Νέα

Εκλογές 2027 (την ημερομηνία να 'μαστε καλά θα την βάλουμε τότε !)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Τυπε η Aegean είναι μια κρατικοδιαιτη εταιρία που κάνει μπίζνες με την Έλλη όλη κυβέρνηση εδώ κ πολλά χρόνια με θαλασσιδανεια
Πέντε δέκα προορισμούς έχει στο εξωτερικό κ σχεδόν ανύπαρκτη κ καθόλου ανταγωνιστική αλλά στα αρχιδια της αφού μασουλαει φορολογούμενου χρήμα ..
.
Αεροπλάνα έχει καλά νέα κ ευρύχωρα αλλά σαν πρότζεκτ ανάπτυξης είναι ένα τίποτα.

Λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω με εταιρίες που χρεώνουν 200 ευρώ εσωτερικές πτήσεις των 30 λεπτών κ σχεδόν με μονοπώλιο
Θα τα 'χει κι αυτή τακτοποιημένα τα δάνεια, σαν της ΝΔ.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.538
Πόντοι
206
Κάτι γενικό που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα είναι ότι διάφορα "σοβαρά" forums έχουν απώλειες παλιών μελών. Για ένα περίεργο λόγο κύρια ευθύνη φέρουν οι "προοδευτικοί". Δε θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα αλλά βλέπω τρελή τοξικότητα. Είναι 2-3-5 χρήστες που πυροβολάνε ανεξέλεγκτα και χωρίς ενδοιασμό. Δεν τολμάς να γράψεις απλά πράγματα και η ειρωνεία πέφτει σύννεφο. Δεν αναφέρομαι σε χαρακτηρισμούς που γράφουμε εδώ για "Λαθροπιθίκια", "Ξεφωνημένες" κτλ. Εκεί το μόνο που διαβάζεις είναι "ναζίδια". Ακόμη και αν ο άλλος πει ότι ο Χ έχει εισέλθει παράνομα στη Χώρα και πρέπει να απελαθεί για το έγκλημα που έκανε. Διαβάζεις σοβαρές απόψεις και από κάτω τον ξεχέζουν άπαντες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ολο φευγεις αλεξουκο και ολο εδω βρισκεσαι.
Υπαρχει καποια κατα προσεγγιση ημερομηνια/εποχη της επερχομενης φυγης σου τουλαχιστον;
Πρεπει να γινει μια προετοιμασια, οικονομικης φυσεως. Τι θα τρωμε, φυλλα κοκας?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Κάτι γενικό που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα είναι ότι διάφορα "σοβαρά" forums έχουν απώλειες παλιών μελών. Για ένα περίεργο λόγο κύρια ευθύνη φέρουν οι "προοδευτικοί". Δε θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα αλλά βλέπω τρελή τοξικότητα. Είναι 2-3-5 χρήστες που πυροβολάνε ανεξέλεγκτα και χωρίς ενδοιασμό. Δεν τολμάς να γράψεις απλά πράγματα και η ειρωνεία πέφτει σύννεφο. Δεν αναφέρομαι σε χαρακτηρισμούς που γράφουμε εδώ για "Λαθροπιθίκια", "Ξεφωνημένες" κτλ. Εκεί το μόνο που διαβάζεις είναι "ναζίδια". Ακόμη και αν ο άλλος πει ότι ο Χ έχει εισέλθει παράνομα στη Χώρα και πρέπει να απελαθεί για το έγκλημα που έκανε. Διαβάζεις σοβαρές απόψεις και από κάτω τον ξεχέζουν άπαντες.
Αυτα δεν αντιπροσωπευουν το λαϊκο αισθημα
Πληρωμενοι πρακτορες ειναι αυτοι
Πλεον το ιντερνετ ειναι γεματο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.402
Πόντοι
9.297
Θα έχω παντρευτεί την Ζαχαράκη της Ν.Δ....

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
922
Πόντοι
96
Μέχρι τότε, και αν δεν προκύψουν εκλογές και αλλαγές αλλού, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (με τα λεφτά μας και τον παρά μας για ΑΥΤΟ):

Συνημμένα

• ypourgika.jpeg
    ypourgika.jpeg
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 43

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom