν ειχατε το ιδιο κριτηριο μερικοι τον Ιανουαριο 2015 και ψηφιζατε ΚΙΔΗΣΟ, τοτε οι ΣυριζΑΝΕΛ δεν θα ειχαν 151 και δεν θα περνουσαμε την περιπετεια τότε με τον πραγματικα πιο ανικανο πρωθυπουργο της μεταπολιτευσης
Μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με το σατανικο σου σχεδιο,ωραια και να μην επαιρνε αυτοδυναμια τον γεναρη θα γινοταν δευτερες εκλογες φλεβαρη θα ανεβαζε λιγο ποσοστα θα εβγαινε,το ιδιο εργο θα βλεπαμε με ενα μηνα διαφορα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μια χαρα ειναι το πολιτικο μου κριτηριο, αν ειχατε το ιδιο κριτηριο μερικοι τον Ιανουαριο 2015 και ψηφιζατε ΚΙΔΗΣΟ, τοτε οι ΣυριζΑΝΕΛ δεν θα ειχαν 151 και δεν θα περνουσαμε την περιπετεια τότε με τον πραγματικα πιο ανικανο πρωθυπουργο της μεταπολιτευσης
τυπε μεγαλωσες,δεν εισαι πια παιδι,ωρα να σοβαρευτεις,ο τζεφρυ εχει καταταχθει απο την ιστορια πια στο επιπεδο ενος Λεβεντη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με το σατανικο σου σχεδιο,ωραια και να μην επαιρνε αυτοδυναμια τον γεναρη θα γινοταν δευτερες εκλογες φλεβαρη θα ανεβαζε λιγο ποσοστα θα εβγαινε,το ιδιο εργο θα βλεπαμε με ενα μηνα διαφορα
Και αν η γιαγια μου ειχε αρχιδια θα ηταν παππους, ας γινοταν και τα λεμε πώς θα εβγαιναν τα νουμερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που δεν ασχολείται με τα πολιτικά, όπως εγώ, κάνουν το λάθος να ψηφίσουν ένα οποιοδήποτε μικρό κόμμα ενισχύοντας έτσι έμμεσα το πρώτο κόμμα. Γι' αυτό θα ψηφίσω ένα κόμμα που θα είμαι σίγουρος ότι θα μπει στη Βουλή αλλά και που παράλληλα θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα συνεργαστεί.
Το μονο τετοιο κομμα ειναι το ΚΚΕ

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που δεν ασχολείται με τα πολιτικά, όπως εγώ, κάνουν το λάθος να ψηφίσουν ένα οποιοδήποτε μικρό κόμμα ενισχύοντας έτσι έμμεσα το πρώτο κόμμα. Γι' αυτό θα ψηφίσω ένα κόμμα που θα είμαι σίγουρος ότι θα μπει στη Βουλή αλλά και που παράλληλα θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα συνεργαστεί.
Νουδου; μπαα σιγά μη ψηφίζεις...
ΚΚΕ; Δεν σε κόβω για τέτοιον.
Κιναλ; Έτσι όπως τα γράφεις σήμερα δε νομίζω.
Βελόπουλο; Μπαα, ψεκας δεν είσαι.
Βαρουφ; Αυτός μπαίνει δεν μπαίνει στη Βουλη.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΎΡΙΖΑ ΣΎΝΤΡΟΦΕ !

✊✊

Κι ας είσαι ΚΚΕ...

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Στοίχημα τωρα ότι το πασοκ με αυτόν τον τύπο δεν θα ξεπεράσει τα ποσοστά του στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ο τυπάκος σε 4-5 μήνες θα τον έχει ξεχάσει και η μανα του. Τυχερός ο νταούλιερης και ο κουλης. Τον Ανδρουλάκη τον έβγαλαν οι τσιπροκουληδες μάθετε και αυτό.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

:2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή ο κεραλοιφής δεν έχει ελπίδες;

Καταγραφή-48.png

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.958
Πόντοι
1.406
Και αν η γιαγια μου ειχε αρχιδια θα ηταν παππους, ας γινοταν και τα λεμε πώς θα εβγαιναν τα νουμερα
Ασε τις μαλακιες το ξερεις και εσυ οτι θα γινοταν οτι εγινε το 12 με το σαμαρα,σε επαναληπτικες εκλογες παντα υπαρχει πολωση , τα 2 πρωτα κομματα ανεβαζουν ποσοστα και κατ επεκταση το πρωτο πλησιαζει προς την αυτοδυναμια. Ετσι εγινε και το 19( Ευρωεκλογες-Εθνικες) και ετσι θα γινει και το 22-23 που στις επαναληπτικες ο Κουλης θα παρει ανετη αυτοδυναμια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Στοίχημα τωρα ότι το πασοκ με αυτόν τον τύπο δεν θα ξεπεράσει τα ποσοστά του στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ο τυπάκος σε 4-5 μήνες θα τον έχει ξεχάσει και η μανα του. Τυχερός ο νταούλιερης και ο κουλης. Τον Ανδρουλάκη τον έβγαλαν οι τσιπροκουληδες μάθετε και αυτό.
Στοιχημα ειπες? Οτι το ΚΙΝΑΛ δεν θα ξεπερασει το 8% των προηγουμενων εκλογων? Εδω ειμαι. Συμμετεχω. Πες τι θελεις να βαλουμε. Αλλά να το πληρωσεις μετα, οχι σαν κατι αλλους που οταν χανουν τα στοιχηματα απλως αλλαζουν προφιλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το ΚΚ είναι σίγουρο ότι θα μπει, αυτός όχι.
Επειδη εγω ασχολουμαι με την πολιτικη, σου λεω οτι οχι μονο θα μπει αλλά θα κοντραρισθεί και με το ΚΚΕ για την τεταρτη θεση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τυπε μεγαλωσες,δεν εισαι πια παιδι,ωρα να σοβαρευτεις,ο τζεφρυ εχει καταταχθει απο την ιστορια πια στο επιπεδο ενος Λεβεντη
Ο ΓΑΠ εκανε ενα τεραστιο λαθος. Εριξε τον Καραμανλη το 2009. Επρεπε να ψηφισει Παπουλια για προεδρο, και να περιμενει ως το 2011. Τότε θα επαιρνε 47% και ειχε δυο τετραετίες στο τσεπακι. Ως το 2019 τουλαχιστον θα ηταν πρωθυπουργος. Αντ' αυτου επεσε σε δυο χρονια και μπηκαμε και σε περιπετειες. Και αυτην μου την αποψη δεν μπορει να την αλλαξει τιποτα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Τώρα ερτ1 τραγουδια για τον ζουρνά και πρασινες σημαίες ???

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Στοιχημα ειπες? Οτι το ΚΙΝΑΛ δεν θα ξεπερασει το 8% των προηγουμενων εκλογων? Εδω ειμαι. Συμμετεχω. Πες τι θελεις να βαλουμε. Αλλά να το πληρωσεις μετα, οχι σαν κατι αλλους που οταν χανουν τα στοιχηματα απλως αλλαζουν προφιλ
Ναι τυπε μέσα. Πόσα ποσοστά βάζεις εσύ ότι θα πάρει? Εγώ λέω ότι θα είναι στο 8-9%.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Νέα σελίδα ανοίγει κι αυτός ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναι τυπε μέσα. Πόσα ποσοστά βάζεις εσύ ότι θα πάρει? Εγώ λέω ότι θα είναι στο 8-9%.
Τύπε ειπες κατι πολυ συγκεκριμενο, οτι δεν θα περασει το ποσοστο των προηγουμενων εκλογων. Το ποσοστο αυτο ηταν 8,10%. Αρα με 8,11% κερδιζω

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο ΓΑΠ εκανε ενα τεραστιο λαθος. Εριξε τον Καραμανλη το 2009. Επρεπε να ψηφισει Παπουλια για προεδρο, και να περιμενει ως το 2011. Τότε θα επαιρνε 47% και ειχε δυο τετραετίες στο τσεπακι. Ως το 2019 τουλαχιστον θα ηταν πρωθυπουργος. Αντ' αυτου επεσε σε δυο χρονια και μπηκαμε και σε περιπετειες. Και αυτην μου την αποψη δεν μπορει να την αλλαξει τιποτα.
ρε τυπε 44 πηρε το 09 σιγα τη διαφορα αν επαιρνε 47,ποιες δυο τετραετιες λές? και δυο χρονια ηταν παρα πολλα για αυτον τον φρενοβλαβη που προλαβε να τα κανει ολα πουτανα και να τη κοπανησει,ρε μπας και τελικα δεν εισαι ανωριμος αλλα αρπαγμένος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τώρα ερτ1 τραγουδια για τον ζουρνά και πρασινες σημαίες ???
Τα προτιμω απο τα "bella ciao" των κατσαπλιαδων οταν ανεμιζουν κοκκινα μπαϊρακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε τυπε 44 πηρε το 09 σιγα τη διαφορα αν επαιρνε 47,ποιες δυο τετραετιες λές? και δυο χρονια ηταν παρα πολλα για αυτον τον φρενοβλαβη που προλαβε να τα κανει ολα πουτανα και να τη κοπανησει,ρε μπας και τελικα δεν εισαι ανωριμος αλλα αρπαγμένος?
Μια χαρα τα λεω, αλλά τι να γινει, δεν ξερουν ολοι απο πολιτικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom