Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τσιπρα, Βαρουφακη και Κουτσουμπα δεν γουστάρω.
κουτσουμπα χλωμο τα αλλα ομως τα τσουτσεκια του Σόρος σαφως πρέπει να εξαφανιστουν ιδαιτερα αυτη η καραφλη αδερφη απ την Αίγινα,το να τους εξαφανισει ο τζεφρυ ειναι το καλο σεναριο , υπάρχει όμως το κακο αφου και ο ιδιος ειναι αρχιτσατσος του Σόρος και μηπως προκυψει κέντα και αντι να σβησουν οχι απλα να επιβιωσουν αλλα να αυξηθουν και να πληθυνουν και να δυναμωσουν

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Σε αυτο το συμπέρασμα έφτασα καθώς: το είδα με τα μάτια μου και δεξιοί να υποστηρίζουν με λύσσα το Λοβέρδο, πετσοταϊσμενες δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΙ να βγάζουν πρώτο Λοβερδο.

Περισσότερους δεξιούς από μένα δεν ξέρεις, και μπορώ να σου πω με σιγουριά πως εκτιμούν τον Λοβέρδο και επειδή δήλωσε ξεκάθαρα πως με αυτόν πρόεδρο δεν θα υπάρχει προοπτική συνεργασίας με τον Αλεξάκο, αλλά κανένας δεν προτιμούσε την εκλογή του, πόσο μάλλον να πάει να ψηφίσει.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Δεν πιστεύω ότι υπορχουν ακόμα άνθρωποι που νοσταλγούν αυτόν τον αδίστακτο που εξαγόρασε συνειδήσεις βουλευτών άλλων κομμάτων για να βγάλει 151 για να περάσει τις Πρέσπες. Που ετοίμαζε να δώσει και στους Τούρκους το Αιγαίογια να μην είμαστε μονοφαγάδες (Κοτζιάς). Που τελευταίο ψήφισμα της βουλής η αλλαγή του ποινικού κώδικα με όλα τα ευτράπελα που ζούμε σήμερα. Που μας γαμησε στους φόρους για να δίνει δήθεν 13 μισθό μήνα Μάιο, αδιαφοροντας για την οποια πραγματική οικονομία ο άσχετος με τα οικονομικά.
Αυτός που τον έβριζαν οι ξένοι δημοσιογράφοικαι χασκογελούσε, αυτός που δίδαξε την ανθρωπότητα την "κωλοτούμπα", αυτός που εισήγαγε την φράση "προαιρετική υποχρεωτηκότητα".
Αυτόν αποζητατε για πρωθυπουργό;;;
ε θα το δωσει αλλος το αιγαιο στον τουρκο! εδω θα μαστε οταν παρει τον πουλο η "αοζ καστελλοριζου"

αν νομιζετε οτι το αιγαιο ειναι ελληνικη λιμνη πλαναστε οικτρα!!!! μαθετε τι θα πει διεθνη υδατα για αρχη και μαθετε γιατι τα 12μιλια ειναι κασουςμπελι για την τουρκια...

ναι αυτον αποζηταμε! αφου ομως πρωτα τα παραπανω στα εφαρμοσει ο κουλης!!!!!

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τον γνωριζει δεν τον γνωρίζει ειναι πρώτος όμως σήμερα.
Εγώ τυπε βάζω στοίχημα όποιον θέλει εδώ μέσα. Ότι με Ανδρουλάκη το μπατσοκ θα παραμείνει τρίτο κόμμα. Ενω με ΓΑΠ έχει μεγάλες πιθανότητες να κοντράρει σύριζα για αντιπολίτευση. Μεγαλύτερα ποσοστά θα πάρει το μπατσοκ με ΓΑΠ αντί με Ανδρουλάκη. Ότι στοίχημα θέλετε για τις εθνικές εκλογές.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
κουτσουμπα χλωμο τα αλλα ομως τα τσουτσεκια του Σόρος σαφως πρέπει να εξαφανιστουν ιδαιτερα αυτη η καραφλη αδερφη απ την Αίγινα,το να τους εξαφανισει ο τζεφρυ ειναι το καλο σεναριο , υπάρχει όμως το κακο αφου και ο ιδιος ειναι αρχιτσατσος του Σόρος και μηπως προκυψει κέντα και αντι να σβησουν οχι απλα να επιβιωσουν αλλα να αυξηθουν και να πληθυνουν και να δυναμωσουν
Όντως ο Τζέφρι είναι πουλέν του Σορος και των δημοκρατικών στις ΗΠΑ(άλλωστε ιδεολογικά δεν διαφέρουν). Αλλά πάλι καλύτερα να έχεις αυτούς μέσα στην βουλή η ακόμα και αντιπολίτευση από το να έχεις το απλυταριο του σύριζα που 4 χρόνια ξεκωλιασε την χώρα. Τέτοιο γαμησι με σύριζα δύσκολα να ξανα ζήσουμε οπότε χίλιες φορές ο ζαβος.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
πασοκτζης δεν ειμαι αλλα προσπαθω να καταλαβω τα κριτηρια και τη λογικη με την οποια ψηφιζει ενας πασοκτζης
εβλεπα τα γκαλοπ που δειχνανε τους τρεις σχεδον σε ισοψηφια και ετριβα τα ματια μου
ελεγα μα ειναι δυνατον οι πασοκοι να βαζουν στην ιδια μοιρα παπαντρεου - λοβερδο - ανδρουλακη και να παιρνουν και οι 3 απο 25% περιπου;
κι ομως
η πραγματικοτητα ξεπερναει και τη φαντασια και τα γκαλοπ
πηρε ο ανδρουλακης 40%
ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ 28%
ειναι να γελαει κανεις που ελεγε και ο φιλιππος συριγος η φιλιππας συριγας
δηλαδη τι στο μπουτσο αομματοι ειναι;
απο κει που ο λοβερδος επρεπε να βγει απο τον πρωτο γυρο με ενα 75% και να αποσυρθουνε οι αλλοι, οι μαλακες τον βγαλανε τριτο και καταιδρωμενο
αντε τωρα με τον ανδρουλακη που κανει μονο να οργανωσει καμια καταληψη στην πασπ η με το παιντι που εσπασε δυο πλευρα για να βαλει την αλυσιδα του ποδηλατου εν κινησει να αποκτησεις σοβαρη αντιπολιτευση
γιατι απο το αλλο το τσιρκο δεν εχει να περιμενει κανεις τιποτα
τυπε εισαι σιγουρα πασοξης?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εγώ έχω μεσάνυχτα ρε αστειε που λες ότι ο Λοβέρδος είναι κέντροαριστερός? Ο μόνος που θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση με κουλη και πήγε ακλαφτος? Αυτός που παίζει τένις μαζί με τον μπουμπούκο στα βόρεια προάστια και ανεβάζουν σελφι στο Twitter? Ο ΓΑΠ είναι ψευτο σοσιαλιστής.. Καμμια σχέση με τον πατερα του αλλά και πάλι βρίσκεται αριστερά του Λοβερδου. Το μπατσοκ θέλει κέντροαριστερό όχι ακόμα έναν νέοδημοκράτη σαν τον Λοβερδο.

Βγάλε την φωτογραφία του Τρούμαν ρε άσχετο γελοίο υποκείμενο και άνοιξε τα γκαβά σου.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εγώ τυπε βάζω στοίχημα όποιον θέλει εδώ μέσα. Ότι με Ανδρουλάκη το μπατσοκ θα παραμείνει τρίτο κόμμα. Ενωψ με ΓΑΠ έχει μεγάλες πιθανότητες να κοντράρει σύριζα για αντιπολίτευση. Μεγαλύτερα ποσοστά θα πάρει το μπατσοκ με ΓΑΠ αντί με Ανδρουλάκη. Ότι στοίχημα θέλετε για τις εθνικές εκλογές.
Το μπατσοκ θα παραμείνει τρίτο κόμμα θέλει δε θέλει, είναι καταδικασμενο,
Μη ξεχνάς ότι με ΓΑΠ προεδρο ανέβηκαν τα ποσοστα του Τσίπρα, αρα για ποια επιστροφή με ΓΑΠ μιλάμε; εδώ χαροπαλευει να κρατήσει τη δεύτερη θέση στα εσωκομματικα.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Με τα αποτελέσματα όπως ανακοινώνονται τώρα, βλέπω διάσπαση.

Και τι έγινε ?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Το μπατσοκ θα παραμείνει τρίτο κόμμα θέλει δε θέλει, είναι καταδικασμενο,
Μη ξεχνάς ότι με ΓΑΠ προεδρο ανέβηκαν τα ποσοστα του Τσίπρα, αρα για ποια επιστροφή με ΓΑΠ μιλάμε; εδώ χαροπαλευει να κρατήσει τη δεύτερη θέση στα εσωκομματικα.
Εδω μιλάμε για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Με ΓΑΠ θα σας χτυπήσει χαλαρά το μπατσοκ. Θυμισου το... Επίσης θα χασει ψήφους ο κουλης.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.419
Πόντοι
22.266
Ο πιο σωστός ψηφοφορος
Screenshot_20211205_231111_com.facebook.orca.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πασοκτζης δεν ειμαι αλλα προσπαθω να καταλαβω τα κριτηρια και τη λογικη με την οποια ψηφιζει ενας πασοκτζης
εβλεπα τα γκαλοπ που δειχνανε τους τρεις σχεδον σε ισοψηφια και ετριβα τα ματια μου
ελεγα μα ειναι δυνατον οι πασοκοι να βαζουν στην ιδια μοιρα παπαντρεου - λοβερδο - ανδρουλακη και να παιρνουν και οι 3 απο 25% περιπου;
κι ομως
η πραγματικοτητα ξεπερναει και τη φαντασια και τα γκαλοπ
πηρε ο ανδρουλακης 40%
ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ 28%
ειναι να γελαει κανεις που ελεγε και ο φιλιππος συριγος η φιλιππας συριγας
δηλαδη τι στο μπουτσο αομματοι ειναι;
απο κει που ο λοβερδος επρεπε να βγει απο τον πρωτο γυρο με ενα 75% και να αποσυρθουνε οι αλλοι, οι μαλακες τον βγαλανε τριτο και καταιδρωμενο
αντε τωρα με τον ανδρουλακη που κανει μονο να οργανωσει καμια καταληψη στην πασπ η με το παιντι που εσπασε δυο πλευρα για να βαλει την αλυσιδα του ποδηλατου εν κινησει να αποκτησεις σοβαρη αντιπολιτευση
γιατι απο το αλλο το τσιρκο δεν εχει να περιμενει κανεις τιποτα
Ρίγη απο συγκινηση απο την βαρυσημαντη παρεμβαση τυπου Πουλι
Τα σεβη μου

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αλλά πάλι καλύτερα να έχεις αυτούς μέσα στην βουλή
σιγουρα σκατοφατσες τυπου δριτσα,μουζαλα,τασιας,γιαβρογλου,παρασκευοπουλου κλπ μακαρι ουτε καν απ έξω ξανά αλλα η περιπτωση τζεφρυ ειναι πολυ τραβηγμενη,θα πρεπε η χωρα να εχει μπει ηδη σε φαση γεια σου αλλα εδω μιλαμε μονο για ψηφοφορους καθυστερες τους οποιους πάει να εκμεταλευτει ο μηχανισμος του τζεφρυ,υπάρχει και νορμαλ κοσμος στο χωρο αυτο που δε ξεχναει τι σημαινει τζεφρυ και δεν ειναι δυσκολο αλλωστε αφου τους το θυμιζει ο βλάκας οπως με την κωμικοτραγικη αποφαση του να μην παει στο ντιμπέητ που θα τον διέσυραν φυσικα οι υπόλοιποι, απο την άλλη τα περι αναγνωρισιμοτητας Ανδρουλακη που λες σαφως και εχουν βάση

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
το κιναλ ακα πασοκ απο σημερα πεθανε

η κεντρο- αριστερα αναζηταει καινουργια στεγη

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εδω μιλάμε για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Με ΓΑΠ θα σας χτυπήσει χαλαρά το μπατσοκ. Θυμισου το... Επίσης θα χασει ψήφους ο κουλης.
Ο Κούλης θα χάσει όλες τις ακροδεξιες ψήφους που πήρε το 19, ο ΓΑΠ απο κάποια κόντρα εκ των εσω πιστεύω χώθηκε στην διεκδίκηση της προεδρίας, κατι και κάποιος του καθόταν στη μύτη.
70 χρονων άνθρωπος ας πάει στην Ικαρία για διακοπές μου θέλει και προεδριες...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ο Κούλης θα χάσει όλους τους ακροδεξιους ψήφους που πήρε το 19, ο ΓΑΠ απο κάποια κόντρα εκ των εσω πιστεύω χώθηκε στην διεκδίκηση της προεδρίας, κατι και κάποιος του καθόταν στη μύτη.
Ποιες είναι διάφορες ΓΑΠ με Τσιπρα ρε τυπε...???Γιατί ο Τσιπρας είναι καλύτερος του ΓΑΠ να ηγηθεί του κέντροαριστερου χώρου?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
για αυτο θελει να γινει προεδρος αυτός,για να κανει περισσοτερες διακοπες, χλιδατες και τσαμπε,τουριστας ηταν οταν ειχε βγει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom