Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

Επισκέπτης
Μάστερ είμαι μεταξύ: Σύριζα,ΕΠΑΜ και Χ.Α.

Αλλά όσο διαβάζω: τρόμπα,άλεξ και στέκα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ψηφίσω τον cool Alexis!!!!

edit: Α ναι και τσόλι...

Τι λες ρε ;;;
Τρόμας και άλεξ , τι σχέση έχουν με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;;

Αν θέλεις να τους χαλάσεις, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψήφισε.

Ο Άλεξης , μετά τις επόμενες εκλογές, θα συγκυβερνήσει με αυτά τα τσόλια.

ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ... ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ....

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τι μαλακίες γράφεις μωρέ και εσύ... :jerking: :jerking: :jerking:

Οι άλλοι κατεβήκανε οι μισοί ως ανεξάρτητοι και το βράδυ γίνανε μπλε και πράσινοι.

Άσε που ο καθένας ψηφίζει περισσότερο από ποτέ με βάση τον κώλο του,εδώ στον δήμο μου ας πούμε η κόντρα ήταν μεταξύ δύο παλιών ποιος έχει βολέψει/θα βολέψει τους περισσότερους.
Παπαζολάκι εσύ εισαι μωρή σουπιά? :boobies:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτό που στηρίζετε τους γαμιάδες σας είναι φοβερό. :P

Ο τρόμπας στο πουστονήσι πήγε στα 60 του για να βρει μεροκάματο αλλά δε μασάει,πασοκ-νδ στηρίζει ακόμα.

παίκτη μου το μεροκάματο δεν το έχω ανάγκη.. ψωμάκι πάντα είχα να φάω ακόμη και στους δύσκολους καιρούς.. τι να κάνουμε θες να είμαι εξυπνότερος από σένα, να έχω περισσότερη τύχη, να είμαι περισσότερο μετρημένος ... κάτι παραπάνω από σένα έχω πάντως

στο πουστρονήσι ήρθα για τους εξής λόγους (1) το χρήμα που μου δίνουνε θα μου επιτρέψει να μην κρέμομαι στα αρχίδια του κράτους για σύνταξη (2) σπάζομαι με τις ελληνικές επιχειρήσεις και την μιζέρια τους στην εποχή μας (3) βαρέθηκα κάτι μαλάκες σαν και σένα να λένε "θα τα πάρουμε από σένα" (4) μια ζωή soldier of fortune & mercenary ήμουν και δεν θα αλλάξω στα γεράματα..

να κοιτάς την πάρτη σου που στα εικοσι και καμπόσο τρώς ακόμη τα λεφτά του μπαμπάκα προσποιούμενος ότι σπουδάζεις.. 

Επισκέπτης
Τι λες ρε ;;;
Τρόμας και άλεξ , τι σχέση έχουν με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;;

Αν θέλεις να τους χαλάσεις, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψήφισε.

Ο Άλεξης , μετά τις επόμενες εκλογές, θα συγκυβερνήσει με αυτά τα τσόλια.

ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ... ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ....
Μαντεύω,απλά σκέφτομαι πως ο δρόμος περνάει από Σύριζα...

Παπαζολάκι εσύ εισαι μωρή σουπιά? :boobies:
Σουπιά γιατί μωρή γριά πόρνη; :grin:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ενω εσυ που τις εχεις, κρινεις επιτυχημενο οποιον διεκδικει μια περιφερεια και αποτυχημενο οποιον διεκδικει δέκα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Tι λες ρε wild;
Εκρινα εγω καποιον;
Aν δεν μπορεις να ξεχωρισεις τις αυτοδιοικητικες εκλογες απο ολες τις αλλες εκλογες δεν φταιω εγω, ειναι θεμα κριτικης σκεψης.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Tι λες ρε wild;
Εκρινα εγω καποιον;
Aν δεν μπορεις να ξεχωρισεις τις αυτοδιοικητικες εκλογες απο ολες τις αλλες εκλογες δεν φταιω εγω, ειναι θεμα κριτικης σκεψης.
Εσυ δεν καταλαβαινεις σε ποιον απαντας!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
παίκτη μου το μεροκάματο δεν το έχω ανάγκη.. ψωμάκι πάντα είχα να φάω ακόμη και στους δύσκολους καιρούς.. τι να κάνουμε θες να είμαι εξυπνότερος από σένα, να έχω περισσότερη τύχη, να είμαι περισσότερο μετρημένος ... κάτι παραπάνω από σένα έχω πάντως

στο πουστρονήσι ήρθα για τους εξής λόγους (1) το χρήμα που μου δίνουνε θα μου επιτρέψει να μην κρέμομαι στα αρχίδια του κράτους για σύνταξη (2) σπάζομαι με τις ελληνικές επιχειρήσεις και την μιζέρια τους στην εποχή μας (3) βαρέθηκα κάτι μαλάκες σαν και σένα να λένε "θα τα πάρουμε από σένα" (4) μια ζωή soldier of fortune & mercenary ήμουν και δεν θα αλλάξω στα γεράματα..

να κοιτάς την πάρτη σου που στα εικοσι και καμπόσο τρώς ακόμη τα λεφτά του μπαμπάκα προσποιούμενος ότι σπουδάζεις..  
Σαλιγκάρι δηλαδή...

Με πιο απλά λόγια.

Και για να μείνεις υπάλληλος μια ζωή και να μην γίνεις αφεντικό ούτε καν σε περίπτερο,ε δεν είσαι και τίποτα σπουδαίο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Επειδη δεν "διοικειται" δικτατορικα;
Sorry που υπαρχει ελευθερια αποψεων μεσα σε ενα κομμα και δεν τους διαγραφουν με το παραμικρο, ειναι σοκ για σενα, καταλαβαινω, sorry man

σαν τον τατσοπουλο ας πουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σαλιγκάρι δηλαδή...

Με πιο απλά λόγια.

Και για να μείνεις υπάλληλος μια ζωή και να μην γίνεις αφεντικό ούτε καν σε περίπτερο,ε δεν είσαι και τίποτα σπουδαίο.

ενω εσύ έγινες αφεντικό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε εσύ δεν είσαι αφεντικό του κώλου σου καν (τον διαφεντεύουν οι πακιστανοί) και μιλάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom