alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ε γι αυτο ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ.Πράγμα που δεν είναι τοκογλυφία ε;
Καταλαβες τωρα κοτοπουλακι μου?
Ε γι αυτο ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ.Πράγμα που δεν είναι τοκογλυφία ε;
Εσυ εδωσες την πασαΟλοι σχολιασαν, εσυ με μενα τα εβαλες????????
Τοτε να ψηφισεις Συριζα.Ναι αλλά γιατί ειρωνεύεσαι παρακαλώ?Ασε που δεν θα μείνω και πολύ στον Καμμένο διότι με έχει κολλήσει η Ντόρα κατσικοποδαριά.Θα κλείσει το κόμμα ο Καμμένος αφού αλλάξει πρωτα ηγεσία.
Δε πας να σαλιαρίσεις με κανένα από τα δυο μουνιά που ήρθαν στην παρέα;Ε γι αυτο ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ.
Καταλαβες τωρα κοτοπουλακι μου?
Πράγμα που δεν είναι τοκογλυφία ε;
Βλεπεις ρε Γιαννη? Πώς μπορω μετα να μην συγκινουμαι?ε οταν αγαπαει..
Μη μας χασομεραει κ αδικα ο Συριζα ετσι κ αλλιως δεν προκειται να κυβερνησει.Τοτε να ψηφισεις Συριζα.
Αν είχε ηγέτη (πχ Ανδρέα) θα έφτιαχνε ένα πρόγραμμα και θα το υποστήριζε.Και όποιος Λαφαζάνης,Κύρκος,τάση,ξετάση έφερνε τόση αναταραχή θα του έδειχνε την έξοδο.
Εκτίμηση κινδύνου η τοκογλυφία ε;αμα θέλεις... αμα δεν θέλεις δεν τα παίρνεις... με το ζόρι δεν σου τα δώσανε...
[size=20pt]εκτίμηση κινδύνου[/size] κάνανε και είπανε "μεγάλη πιθανότητα για φέσι (που το φάγανε κιόλας) τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάτι από τα σπασμένα"
:-* :-* :-*Βλεπεις ρε Γιαννη? Πώς μπορω μετα να μην συγκινουμαι?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Μη μας χασομεραει κ αδικα ο Συριζα ετσι κ αλλιως δεν προκειται να κυβερνησει.
Εκτίμηση κινδύνου η τοκογλυφία ε;
άρε σαλιγκάρι τι νόστιμα που τα λες...
το προσπαθει αλλα ειναι πολυ λιγος!!!αυτο το κακο να ταυτιζεται ο ηγετης ανδρεας με το μομολο δεν τρωγεται
Δε πας να σαλιαρίσεις με κανένα από τα δυο μουνιά που ήρθαν στην παρέα;
Δεν τον στηρίζεις/στήριξες δηλαδή αυτόν τον δανειστή 30 χρόνια ε;εγώ δεν θα δάνειζα σε τέτοιον δανειστή ούτε με 25% επιτόκιο χωρίς ενέχυρα..
Εσένα πρέπει να στο έχω πονέσει πολύ το τροφαντό σου κωλαράκι,τόσο που δεν το περίμεναε καλυτερα αυτα απο τα ερπετα σαν του λογου σου
Βλεπεις ρε Γιαννη? Πώς μπορω μετα να μην συγκινουμαι?
Τεσπα. Και με την εικονα του Ανδρεα νιωθω να μου γυριζει το ματι, αλλά ας το καταπιω για χαρη της συμμαχιας...το προσπαθει αλλα ειναι πολυ λιγος!!!
το προσπαθει αλλα ειναι πολυ λιγος!!!
Μη μας χασομεραει κ αδικα ο Συριζα ετσι κ αλλιως δεν προκειται να κυβερνησει.