Αυτό που κάνουν οι Ρώσοι με πυραύλους στην Ουκρανία στους εχθρούς τους, εμείς το κάνουμε μόνοι μας στους εαυτούς μας, δηλαδή φτιάχνουμε ωραιότατα μανιτάρια. Και υποτίθεται ότι όλοι αυτοί αν παραστραβώσουν ποτέ τα πράγματα θα τα βάλουν με την μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη που είδε ποτέ ο πλανήτης, βάλε Ρωσία, Κίνα, Ινδία, καμιά δωδεκαριά Λατινο-αμερικανικές χώρες, την Τουρκία, το Ιράν, τους Σαουδάραβες που έγειραν κατά την μεριά της Κίνας, ένα σωρό χώρες της Ευρασίας, ακόμα και μαύρους από την Αφρική και η λίστα τελειωμό δεν έχει γιατί είναι δισεκατομμύρια. Τελειωμένοι από χέρι είναι όλοι τους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκκένωση μαχητικών από Πτέρυγα Μάχης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 572
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.344
- Πόντοι
- 12.756
Όχι δυστυχώς χώρισαν οι δρόμοι μαςΤον συνέδραμες μεταγενεστερα και ως προεδρο της ΕΚΟ?
Kvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2007
- Like
- 768
- Πόντοι
- 81
Δεν έχουν περάσει μεγαλύτερα μουνόπανα πάνω σε αυτόν τον τόπο από αυτες τις αμοιβομενες αμοιβάδες.Να είσαι πύλη και να σε κορνάρει ο μουνόπανας από τα τριακόσια μέτρα να ανοίξεις πύλη 3 παρά πέντε να μην χάσει χρόνο και δεν φύγει 3 το μεσημέρι που σχολαει ακριβώς...είχαμε ασκήσεις και κάναν σαν μπασταρδα κωλομωρα που δεν θα πάνε στην γυναίκα τους το απόγευμα...ναι γενικεύω το ξέρω αλλά μουνόπανα καραβαναδες στον πάτο σαςΕιπες ΕΠΟΠ και θυμήθηκα σκηνικο στην 117 Πτέρυγα Μάχης οπου ΕΠΟΠ κλαίγονταν και διαμαρτύρονταν σαν γυναικούλες στον διοικητή επειδη θα τους κρατουσε μεσα στην μονάδα 1-2 ωρες παραπάνω μιας και γινοταν άσκηση.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.344
- Πόντοι
- 12.756
Δεν έχουν περάσει μεγαλύτερα μουνόπανα πάνω σε αυτόν τον τόπο από αυτες τις αμοιβομενες αμοιβάδες.Να είσαι πύλη και να σε κορνάρει ο μουνόπανας από τα τριακόσια μέτρα να ανοίξεις πύλη 3 παρά πέντε να μην χάσει χρόνο και δεν φύγει 3 το μεσημέρι που σχολαει ακριβώς...είχαμε ασκήσεις και κάναν σαν μπασταρδα κωλομωρα που δεν θα πάνε στην γυναίκα τους το απόγευμα...ναι γενικεύω το ξέρω αλλά μουνόπανα καραβαναδες στον πάτο σας
σκατοβλαχοι εντωμεταξυ όλοι αυτοι
ο κλασσικος ο αληθινος χαρακτηρας των βλάχων
μουνοπανα μεχρι κοκκαλο
Ο λογος που μισήσαμε τον στρατο και γιατι κατουράμε στα μουτρα τους οταν ακούμε οτι οι ελληνες στρατιωτικοί ειναι απ τους πιο σκληρούς χυστες
Πηραν φωτια τα πυρομαχικά ρε φιλε και εξέδωσε ανακοίνωση ο κοπροδενδιας «Ενταξει τα χαμε χυμα γιατι δεν ηταν και σημαντικός οπλισμός»
Κλασική ΝΔ με Κουλη,θα παμε σε συμφωνία με τον Τουρκο για το Αιγαίο αλλα θα δωσουμε και κατι που δεν ειναι σημαντικο για μας…
41τακατο
Πηραν φωτια τα πυρομαχικά ρε φιλε και εξέδωσε ανακοίνωση ο κοπροδενδιας «Ενταξει τα χαμε χυμα γιατι δεν ηταν και σημαντικός οπλισμός»
Κλασική ΝΔ με Κουλη,θα παμε σε συμφωνία με τον Τουρκο για το Αιγαίο αλλα θα δωσουμε και κατι που δεν ειναι σημαντικο για μας…
41τακατο
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.536
- Πόντοι
- 506
Σε λιγο θα μας πουνε οτι αμα τα δινανε στην Ουκρανία θα είχανε άξιοποιηθειΟ λογος που μισήσαμε τον στρατο και γιατι κατουράμε στα μουτρα τους οταν ακούμε οτι οι ελληνες στρατιωτικοί ειναι απ τους πιο σκληρούς χυστες
41τακατο
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.107
- Πόντοι
- 216
και ξεκινησες με το καταλληλο ατομο ε;Γενημμένος κομμαντο , απλα με κερδισαν οι επιχειρήσεις
Μπορει κ να μας πουν ηταν παλια ρωσικά βλήματα άχρηστα κ θα λάβουμε τελευταίας γενιάς νατοϊκά.Σε λιγο θα μας πουνε οτι αμα τα δινανε στην Ουκρανία θα είχανε άξιοποιηθει
Οι εκρήξεις κ οι ζημιές που επαθε το περιβαλλον,πουτσα μας.Τρυπατε τον αμιτα χυμό με χάρτινο καλαμάκι ρε πουσταρια
Το θέμα δεν είναι αυτό.Αυτή η σαβούρα και ρεμπεσκέδες πάρα πολλές φορές είναι ανώτεροί σου και στο στρατό ακολουθείς εντολές.Οπότε είσαι χαμένος από χέρι με αυτούς.Φαντάσου σε έναν πόλεμο τι θα γίνει.Πρέπει να έχεις εσωτερική πειθαρχία και να μην ασχολείσαι με τους ρεμπεσκεδες και την σαβουρα που δυστυχώς υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό στο στράτευμα.
Ηθική υποχρέωση στην οικογένειά μου και στον εαυτό μου.Όχι σους άχρηστους του στρατού.Σε έναν πόλεμο δεν έχει σημασία η ατομικότητα αλλά το σύνολο.Με αυτούς μπορείς να πεθάνεις πριν καν φτάσεις στο πεδίο της μάχης.δεν εχεις πολυ αδικο αλλά ό,τι κανεις σαν καθηκον κοιτα το σαν ηθικη υποχρεωση στην οικογενεια σου και τον εαυτο σου.αν δεν μπορεις να τους προστατεψεις εσυ , ποιος θα το κανει ?
Στα χρονια που θητευσα,διατηρώ μια επιφύλαξη για το παρον,αυτοι σιγουρα θα σε στέλναν να πεθάνεις,κυριως δεκανείςΗθική υποχρέωση στην οικογένειά μου και στον εαυτό μου.Όχι σους άχρηστους του στρατού.Σε έναν πόλεμο δεν έχει σημασία η ατομικότητα αλλά το σύνολο.Με αυτούς μπορείς να πεθάνεις πριν καν φτάσεις στο πεδίο της μάχης.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.866
- Πόντοι
- 2.606
και ραφτα μονογραμματα στις μανσετες μην μπερδευτουν με κανενος αλλουνου προαυλιζομενου την μπουγαδα ?Ραμπο με ραφτο πουκάμισο τυπε , οχι γραβατες
ΣΞ υπηρέτησες;Ραμπο με ραφτο πουκάμισο τυπε , οχι γραβατες
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.513
- Πόντοι
- 8.346
Δν γενικεύεις, τετοια μουνοπανα ειναι παντου. Το ιδιο που λες , εμενα μου γκαριζε μαζι με τα εποπια και επιτελάρχης μουνοπανας να ανοιξω την πυλη νωρίτερα απο το προβλεπόμενο γτ οι δημόσιοι υπάλληλοι ειχαν μπλοκαριστεί στην εξοδοΔεν έχουν περάσει μεγαλύτερα μουνόπανα πάνω σε αυτόν τον τόπο από αυτες τις αμοιβομενες αμοιβάδες.Να είσαι πύλη και να σε κορνάρει ο μουνόπανας από τα τριακόσια μέτρα να ανοίξεις πύλη 3 παρά πέντε να μην χάσει χρόνο και δεν φύγει 3 το μεσημέρι που σχολαει ακριβώς...είχαμε ασκήσεις και κάναν σαν μπασταρδα κωλομωρα που δεν θα πάνε στην γυναίκα τους το απόγευμα...ναι γενικεύω το ξέρω αλλά μουνόπανα καραβαναδες στον πάτο σας
Αεροπορία έχω κάνει θητεία και για καλή μου τύχη (καθώς υπήρχαν εκείνη την περίοδο προσωπικά - οικογενεικά θέματα) υπηρέτησα μετά την εκπαίδετση σε βυσματική μονάδα δίπλα σε πτέρυγα μάχης.Κόντευα να αυτοκτονήσω εκεί μέσα με τη τεμπελιά και την ανεγκεφαλιά που υπήρχε.Θέατρο το παραλόγου.Έκανα δουλειές όλη μέρα μέσα στη μονάδα γιατί δεν τους άντεχα.Υπήρχαν και καλοί άνθρωποι και με φιλότιμο αλλά λίγοι.Οι περισσότεροι αργόσχολοι και πως θα ρουφήξουμε τσάμπα ότι μπορούμε.Καλά ήταν και προ κρίσης όλοι με τα αμάξια τους και την είχαν κοπανήσει από τις 1-1:30 δεν καθόντουσαν να φύγουν με τα λεωφορεία της μονάδας.Τα οποία πήγαιναν και ερχόντουσαν με 10 άτομα το πολύ.(Τώρα που τα πετυχαίνω φίσκα είναι.)Κάθε πρωί στο κυλικείο και καλά να τσακώνονται ποιος θα κεράσει ποιον καφέ που έκανε 10 λεπτά.Αστειότητες.Ερχόταν μόνιμος να του γράψω report για τους πυροσβεστήρες (δεν είχε κάνει έλεγχο στα 5 χρόνια για συντήρησή τους μέχρι που ο νέος διοικητής το ζήτησε και ψαχνόταν) σε word γιατί δεν ήξερε το πρόγραμμα αλλά και ορθογραφία (νέος άνθρωπος).Δεν είχαν κάτσει ποτέ να κόψουν χόρτα και γκαζόν γιατί ήταν λέει πολύ δουλειά και δεν είχαν άτομα και τα άφηναν να ξεραθούν.Και είχαν μηχανή γκαζόν βενζινοκίνητη δηλαδή δεν έσπρωχνες καν έβαζες το γκάζι και πήγαινε μόνη της.Και έκατσα και τους έκανα όλη τη μονάδα.Και πολλά άλλα.Άλλος μόνιμος υπηρεσία το βράδυ που είχα το 4-7 πρωί νούμερο σκοπιά στην πύλη και έκανε έφοδο η ασφάλεια της μονάδας (1 άτομο μόνο) 6:15 (ήρθε δηλαδή λίγο νωρίτερα από την ώρα που έπιανε δουλειά, πανέξυπνος) και κάνω την αναγνώριση και μου λέει κάλεσε επεισόδιο, και έκανε η μοίρα να έρθει 20-25 λεπτά που το κτίριο είναι στα 100 μέτρα και ο αξιωματικός υπηρεσίας δεν είχε όπλο μαζί του και δεν ήξερε το παρασύνθημα.Και να κάτσω εγώ να πάρω εντολές στο πεδίο μάχης από αυτούς.Έχω δει όμως και άτομα αξιόλογα.Και στην πτέρυγα μάχης που πήγαινα και έκανα βάρδια μαγειρείο υπήρχαν τμήματα που δουλεύανε με σοβαρότητα.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.937
- Πόντοι
- 6.256
Μπορει να χεζοταν ο ανθρωπος,Δεν έχουν περάσει μεγαλύτερα μουνόπανα πάνω σε αυτόν τον τόπο από αυτες τις αμοιβομενες αμοιβάδες.Να είσαι πύλη και να σε κορνάρει ο μουνόπανας από τα τριακόσια μέτρα να ανοίξεις πύλη 3 παρά πέντε να μην χάσει χρόνο και δεν φύγει 3 το μεσημέρι που σχολαει ακριβώς...είχαμε ασκήσεις και κάναν σαν μπασταρδα κωλομωρα που δεν θα πάνε στην γυναίκα τους το απόγευμα...ναι γενικεύω το ξέρω αλλά μουνόπανα καραβαναδες στον πάτο σας
Πανε γυναικες με εποπ; αυτοι δεν εχουν να φανε ρε
Το αντιθετο.Μπορει να χεζοταν ο ανθρωπος,
Πανε γυναικες με εποπ; αυτοι δεν εχουν να φανε ρε
Συνηθως οι φαμίλιες π εχουν φραγκα τους ρίχνουν Εποπ για να μην γινουν τζανκια ή αχαΐρευτοι στην κοινωνια
Makis99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 2.285
Κοπροσκυλα...Ειπες ΕΠΟΠ και θυμήθηκα σκηνικο στην 117 Πτέρυγα Μάχης οπου ΕΠΟΠ κλαίγονταν και διαμαρτύρονταν σαν γυναικούλες στον διοικητή επειδη θα τους κρατουσε μεσα στην μονάδα 1-2 ωρες παραπάνω μιας και γινοταν άσκηση.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.179
- Πόντοι
- 2.356
Άχρηστοι δεν είναι όλοι, αλλά ένα μεγάλο μέρος σίγουρα. Όσοι ήμασταν στα Ίμια, είδαμε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει σε σοβαρή κρίση.Ηθική υποχρέωση στην οικογένειά μου και στον εαυτό μου.Όχι σους άχρηστους του στρατού.Σε έναν πόλεμο δεν έχει σημασία η ατομικότητα αλλά το σύνολο.Με αυτούς μπορείς να πεθάνεις πριν καν φτάσεις στο πεδίο της μάχης.
Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν όσοι θεωρούν τον στρατό στο Ελλαδιστάν κάτι special είναι ότι οι άνθρωποι πήγαν στον στρατό για το δημοσιουπαλληλίκι και το σίγουρο χρήμα. Δεν πήγαν οι άνθρωποι να πολεμήσουν. Παντρεύονται και καμιά αστυνομικό και αράζουν στον Πύργο ή στη Λέσβο μέχρι τη σύνταξη.
Αντίθετα στην Αγγλία π.χ., πάνε Αφγανιστάν κανονικά, ασκήσεις σε όλο τον κόσμο κ.ο.κ.
Το 2ο που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι ανωτέρω, είναι το τι ολοκαύτωμα έχει να συμβεί με ΣΞ/ΝΑΥΤ/ΑΕΡΟΠ σε περίπτωση πραγματικού εκτεταμένου επεισοδίου. Το μπάχαλο θα είναι παροιμιώδες και ο χιονιάς της Αττικής Οδού ήταν μια αποκαλυπτική εμπειρία στην ανυπαρξία συντονισμού, αρμοδιοτήτων & κυρίως αποφάσεων, μεταξύ διαφορετικών φορέων.
Είναι όπως με τα δεντράκια ή τους δρόμους στην Αττική. Άλλοτε η ευθύνη είναι στους δήμους, άλλοτε στο Υπουργείο Προστασίας, άλλοτε στην Περιφέρεια κ.ο.κ. Τα γνωστά.
Να θυμήσω σε όσους το ξέχασαν, ότι ουσιαστικά τότε δεν υπήρχε σιδηρόδρομος και η χώρα είχε ουσιαστικά κοπεί στα 2. Φαντάσου σε εμπόλεμη κατάσταση τι έχει να συμβεί, σε ανάλογη περίπτωση.