Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Έβλεπα πολλούς ΠΑΣΟΚους νυν και πρώην να στηρίζουν ΓΑΠ.... η αληθεια είναι πως ήταν όλοι 60+ ...
οι γεροι στην Ελλαδα δεν πρέπει να ψηφιζουν,σε σχεση με άλλες χωρες οι δικο μας γέροι ειναι πολυ πίσω,οπως ελεγε και ο χιος στις εκλογες πρέπει να τους κλειδωνουμε να μη μπορουν να πάνε να ψηφισουν,ο τζεφρυ σιγουρα θα σαρωσε στους γερους της επαρχιας που ειναι ακομα πιο γκαου και σιγουρα θα εχει πάρει συντριπτικη πρωτια στη Κρητη που δεν θα ψηφισαν τον δικο τους αλλα θα προτιμησαν εναν "Παπανδρέου":jerking:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
οι γεροι στην Ελλαδα δεν πρέπει να ψηφιζουν,σε σχεση με άλλες χωρες οι δικο μας γέροι ειναι πολυ πίσω,οπως ελεγε και ο χιος στις εκλογες πρέπει να τους κλειδωνουμε να μη μπορουν να πάνε να ψηφισουν,ο τζεφρυ σιγουρα θα σαρωσε στους γερους της επαρχιας που ειναι ακομα πιο γκαου και σιγουρα θα εχει πάρει συντριπτικη πρωτια στη Κρητη που δεν θα ψηφισαν τον δικο τους αλλα θα προτιμησαν εναν "Παπανδρέου":jerking:
Και τι σε χαλάει ρε τυπε? Άσε να βγει ο Τζέφρι να πάνε οι απλυτοι στο 5% όπου και ανήκουν. Τι θες να βλέπεις πολακη και καρανικα αντιπολίτευση?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πρέπει να μας εξηγήσουν οι δημοσκόποι, πώς σε κόμμα που οι ψηφοφόροι θέλουν Κούλη πρωθυπουργό και εγκρίνουν την πολιτική της κυβέρνησης, ο φιλο-νδ υποψήφιος παίρνει 25%.

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Ποιος ΓΑΠ?
Όσο ενσωματώνεται Αθήνα & Θεσ/νικη μπορεί να βγει και τρίτος...
Όσο νερόβραστος κι αν μου φαίνεται ο Ανδρουλάκης, είναι αυτός που μπορεί να πάρει πίσω τους περισσότερους ψήφους από το κόμμα του νταουλιέρη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.971
Πόντοι
3.656
Μια ελπίδα είχε το πασοκ με Λοβερδο,πάει κι αυτή

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και τι σε χαλάει ρε τυπε? Άσε να βγει ο Τζέφρι να πάνε οι απλυτοι στο 5% όπου και ανήκουν. Τι θες να βλέπεις πολακη και καρανικα αντιπολίτευση?
τυπε ξερεις οτι ειμαι της ιδιας αποψης οτι αν αυτος ο αθλιος ανθελληνας κανει κατι χρησιμο στην αχρηστη ζωη του ειναι μπας και εξαφανισει τους εαμοβουλγαρους, απο την άλλη ρε τυπε ειναι λυπηρο για τη χωρα αυτος ο τυπος να ειναι ακομα στα πραγματα και οχι σε κανα λουνα παρκ να του πετάνε γιαουρτια,πιστευω οτι και ο ανδρουλακης μπορει να εξαφανισει τους απλυτους, ειναι ντροπη για την ελλαδα και πολυ ανησυχητικο να περιφερεται ακομα ο τζεφρυ σε θεσεις εξουσιας και οχι στα πλατό της Αννίτας

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πασοκτζης δεν ειμαι αλλα προσπαθω να καταλαβω τα κριτηρια και τη λογικη με την οποια ψηφιζει ενας πασοκτζης
εβλεπα τα γκαλοπ που δειχνανε τους τρεις σχεδον σε ισοψηφια και ετριβα τα ματια μου
ελεγα μα ειναι δυνατον οι πασοκοι να βαζουν στην ιδια μοιρα παπαντρεου - λοβερδο - ανδρουλακη και να παιρνουν και οι 3 απο 25% περιπου;
κι ομως
η πραγματικοτητα ξεπερναει και τη φαντασια και τα γκαλοπ
πηρε ο ανδρουλακης 40%
ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ 28%
ειναι να γελαει κανεις που ελεγε και ο φιλιππος συριγος η φιλιππας συριγας
δηλαδη τι στο μπουτσο αομματοι ειναι;
απο κει που ο λοβερδος επρεπε να βγει απο τον πρωτο γυρο με ενα 75% και να αποσυρθουνε οι αλλοι, οι μαλακες τον βγαλανε τριτο και καταιδρωμενο
αντε τωρα με τον ανδρουλακη που κανει μονο να οργανωσει καμια καταληψη στην πασπ η με το παιντι που εσπασε δυο πλευρα για να βαλει την αλυσιδα του ποδηλατου εν κινησει να αποκτησεις σοβαρη αντιπολιτευση
γιατι απο το αλλο το τσιρκο δεν εχει να περιμενει κανεις τιποτα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Έχει πάρει το 95% του πιο ηλιθιου (σόρρυ αλλά έτσι είναι) κόσμου που πάντα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ όπως και να χε. Πιστεύω όμως ότι εδώ και χρόνια ένα μεγάλο κομμάτι που εξακολουθεί και δηλώνει ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά, το κάνει αφενός μεν από κομπλεξισμο απέναντι στην "δεξιά" και στην "συντήρηση"(εδώ γελάμε, τάχα μου συντηρητική ΝΔ και προοδευτικός ΣΥΡΙΖΑ) , αφετέρου δε διότι θεωρεί χαμένη την ψήφο σε ΚΙΝΑΛ διότι δεν βλέπει προοπτική επανόδου στην εξουσία στα δημοσκοπικα ποσοστά του. Έχω την αίσθηση ότι εάν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων σε συνεννόηση δημοσίευαν καμιά 10ρια συνεχόμενες (μουφα φυσικά) μετρήσεις με αντιστραμμενα ποσοστά μεταξύ ΚΙΝΑΛ & ΣΥΡΙΖΑ... στην συνέχεια τα ποσοστά αυτά θα άρχισαν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι πάρα πολύς ο κόσμος που ρεαλιστικά αποφασίζει ποιος θέλει να κυβερνήσει μεταξύ των δύο "μεγαλων", με τούτη την λογική και εγώ στήριξα για πρώτη φορά στην ζωή μου την ΝΔ το 19' και θα το ξανακάνω εφόσον δεν δω κάποια δραματική αλλαγή (την φασιστερά να επιστρέφει εκεί όπου ανήκει σε μικρά μονοψήφια ποσοστά δηλαδή).
ΧΑ ησουν πριν τυπε να υποθεσω! απο τους δεξιους φασιστες αφου σε πειραζουν οι αριστεροι φασιστες

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Γι αυτο το 2004-2007 δεν εκανε τιποτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παρακαλω?
ο γιωργακης παει

θα βγει το λυκειοπαιδο με ψηφους ΚΑΙ των δεξιων

παει το καταστρεψατε το οποιο πασοκ ειχε αποιμεινει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μια μικρή πρόβλεψη:
Αν ο λοβερδος χάσει σήμερα (που θα χασει) , σε έξι μήνες θα έχει προσχωρήσει και τυπικά στο κόμμα που ουσιαστικά ανήκει.
το δηλωσε οτι φευγει εαν χασει

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
τυπε ξερεις οτι ειμαι της ιδιας αποψης οτι αν αυτος ο αθλιος ανθελληνας κανει κατι χρησιμο στην αχρηστη ζωη του ειναι μπας και εξαφανισει τους εαμοβουλγαρους, απο την άλλη ρε τυπε ειναι λυπηρο για τη χωρα αυτος ο τυπος να ειναι ακομα στα πραγματα και οχι σε κανα λουνα παρκ να του πετάνε γιαουρτια,πιστευω οτι και ο ανδρουλακης μπορει να εξαφανισει τους απλυτους, ειναι ντροπη για την ελλαδα και πολυ ανησυχητικο να περιφερεται ακομα ο τζεφρυ σε θεσεις εξουσιας και οχι στα πλατό της Αννίτας
Μαζί σου τυπε. Αλλά είπαμε να διώξουμε τους κατσαπλιαδες προδότες πρώτα. Εγώ μεσα στην ελληνική βουλή σταλινες τύπου Τσιπρα, Βαρουφακη και Κουτσουμπα δεν γουστάρω. Προτιμώ να βλέπω τον ζαβό αντιπολίτευση πάρα τον απατεώνα που έσκιζε μνημόνια. Ο Ανδρουλάκης τυπε είναι άβγαλτος πολιτικος και μικρό ονομα. Ποιος θα πάει να ψηφίσει κάποιον που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του? Το μπατσοκ θέλει δυνατό ονομα στην ηγεσία να πάει ο κατσαπλιας στα τάρταρα να μην τον ξανά δούμε ποτε...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Κρίμα οι κακομοιροι δεξιουληδες, ξυπνησαν απο τα χαράματα με 3€ στη τσέπη να το ρίξουν στο λοβερδο...

Δεν ξέρω πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα, αλλά δεν ισχύει.

Αντίθετα ο Λοβέρδος ήταν ο μόνος που μπορεί να κλέψει ψήφους από τον κεντροαριστερό χώρο που διείσδυσε ο Κούλης.

Ενώ ΓΑΠ και Ανδρουλάκης δεν θα επηρεάσουν τα ποσοστά του Κούλη και μπορούν να κόψουν ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ,

manos69manos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
O Ανδρουλάκης ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να επαναφέρει παλαιούς πασόκους, χωρίς αγκυλώσεις και καχυποψίες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.971
Πόντοι
3.656
Φερτε πίσω τον Johnny ρε παιδιά,είναι δυνατόν να λείπει τέτοια μέρα;

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
πασοκτζης δεν ειμαι αλλα προσπαθω να καταλαβω τα κριτηρια και τη λογικη με την οποια ψηφιζει ενας πασοκτζης
εβλεπα τα γκαλοπ που δειχνανε τους τρεις σχεδον σε ισοψηφια και ετριβα τα ματια μου
ελεγα μα ειναι δυνατον οι πασοκοι να βαζουν στην ιδια μοιρα παπαντρεου - λοβερδο - ανδρουλακη και να παιρνουν και οι 3 απο 25% περιπου;
κι ομως
η πραγματικοτητα ξεπερναει και τη φαντασια και τα γκαλοπ
πηρε ο ανδρουλακης 40%
ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ 28%
ειναι να γελαει κανεις που ελεγε και ο φιλιππος συριγος η φιλιππας συριγας
δηλαδη τι στο μπουτσο αομματοι ειναι;
απο κει που ο λοβερδος επρεπε να βγει απο τον πρωτο γυρο με ενα 75% και να αποσυρθουνε οι αλλοι, οι μαλακες τον βγαλανε τριτο και καταιδρωμενο
αντε τωρα με τον ανδρουλακη που κανει μονο να οργανωσει καμια καταληψη στην πασπ η με το παιντι που εσπασε δυο πλευρα για να βαλει την αλυσιδα του ποδηλατου εν κινησει να αποκτησεις σοβαρη αντιπολιτευση
γιατι απο το αλλο το τσιρκο δεν εχει να περιμενει κανεις τιποτα

Για τη ΝΔ Ανδρουλακης ή ΓΑΠ δεν αποτελούν κίνδυνο.... παντως ο ΓΑΠ μπορεί ακόμα να ονειρεύεται να γινει ΥΠΕΞ του Τσίπρα...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396

Αντίθετα ο Λοβέρδος ήταν ο μόνος που μπορεί να κλέψει ψήφους από τον κεντροαριστερό χώρο που διείσδυσε ο Κούλης.

Ενώ ΓΑΠ και Ανδρουλάκης δεν θα επηρεάσουν τα ποσοστά του Κούλη και μπορούν να κόψουν ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ,
Τί γράφεις ρε τυπε? Ο Λοβέρδος είναι κεντροδεξιός σημιτικος πολιτικός. Ποια κέντροαριστερα? Μονο ΓΑΠ μπορεί να πάρει ψήφους από κουλη και νταούλιερη κανένας άλλος. Ποιος Ανδρουλάκης? Η μανα του τον γνωρίζει?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τί γράφεις ρε τυπε? Ο Λοβέρδος είναι κεντροδεξιός σημιτικος πολιτικός. Ποια κέντροαριστερα? Μονο ΓΑΠ μπορεί να πάρει ψήφους από κουλη και νταούλιερη κανένας άλλος. Ποιος Ανδρουλάκης? Η μανα του τον γνωρίζει?

Ασχολήσου με κάτι άλλο τύπε, γιατί από πολιτική έχεις μεσάνυχτα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Σε αυτο το συμπέρασμα έφτασα καθώς: το είδα με τα μάτια μου και δεξιοί να υποστηρίζουν με λύσσα το Λοβέρδο, πετσοταϊσμενες δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΙ να βγάζουν πρώτο Λοβερδο.

Ο κεντροαριστερος χωρος ανήκει κατά συντριπτική πλειοψηφία στον Τσίπρα.
Κεντρωους και ισαποστακηδες πηρε ο Κουλης.
Ο Λοβερδος μόνο από Κουλη μπορούσε να κλέψει ψήφους , αλλά με απώτερο σκοπό να συνεργαστουν.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ασχολήσου με κάτι άλλο τύπε, γιατί από πολιτική έχεις μεσάνυχτα.
Εγώ έχω μεσάνυχτα ρε αστειε που λες ότι ο Λοβέρδος είναι κέντροαριστερός? Ο μόνος που θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση με κουλη και πήγε ακλαφτος? Αυτός που παίζει τένις μαζί με τον μπουμπούκο στα βόρεια προάστια και ανεβάζουν σελφι στο Twitter? Ο ΓΑΠ είναι ψευτο σοσιαλιστής.. Καμμια σχέση με τον πατερα του αλλά και πάλι βρίσκεται αριστερά του Λοβερδου. Το μπατσοκ θέλει κέντροαριστερό όχι ακόμα έναν νέοδημοκράτη σαν τον Λοβερδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom