alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Υπνο εσυ.και την ρυθμ γιάννη την έλεγαν ;)
Υπνο εσυ.και την ρυθμ γιάννη την έλεγαν ;)
;)και την ρυθμ γιάννη την έλεγαν ;)
Γι' αυτο ο Συριζα δεν θα γινει ποτέ κυβερνηση.
Τεσπα. Και με την εικονα του Ανδρεα νιωθω να μου γυριζει το ματι, αλλά ας το καταπιω για χαρη της συμμαχιας...
ή private sector involvementαμα θέλεις... αμα δεν θέλεις δεν τα παίρνεις... με το ζόρι δεν σου τα δώσανε...
εκτίμηση κινδύνου κάνανε και είπανε "μεγάλη πιθανότητα για φέσι (που το φάγανε κιόλας) τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάτι από τα σπασμένα"
Δεν τον στηρίζεις/στήριξες δηλαδή αυτόν τον δανειστή 30 χρόνια ε;
Α ναι ξέχασα,εσύ είσαι με τον Τζήμερο τώρα...
Χρειαζεται μαντικες ικανοτητες???? Κομμα που διεκδικει την κυβερνηση διεκδικει μια μολις περιφερεια!!!στο 'πανε στο φλυτζάνι?
Αυτό που στηρίζετε τους γαμιάδες σας είναι φοβερό.ή private sector involvement
Τοκογλυφία παραμένει.εεε και ???
και σε κάποιον πουλάς με πίστωση για πενήντα χρόνια και έχεις καλές δοσοληψίες.. και συνεχίζεις να πουλάς με πίστωση (μικρότερη) για δέκα χρόνια παρόλο ππυ βλέπεις ότι έχει προβλήματα... θα συνεχίσεις να πουλάς με πίστωση όταν βλέπεις ότι τα προβλήματα δεν διορθώνονται ή θα του πείς "μεγάλε να σου πουλήσω αλλά θέλω τα λεφτά μπροστάντζα"
Εσένα πρέπει να στο έχω πονέσει πολύ το τροφαντό σου κωλαράκι,τόσο που δεν το περίμενα
Χρειαζεται μαντικες ικανοτητες???? Κομμα που διεκδικει την κυβερνηση διεκδικει μια μολις περιφερεια!!!
Είσαι και ρατσιστής εκτός από πούστης πασόκος δηλαδή.μην κωλοτριβεσαι ποπουδακια μετα απο χρηση πακιων δεν γουσταρω
υπάρχουν ορισμένες επιλογές που είναι κομβικές.και στις οποιες πρέπει να παίρνει καποιος ξεκάθαρη θέση.Αν πχ όταν έλεγε ο Κων/νος Καραμανλής ότι η Ελλάδα ανήκει στη Δύση ,δεν ήταν δυνατόν διαφορες τάσεις να λένε ανήκουμε στην Ανατολή. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κακεκτυπο του ΠΑΣΟΚ.Έχει μαζέψει τα απομεινάρια με το δυστυχημα (για το κόμμα) ότι δεν έχει ΑΡΧΗΓΟ.Επειδη δεν "διοικειται" δικτατορικα;
Sorry που υπαρχει ελευθερια αποψεων μεσα σε ενα κομμα και δεν τους διαγραφουν με το παραμικρο, ειναι σοκ για σενα, καταλαβαινω, sorry man
στο 'πανε στο φλυτζάνι?
Μάστερ είμαι μεταξύ: Σύριζα,ΕΠΑΜ και Χ.Α.άλλο τοπικές, άλλο βουλευτικές.
Χρειαζεται μαντικες ικανοτητες???? Κομμα που διεκδικει την κυβερνηση διεκδικει μια μολις περιφερεια!!!
Φαινεται η δυναμικη ενος χωρου κ δεδομενων των συνθηκων αν ο Συριζα μπορουσε να αξιοποιησει τη συγκυρια θα επρεπε να σκισει κ στις αυτοδιοικητικες, αλλα ειναι ανικανοι!!!άλλο τοπικές, άλλο βουλευτικές.
Είσαι και ρατσιστής εκτός από πούστης πασόκος δηλαδή.
Μάλιστα.
Ενω εσυ που τις εχεις, κρινεις επιτυχημενο οποιον διεκδικει μια περιφερεια και αποτυχημενο οποιον διεκδικει δέκα.Οχι, χρειαζονται κριτικες ικανοτητες.
Δεν τις εχεις.
Τι μαλακίες γράφεις μωρέ και εσύ...Φαινεται η δυναμικη ενος χωρου κ δεδομενων των συνθηκων αν ο Συριζα μπορουσε να αξιοποιησει τη συγκυρια θα επρεπε να σκισει κ στις αυτοδιοικητικες, αλλα ειναι ανικανοι!!!