Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

Επισκέπτης
και στα 48 μου έφυγα πάλι... και πρίν είχα φύγει και πολύ πριν είχα φύγει...

και ότι έχω καταφέρει δεν είναι για να το φάς εσύ και οι όμοιοι σου αλλά εγώ παρέα με την οικογένεια μου..

εσύ συνέχισε να κρέμεσαι στα αρχίδια του μπαμπάκα και της μαμάκας και να παρακαλάς για το εικοσάρικο για να γαμίσεις στο μπουδέλο.. να δούμε πότε θα βάλουν μυαλό οι γέροι να σου πούνε "Μέχρι εδώ παίκτη... "
Υπάλληλος μια ζωή...σε σφαλιαρίζουν τα διάφορα αφεντικά και τους γλείφεις και τα παπάρια από πάνω για ευχαριστώ.

Είπαμε: Κανένας δεν φεύγει στα 60 του μετανάστης αν έχει καταφέρει το παραμικρό Ελλάδα...έστω περίπτερο.
(αν θες κράτα το,αν θες άστο)

Εσύ μας κάνεις τον καμπόσο ότι όποιος είναι ικανός μπορεί να πάει μπροστά στο παρόν σύστημα που δεν είναι κουμμουνιστικό,λοιπόν εσύ μπόρεσες μέχρι υπάλληλος.
Ούτε περίπτερο δικό σου,αφεντικό και κύριος του εαυτού σου.

Περαστικά σου.

Εγώ μπορεί να γίνω και πιο αποτυχημένος από εσένα,απλά δεν θα είσαι εν ζωή για να το δεις και χαρείς.

Goodnight λούγκρα,καλές πίπες στο πουστονήσι.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
λαθος κανεις
493881-23071709.jpg
Ε με μπερδεψατε!!! Ποιος ειναι ο βατραχος???

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
υπάρχουν ορισμένες επιλογές που είναι κομβικές.και στις οποιες πρέπει να παίρνει καποιος ξεκάθαρη θέση.Αν πχ όταν έλεγε ο Κων/νος Καραμανλής ότι η Ελλάδα ανήκει στη Δύση ,δεν ήταν δυνατόν διαφορες τάσεις να λένε ανήκουμε στην Ανατολή. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κακεκτυπο του ΠΑΣΟΚ.Έχει μαζέψει τα απομεινάρια με το δυστυχημα (για το κόμμα) ότι δεν έχει ΑΡΧΗΓΟ.

Παντως ο Τσιπρας αμφισβητειται λιγοτερο απο τον Σαμαρα (και αναφερομαι στην κεντροδεξια υγιη πτερυγα της Ν.Δ, εκτος και εντος κομματος)
Η κατηγορια για κακεκτυπο του ΠΑΣΟΚ ειναι ενας urban legend που εχει παλιωσει, δεν ειναι οτι υποδεχθηκε στους κολπους του τον Τσοχατζοπουλο ή τον Λαλιωτη, ατομα που ψηφισαν αντιμνημονιακα προσχωρησαν σε αυτον.

Anyway, we agree to disagree

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ενω εσυ που τις εχεις, κρινεις επιτυχημενο οποιον διεκδικει μια περιφερεια και αποτυχημενο οποιον διεκδικει δέκα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Καβάτζωσε υπογλώσσια για να μην τρέχεις Κυριακάτικα λέμε..

Επισκέπτης
πολλά...

το 79 πήρα το πρώτο αυτοκίνητο με δικά μου λεφτά.. και ξέρεις πόσο κάνανε τα αυτοκίνητα εκείνη την εποχή λαλάκη..

Και συγκρίνεις το 1979 με το 2014 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ;;;;;

Σε σχέση με τον πατέρα μου, που σου έριχνε καμιά 15άρα χρόνια , ΤΟ ΠΟΛΥ,
ένα αρχίδι είσαι.

ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ 21
ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 8.

Αλλά στα 8 του ήταν δεκαετία του 1950
και στα 20 του ήταν δεκαετία του 1960.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ....

Τότε δεν υπήρχε "φόρος επιτηδεύματος"

ούτε "εισφορά αλληλεγγύης στα πουτάνων παιδιά μουνόπανα που γαμιούνται οικογενειακώς"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και πως στο διαολο καταντησες ακομη υπαλληλος;

επιλογή παίκτη μου ... επιλογή.. καλύτερα καλοπληρωμένος υπάλληλος παρά αφεντικό που να μην έχει βρακί να βάλει στον κώλο του και να χρωστάει σε αυτούς που απασχολεί...

Επισκέπτης
Υπάλληλος μια ζωή...σε σφαλιαρίζουν τα διάφορα αφεντικά και τους γλείφεις και τα παπάρια από πάνω για ευχαριστώ.

Είπαμε: Κανένας δεν φεύγει στα 60 του μετανάστης αν έχει καταφέρει το παραμικρό Ελλάδα...έστω περίπτερο.

Εσύ μας κάνεις τον καμπόσο ότι όποιος είναι ικανός μπορεί να πάει μπροστά στο παρόν σύστημα που δεν είναι κουμμουνιστικό,λοιπόν εσύ μπόρεσες μέχρι υπάλληλος.

Περαστικά σου.

Εγώ μπορεί να γίνω και πιο αποτυχημένος από εσένα,απλά δεν θα είσαι εν ζωή για να το δεις και χαρείς.

Του τον έκανες φινιστρίνι ρε μάστορα.
Με το μαλακό ...

Τι φινιστρίνι ...

Καμινάδα του τον έκανες .....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παντως ο Τσιπρας αμφισβητειται λιγοτερο απο τον Σαμαρα (και αναφερομαι στην κεντροδεξια υγιη πτερυγα της Ν.Δ, εκτος και εντος κομματος)
Η κατηγορια για κακεκτυπο του ΠΑΣΟΚ ειναι ενας urban legend που εχει παλιωσει, δεν ειναι οτι υποδεχθηκε στους κολπους του τον Τσοχατζοπουλο ή τον Λαλιωτη, ατομα που ψηφισαν αντιμνημονιακα προσχωρησαν σε αυτον.

Anyway, we agree to disagree
Εχει παρει ομως αρκετα στελεχη του πασοκ και αυτο μονο καλο δεν ειναι.Ο Τσιπρας εχει ενα καλο μονο,το οτι δεν εχει κυβερνησει.Ισως οταν κυβερνησει,να τα κανει χειροτερα.Και να βλεπεις τον αλεξ να σου λεει οτι μας τα ελεγε.Μπορει ομως να τα παει καλα και να βρεθει ακρη.Αλλα παλι θα βλεπεις τον αλεξ να σου λεει οτι τα εφτιαξε τα πραγματα ο σαμαρας και τωρα τα
καρπωνεται ο τσιπρας.

Επισκέπτης
καλύτερα καλοπληρωμένος υπάλληλος παρά αφεντικό που να μην έχει βρακί να βάλει στον κώλο του και να χρωστάει σε αυτούς που απασχολεί...

Σχετικό γέρο μου ....

Εμένα μου κάβλωσε σήμερα ....

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 12.30 ....

έβγαλα ένα δίκανο από τη συλλογή
και πήγα και έριξα 250 φυσίγγια .....

ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ .....

Μεγάλη μαγκιά  .....

Ξέρεις πολλούς υπαλλήλους να μπορούν να το κάνουν αυτό ;;;;;;;;;;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και συγκρίνεις το 1979 με το 2014 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ;;;;;

Σε σχέση με τον πατέρα μου, που σου έριχνε καμιά 15άρα χρόνια , ΤΟ ΠΟΛΥ,
ένα αρχίδι είσαι.

ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ 21
ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 8.

Αλλά στα 8 του ήταν δεκαετία του 1950
και στα 20 του ήταν δεκαετία του 1960.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ....

Τότε δεν υπήρχε "φόρος επιτηδεύματος"

ούτε "εισφορά αλληλεγγύης στα πουτάνων παιδιά μουνόπανα που γαμιούνται οικογενειακώς"

και επειδή ο γέρος σου άνοιξε επιχείρηση στα 21 αυτό τι σημαίνει ??

εσύ πόσο χρονών άρχισες να βγάζεις τα προς το ζήν λαλάκη ?/ (καιδεν μιλάμε για χαρτζιλίκι δουλεύοντας στην δουλειά του πατέρα σου αλλά για κανονικό μεροκάματο με ένσημα)...

πόσο χρόνων είσαι και πόσα ένσημα έχεις... εγώ είμαι 57.5 και έχω αισίως 9.450 ημερομίσθια στο ΙΚΑ ...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Περαστικά σου.

Ρε μαλάκα παπαζόλη, αν δεν σου έχουν χακάρει το νικ και τα έγραψες μόνος σου ρισπεκτ λέμε..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε μαλάκα παπαζόλη, αν δεν σου έχουν χακάρει το νικ και τα έγραψες μόνος σου ρισπεκτ λέμε..
Καλα κι εσυ μωρε, βρηκες να τον επαινεσεις για ενα απο τα πιο ανοητα ποσταρισματα του?
Τι γενναιοψυχια ειναι αυτη αποψε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σχετικό γέρο μου ....

Εμένα μου κάβλωσε σήμερα ....

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 12.30 ....

έβγαλα ένα δίκανο από τη συλλογή
και πήγα και έριξα 250 φυσίγγια .....

ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ .....

Μεγάλη μαγκιά  .....

Ξέρεις πολλούς υπαλλήλους να μπορούν να το κάνουν αυτό ;;;;;;;;;;;;

και μένα μου καύλωσε σήμερα και έφυγα από το γραφείο στις 11.30 το πρωί.. τι σημαίνει αυτό??

και αύριο τους είπα ότι θα πάω κατά τις 10.30 γιατί έχω να στείλω κάτι προσωπικά μέιλ...

νομίζεις ότι όλοι είναι υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ να βαράνε κάρτα..??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχει παρει ομως αρκετα στελεχη του πασοκ και αυτο μονο καλο δεν ειναι.Ο Τσιπρας εχει ενα καλο μονο,το οτι δεν εχει κυβερνησει.Ισως οταν κυβερνησει,να τα κανει χειροτερα.Και να βλεπεις τον αλεξ να σου λεει οτι μας τα ελεγε.Μπορει ομως να τα παει καλα και να βρεθει ακρη.Αλλα παλι θα βλεπεις τον αλεξ να σου λεει οτι τα εφτιαξε τα πραγματα ο σαμαρας και τωρα τα
καρπωνεται ο τσιπρας.
Ρε τύπε, το προβλημα σου ειναι η χωρα ή τι θα πει ο αλεξ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom