Νέα

Έκλεισαν οι εκδοσεις Λυμπέρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει πιο κωμικοτραγικό θέαμα να βλέπεις έναν αμόρφωτο και άεργο τενεκέ να σχολιάζει....δισεκατομμυριούχους επιτυχημένους επιχειρηματίες!!!!!

όπως στα καφενεία λέει ο γέρος "φράγκο δεν έχει ο Βαρδινογιάννης,τό έμαθα από την καμαριέρα του"!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Gamidis

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει πιο κωμικοτραγικό θέαμα να βλέπεις έναν αμόρφωτο και άεργο τενεκέ να σχολιάζει....δισεκατομμυριούχους επιτυχημένους επιχειρηματίες!!!!!

όπως στα καφενεία λέει ο γέρος "φράγκο δεν έχει ο Βαρδινογιάννης,τό έμαθα από την καμαριέρα του"!!!!

μιλας για τον εαυτο σου;ε,κατι θα ξερεις σιγουρα.εκτος κι αν εισαι ψυχοπαθης,που συμφωνα με αυτο που λενε ολοι,οντως εισαι,και εχεις το ακαταλογιστο.ε,αυτο πια ειναι ευθυνη της οικογενειας σου.

παντως εγω ενα πραγμα θελω να ξερω μονο.η οικογενεια σου εχει κι αλλο μαλακα σαν κι εσενα;

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
ο λυμπερης , οπως και ο κωστοπουλος , ο βωβος, ο παζαροπουλος, ο γαβαλας και παρα πολλοι αλλοι επιχειρηματιες που μεσα στον πανικο των τελευταιων 3 ετων κατερρευσαν , δεν ειναι τιποτα αλλο απο <<θυματα>> των παχιων αγελαδων. την εποχη 2002-2007 οπου το χρημα στην αγορα ετρεχε στα σοκακια, οι τραπεζες σε παρακαλουσαν για να σε δανεισουν ολοι αυτοι οι επιχειρηματιες δημιουργησαν απιστευτες ακινητες και κινητες περιουσιες μεσω δανεικων. υπαρχουν δυο βασικοι νομοι
1. ο ποταμος δεν κατεβαζει παντα ξυλα, κατεβαζει και πετρες
και
2. ο θεος δεν ειναι εργοδοτης να στα δινει παντα.
με βαση αυτους τους δυο νομους ολοι θα πρεπει να κανουν τις κινησεις τους.
οι επιχειρηματιες λοιπον σε μια εποχη που ολη αγορα και ολη η ελλαδα ζουσε την παρανοια της γκλαμουριας αναδειχθηκαν και ανεδειξαν τις επιχειρησεις τους με υψηλες πωλησεις των προιοντων και των υπηρεσιων τους πιστευοντας οτι η αγορα θα λειτουργει σε αυτους τους ρυθμους για παντα. αφου η κυρια δραστηριοτητα τους πηγαινε παρα πολυ καλα και επιδοθηκαν στο παιχνιδι της προσωπικης σπαταλης μεσω των εταιρειων τους και ειδαν οτι οταν εχεις μια εταιρεια με υψηλους τζιρους ειναι ευκολο οι τραπεζες να σε δανεισουν με μεγαλα ποσα επιδωθηκαν σε ενα ανελεητο κυνηγι- συλλογη δανειων-ρευστου.
η απορια μου ας πουμε ειναι για ποιο λογο μια εταιρεια σαν τις εκδοσεις λυμπερη να παρει δανεια εκατομμυριων ευρω αφου την εκτυπωση των εντυπων την κανει καποιος αλλος. δηλαδη δεν πηραν δαναιο για να αγορασουν μηχανηματα και να δημιουργησουν παραγωγη. που <<επενδυθηκαν>> αυτα τα χρηματα λοιπον; σε υπερτιμολογημενες αγορες παγιων, ακριβη ζωη κλπ.
οταν ερχεται λοιπον η κακια στιγμη που τα πραγματα δεν πανε καλα σε επιπεδο αγορας τοτε αρχιζουν τα δυσκολα. αφου λοιπον τα δανεικα δεν επενδυθηκαν αλλα φαγωθηκαν πως θα μαζευτουν τα λεφτα ;
ολοι λοιπον αυτοι οι επιχειρηματιες δεν ειναι κακομοιρηδες ουτε καποιος απο αυτους αυριο θα ειναι στο συσσιτιο της ενοριας του απλα οι εργαζομενοι θα μεινουν στον αερα και εκεινοι θα διηγουνται την ε μπειρια τους απο την ξαπλωστρα τους στη μυκονο.

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
μιλας για τον εαυτο σου;ε,κατι θα ξερεις σιγουρα.εκτος κι αν εισαι ψυχοπαθης,που συμφωνα με αυτο που λενε ολοι,οντως εισαι,και εχεις το ακαταλογιστο.ε,αυτο πια ειναι ευθυνη της οικογενειας σου.

παντως εγω ενα πραγμα θελω να ξερω μονο.η οικογενεια σου εχει κι αλλο μαλακα σαν κι εσενα;

ρε σκατομαλακα γιατι βαζεις στην συζητηση μανες οικογενεια κλπ? νιωθεις το bourdela οικο χωρο και νομιζεις πως ειναι σπιτι με μαναδες αδερφες και ξαδερφες?

OP
OP
Gamidis

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ρε σκατομαλακα γιατι βαζεις στην συζητηση μανες οικογενεια κλπ? νιωθεις το bourdela οικο χωρο και νομιζεις πως ειναι σπιτι με μαναδες αδερφες και ξαδερφες?

μηπως ειναι και δικη σου οικογενεια;

α,να λοιπον,στην οικογενεια του παλερμο ειναι 2 οι μαλακες,καλα παμε

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
κυριοι ηρεμια, κανουμε μια κουβεντα δεν ειναι αναγκη να εξελιχθει σε καβγας.
ο καθε ενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του ητε ειναι αφραγκος , ητε βλαχος , ητε οπωε ειναι.
αν δεν μου αρεσει η αποψη απλα την αγνοω , αν διαφωνω κατθετω το επιχειρημα της διαφωνιας μου, αν γενικως δεν μου ερεσει η συζητηση αποχωρω.
ηρεμια λοιπον :)

OP
OP
Gamidis

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ο λυμπερης , οπως και ο κωστοπουλος , ο βωβος, ο παζαροπουλος, ο γαβαλας και παρα πολλοι αλλοι επιχειρηματιες που μεσα στον πανικο των τελευταιων 3 ετων κατερρευσαν , δεν ειναι τιποτα αλλο απο <<θυματα>> των παχιων αγελαδων. την εποχη 2002-2007 οπου το χρημα στην αγορα ετρεχε στα σοκακια, οι τραπεζες σε παρακαλουσαν για να σε δανεισουν ολοι αυτοι οι επιχειρηματιες δημιουργησαν απιστευτες ακινητες και κινητες περιουσιες μεσω δανεικων. υπαρχουν δυο βασικοι νομοι
1. ο ποταμος δεν κατεβαζει παντα ξυλα, κατεβαζει και πετρες
και
2. ο θεος δεν ειναι εργοδοτης να στα δινει παντα.
με βαση αυτους τους δυο νομους ολοι θα πρεπει να κανουν τις κινησεις τους.
οι επιχειρηματιες λοιπον σε μια εποχη που ολη αγορα και ολη η ελλαδα ζουσε την παρανοια της γκλαμουριας αναδειχθηκαν και ανεδειξαν τις επιχειρησεις τους με υψηλες πωλησεις των προιοντων και των υπηρεσιων τους πιστευοντας οτι η αγορα θα λειτουργει σε αυτους τους ρυθμους για παντα. αφου η κυρια δραστηριοτητα τους πηγαινε παρα πολυ καλα και επιδοθηκαν στο παιχνιδι της προσωπικης σπαταλης μεσω των εταιρειων τους και ειδαν οτι οταν εχεις μια εταιρεια με υψηλους τζιρους ειναι ευκολο οι τραπεζες να σε δανεισουν με μεγαλα ποσα επιδωθηκαν σε ενα ανελεητο κυνηγι- συλλογη δανειων-ρευστου.
η απορια μου ας πουμε ειναι για ποιο λογο μια εταιρεια σαν τις εκδοσεις λυμπερη να παρει δανεια εκατομμυριων ευρω αφου την εκτυπωση των εντυπων την κανει καποιος αλλος. δηλαδη δεν πηραν δαναιο για να αγορασουν μηχανηματα και να δημιουργησουν παραγωγη. που <<επενδυθηκαν>> αυτα τα χρηματα λοιπον; σε υπερτιμολογημενες αγορες παγιων, ακριβη ζωη κλπ.
οταν ερχεται λοιπον η κακια στιγμη που τα πραγματα δεν πανε καλα σε επιπεδο αγορας τοτε αρχιζουν τα δυσκολα. αφου λοιπον τα δανεικα δεν επενδυθηκαν αλλα φαγωθηκαν πως θα μαζευτουν τα λεφτα ;
ολοι λοιπον αυτοι οι επιχειρηματιες δεν ειναι κακομοιρηδες ουτε καποιος απο αυτους αυριο θα ειναι στο συσσιτιο της ενοριας του απλα οι εργαζομενοι θα μεινουν στον αερα και εκεινοι θα διηγουνται την ε μπειρια τους απο την ξαπλωστρα τους στη μυκονο.

δεν ειναι ετσι,μερικοι απο αυτους,ειχαν παραγωγη.ο βωβος πχ,εχει στησει πολλα εργα.και στο θεμα τωρα,στον εκδοτικο οικο του λυμπερη ηταν και τα περιοδικα απο τις τεχνικες εκδοσεις,που ειχαν πολλους φιλους,και ιστορια εως και 40 χρονια

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
Καιρός είταν.............να κλείσει και αυτό το μπουρδέλο, όπως έκλεισε και το μπουρδέλο του Κωστόπουλου......πάμε γι΄άλλα....... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
μηπως ειναι και δικη σου οικογενεια;

α,να λοιπον,στην οικογενεια του παλερμο ειναι 2 οι μαλακες,καλα παμε

οχι ρε καραγκιοζακο δεν το ξερω το παλικαρι και στα αρχιδια μου το τι νομιζεις εσυ. αυτου που σου ειπα ειναι το εξης απλο, ενω μιλας με καποιον γιατι αναφερεις σπιτια μαναδες οικογενειες . το επιπεδο σου ως εκει φτανει? δεν εχεις αλλα επιχειρηματα γιατι εισαι αγραμματος και προσπαθεις να μειωσεις τον αλλον με το να βριζεις μαναδες και οικογενεια?

σαλτα γαμησου και μαθε να μιλας ζωο

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
δεν ειναι ετσι,μερικοι απο αυτους,ειχαν παραγωγη.ο βωβος πχ,εχει στησει πολλα εργα.και στο θεμα τωρα,στον εκδοτικο οικο του λυμπερη ηταν και τα περιοδικα απο τις τεχνικες εκδοσεις,που ειχαν πολλους φιλους,και ιστορια εως και 40 χρονια
ο βωβος ειχε παραγωγη μεσω υπεργολβων, δηλ ο βωβος δεν ειχε μπουλντοζες , μπετονιερες και ολο το παραγωγικο κυκλο για την κατασκευη, απλα ανεθετε σε καποιους να εκτελεσουν ενα εργο π[ου ειχε σχεδιασει, αυτο σημαινει οτι επαιρνε ενα δανειο με σκοπο την αγορα γης αν την αγοραζε αφου πηγαινε με αντιπαρωχη και με σκοπο την αποπερατωση ενος εργου. εδινε λοιπον υψηλο ποσοστο στην αντιπαροχη κατα την αρχικη συμφωνια και εν συνεχεια με το κολπο της μεταφορας συντελεστη αυξανε την ιδιοκτησια του στο αποπερτωμενο εργο. με μια λεξη φουσκα.
τωρα για τα εντυπα που εχουν κοινο μη φοβασαι , σιγουρα καποιος αλλο ομιλος θα τα αναλαβει ηδη τεσσερα περιοδικα τα πηρε η δαφνη επικοινωνιες

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
ο βωβος ειχε παραγωγη μεσω υπεργολβων, δηλ ο βωβος δεν ειχε μπουλντοζες , μπετονιερες και ολο το παραγωγικο κυκλο για την κατασκευη, απλα ανεθετε σε καποιους να εκτελεσουν ενα εργο π[ου ειχε σχεδιασει, αυτο σημαινει οτι επαιρνε ενα δανειο με σκοπο την αγορα γης αν την αγοραζε αφου πηγαινε με αντιπαρωχη και με σκοπο την αποπερατωση ενος εργου. εδινε λοιπον υψηλο ποσοστο στην αντιπαροχη κατα την αρχικη συμφωνια και εν συνεχεια με το κολπο της μεταφορας συντελεστη αυξανε την ιδιοκτησια του στο αποπερτωμενο εργο. με μια λεξη φουσκα.
τωρα για τα εντυπα που εχουν κοινο μη φοβασαι , σιγουρα καποιος αλλο ομιλος θα τα αναλαβει ηδη τεσσερα περιοδικα τα πηρε η δαφνη επικοινωνιες

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16

OP
OP
Gamidis

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
οχι ρε καραγκιοζακο δεν το ξερω το παλικαρι και στα αρχιδια μου το τι νομιζεις εσυ. αυτου που σου ειπα ειναι το εξης απλο, ενω μιλας με καποιον γιατι αναφερεις σπιτια μαναδες οικογενειες . το επιπεδο σου ως εκει φτανει? δεν εχεις αλλα επιχειρηματα γιατι εισαι αγραμματος και προσπαθεις να μειωσεις τον αλλον με το να βριζεις μαναδες και οικογενεια?

σαλτα γαμησου και μαθε να μιλας ζωο

ακριβως,δεν ξερεις για ποιον μαλακα μιλας.γι'αυτο σαλτα και γαμησου,και βγαλε τον σκασμο.εαν εχεις τιποτα να πεις για το θεμα,πες το αλλιως μην μου τον πρηζεις,που θα μου κανεις και λογοκρισια σκατιαρη

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
ακριβως,δεν ξερεις για ποιον μαλακα μιλας.γι'αυτο σαλτα και γαμησου,και βγαλε τον σκασμο.εαν εχεις τιποτα να πεις για το θεμα,πες το αλλιως μην μου τον πρηζεις,που θα μου κανεις και λογοκρισια σκατιαρη
θα ηρεμησετε ή θα γαμησετε την συζητηση;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε μήπως είσαι ο ολιβερκαν???

πανομοιότυπη μαλακία διακρίνω!!!

κι εκείνος 5 χρόνια μου γράφει μηνύματα και τον έχω γραμμένο!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κρίμα στον κόσμο που θα μείνει άνεργος.

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1

ρε καιμενε γραφε οτι θες αφου ως εκει φτανεις

OP
OP
Gamidis

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ρε μήπως είσαι ο ολιβερκαν???

πανομοιότυπη μαλακία διακρίνω!!!

κι εκείνος 5 χρόνια μου γράφει μηνύματα και τον έχω γραμμένο!

ειδες,ολος ο κοσμος εχει την ιδια γνωμη για΄σενα.ολοι μαλακα σε λενε

πως το καταφερνεις αυτο;

παντως οχι,οπως σου εχω απαντησει μια αλλη φορα που σε ειχα ξεχεσει,δεν ειμαι κλωνος κανενος.φαινεται ξεπλυθηκε το σκατο απο πανω σου,και ηρθες να φας φρεσκο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

χαζός είσαι φίλε?

πιο σημαντικό είναι ότι κατέρρευσε το λάιφσταιλ!!!!

στα αρχίδια μας  οι 500 οικογένειες,όπως και οι άλλες 500 του Κωστόπουλου!

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
αυτο ακριβως ειναι το βασικοτερο προβλημα με ολες τις επιχειρησεις που κλεινουν, οι εργαζομενοι που ξαφνικα μενουν ανεργοι και οι οποιοι ανοιξαν υποχρεωσεις με βαση οτι εχουν δουλεια και αμοιβονται. και το χειροτερο ειναι εργαζομενοι σε κατασταση ομηριας που δουλευουν και ο εργοδοτης ή τους εχει μηνες με ενατι ή απληρωτους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom