πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα παντρευόσουνα ποτέ τον βάτραχο?
Κοίτα αφεντικό δεν έγινα,αλλά δεν κατάντησα και μετανάστης στο πουστρονήσι να κάνω πίπες στα 60 μου.ενω εσύ έγινες αφεντικό
ρε εσύ δεν είσαι αφεντικό του κώλου σου καν (τον διαφεντεύουν οι πακιστανοί) και μιλάς
τα χεις παιξει τυπε???Θα παντρευόσουνα ποτέ τον βάτραχο?
Τί θες ρε και εσύ,να μην με εκπαίδευες.
Tσόλι με τους μόνους Έλληνες που έχω πρόβλημα είναι κάτι πούστηδες που ψηφίζουν ακόμα ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ και ΝΔ.
Δεν ησουν καλος μαθητης απ' οτι φαινεται!!!Τί θες ρε και εσύ,να μην με εκπαίδευες.
Κανένας δεν φεύγει στα 60 του μετανάστης αν έχει καταφέρει το παραμικρό στην χώρα του...έστω περίπτερο.
Κοίτα αφεντικό δεν έγινα,αλλά δεν κατάντησα και μετανάστης στο πουστονήσι να κάνω πίπες στα 60 μου.
Κανένας δεν φεύγει στα 60 του μετανάστης αν έχει καταφέρει το παραμικρό Ελλάδα...
Γνωριζόμαστε?τα χεις παιξει τυπε???
εσύ συνέχισε να κρέμεσαι στα αρχίδια του μπαμπάκα και της μαμάκας και να παρακαλάς για το εικοσάρικο για να γαμίσεις στο μπουδέλο.. να δούμε πότε θα βάλουν μυαλό οι γέροι να σου πούνε "Μέχρι εδώ παίκτη... "
ο κοσνικΓνωριζόμαστε?
Ξέρεις ποιός είναι Ο Βάτραχος?
Εσυ δεν εισαι ο βατραχος???
μην το λες,Κοίτα αφεντικό δεν έγινα,αλλά δεν κατάντησα και μετανάστης στο πουστρονήσι να κάνω πίπες στα 60 μου.
Κανένας δεν φεύγει στα 60 του μετανάστης αν έχει καταφέρει το παραμικρό στην χώρα του...έστω περίπτερο.
Εσύ ρε μαλάκα , στα 25 έβγαζες λεφτά ;;;
Οκ τότε αν δεν κάθεσε ούτε εσύ στόν Βάτραχο τότε καμία. ;)ο κοσνικ
ενω εσύ έγινες αφεντικό
ρε εσύ δεν είσαι αφεντικό του κώλου σου καν (τον διαφεντεύουν οι πακιστανοί) και μιλάς
Και πως στο διαολο καταντησες ακομη υπαλληλος;πολλά...
το 79 πήρα το πρώτο αυτοκίνητο με δικά μου λεφτά.. και ξέρεις πόσο κάνανε τα αυτοκίνητα εκείνη την εποχή λαλάκη..