alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
καμμενοψεκασμενη ειναι το θηλυκο;
Ναι ειναι η νεα της πολιτική επιλογη, επειδη η Ντορα την πληγωσε ανεπανορθωτα.
καμμενοψεκασμενη ειναι το θηλυκο;
Αυτα τα κανουν οι επικουροι.ΟΥΤΕ αυτο δεν γνωριζεις ρε κατακαημενε.
Δεν παιζει ουτε μια στο εκατομυριο να σε πληρωνει ιδιωτης στο ξαναλεω με τετοιες μαλακιες που λες συνεχεια.
Κοπροσκυλο του δημοσιου εισαι.Μπαμ κανεις χωρις μαλακιες.
Δικά μου
Ε οχι και τελειως....Δικά μου
Μίλησε η χοντρή γριά λούγκρα που στα 60 της κάνει πίπες στο πουστονήσι για μερικές δεκάρες...δεν είναι βλακεία...
κακιασμένο πουσταριό είναι που δεν το γαμάει κανένας... κακός πουστης φτωχός άσχημος και με αιμορροίδες...
τι θα περίμενες από ένα τέτοιο πράμα??? εξυπνάδα ??
Δικά μου
38.000 ποσταρισματα και αγνοεις βασικα πραγματα ρε τύπε?έχουν τεχνολογία μέσα?
Μην αφησεις κατι να πεσει κατω εσυ!!!Ε οχι και τελειως....
σιγά!! 1)η πλειοψηφία του ελληνικού λαού προτιμά την ασφαλεια.γι'αυτό και δε θέλει εκλογές.το μόνο που θέλει είναι διορθωτικές κινήσεις 2)κράζω τον Σαμαρά γιατί σπαταλά μια ιστορική ευκαιρίαν να κάνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις 3) κράζω τον ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνητική πρόταση. Αν είχε ηγέτη (πχ Ανδρέα) θα έφτιαχνε ένα πρόγραμμα και θα το υποστήριζε.Και όποιος Λαφαζάνης,Κύρκος,τάση,ξετάση έφερνε τόση αναταραχή θα του έδειχνε την έξοδο.Aυτο ειναι το διλημμα των εκλογων. (ή τουλαχιστον ενα απο τα διλημματα)
Μου κανει εντυπωση 1) που μιλας εκ μερους της πλειοψηφειας του ελληνικου λαου, 2) που κραζεις τον Σαμαρα για οσα (δεν) εχει κανει (δικαιωμα σου, εχεις εικονα), 3) που κραζεις ενα κομμα που δεν ειχε κυβερνησει ποτε λογω των μαντικων σου ικανοτητων
38.000 ποσταρισματα και αγνοεις βασικα πραγματα ρε τύπε?
Ναι ενώ στην Ελλάδα είχε νομική βάση αυτό που έγινε τι να σου πω.
Για να βγει κέρδος θα ζητηθούν τα δανεικά,πολύ απλό...
Κοίτα μαλάκα μου σου αρέσει ή όχι τα πράγματα όπως τα περιγράφω είναι,μια φούσκα είναι η καπιταλιστική οικονομία που όποτε γουστάρουν την σκάνε τα αφεντικά και γαμάνε τον λαό.
Έχουν δε υποστηρικτές κάτι μαλάκες υπαλλήλους σαν εσένα που τους κάνουν πίπες για μερικές δεκάρες...
Ολοι σχολιασαν, εσυ με μενα τα εβαλες????????Μην αφησεις κατι να πεσει κατω εσυ!!!
Κορνάρουν όταν τα ζουλάς;
Ναι αλλά γιατί ειρωνεύεσαι παρακαλώ?Ασε που δεν θα μείνω και πολύ στον Καμμένο διότι με έχει κολλήσει η Ντόρα κατσικοποδαριά.Θα κλείσει το κόμμα ο Καμμένος αφού αλλάξει πρωτα ηγεσία.Ναι ειναι η νεα της πολιτική επιλογη, επειδη η Ντορα την πληγωσε ανεπανορθωτα.
Πράγμα που δεν είναι τοκογλυφία ε;κανένας δεν ζήτησε από την Ελλάδα τα δανεικά πίσω.. τις δόσεις ζητήσανε όπως προέβλεπε η συμφωνία (συν κάτι μισθούς και συντάξεις και φάρμακα που έπρεπε να πληρωθούν εδώ)...
και επειδή δεν είχαμε να τα δώσουμε πήγαμε για δανεικά και μας είπαν [size=20pt]"Καλά να σας δώκουμε αλλά όχι με 1.7% που σας διναμε αλλά με 7%"[/size]
Ολοι σχολιασαν, εσυ με μενα τα εβαλες????????
Γι' αυτο ο Συριζα δεν θα γινει ποτέ κυβερνηση.σιγά!! 1)η πλειοψηφία του ελληνικού λαού προτιμά την ασφαλεια.γι'αυτό και δε θέλει εκλογές.το μόνο που θέλει είναι διορθωτικές κινήσεις 2)κράζω τον Σαμαρά γιατί σπαταλά μια ιστορική ευκαιρίαν να κάνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις 3) κράζω τον ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνητική πρόταση. Αν είχε ηγέτη (πχ Ανδρέα) θα έφτιαχνε ένα πρόγραμμα και θα το υποστήριζε.Και όποιος Λαφαζάνης,Κύρκος,τάση,ξετάση έφερνε τόση αναταραχή θα του έδειχνε την έξοδο.
Η θέση του ΠΑΣΟΚ ειναι στο χρονοντούλαπο και των υπουργών σας στην φυλακή.ναι και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα
ετσι τελειωνουν τα παραμυθια
μονο που τα παραμυθια ειναι ψευτικες ιστοριουλες για μικρα παιδια
οπως και το παραμυθι το κκε που κανονικα δεν θα επρεπε να υπαρχει καν σαν κομμα