Νέα

Εκκένωση μαχητικών από Πτέρυγα Μάχης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.462
Πόντοι
206
Αυτό που κάνουν οι Ρώσοι με πυραύλους στην Ουκρανία στους εχθρούς τους, εμείς το κάνουμε μόνοι μας στους εαυτούς μας, δηλαδή φτιάχνουμε ωραιότατα μανιτάρια. Και υποτίθεται ότι όλοι αυτοί αν παραστραβώσουν ποτέ τα πράγματα θα τα βάλουν με την μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη που είδε ποτέ ο πλανήτης, βάλε Ρωσία, Κίνα, Ινδία, καμιά δωδεκαριά Λατινο-αμερικανικές χώρες, την Τουρκία, το Ιράν, τους Σαουδάραβες που έγειραν κατά την μεριά της Κίνας, ένα σωρό χώρες της Ευρασίας, ακόμα και μαύρους από την Αφρική και η λίστα τελειωμό δεν έχει γιατί είναι δισεκατομμύρια. Τελειωμένοι από χέρι είναι όλοι τους.

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
768
Πόντοι
81
Ειπες ΕΠΟΠ και θυμήθηκα σκηνικο στην 117 Πτέρυγα Μάχης οπου ΕΠΟΠ κλαίγονταν και διαμαρτύρονταν σαν γυναικούλες στον διοικητή επειδη θα τους κρατουσε μεσα στην μονάδα 1-2 ωρες παραπάνω μιας και γινοταν άσκηση.
Δεν έχουν περάσει μεγαλύτερα μουνόπανα πάνω σε αυτόν τον τόπο από αυτες τις αμοιβομενες αμοιβάδες.Να είσαι πύλη και να σε κορνάρει ο μουνόπανας από τα τριακόσια μέτρα να ανοίξεις πύλη 3 παρά πέντε να μην χάσει χρόνο και δεν φύγει 3 το μεσημέρι που σχολαει ακριβώς...είχαμε ασκήσεις και κάναν σαν μπασταρδα κωλομωρα που δεν θα πάνε στην γυναίκα τους το απόγευμα...ναι γενικεύω το ξέρω αλλά μουνόπανα :birdman::birdman::birdman: καραβαναδες στον πάτο σας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.344
Πόντοι
12.756
Δεν έχουν περάσει μεγαλύτερα μουνόπανα πάνω σε αυτόν τον τόπο από αυτες τις αμοιβομενες αμοιβάδες.Να είσαι πύλη και να σε κορνάρει ο μουνόπανας από τα τριακόσια μέτρα να ανοίξεις πύλη 3 παρά πέντε να μην χάσει χρόνο και δεν φύγει 3 το μεσημέρι που σχολαει ακριβώς...είχαμε ασκήσεις και κάναν σαν μπασταρδα κωλομωρα που δεν θα πάνε στην γυναίκα τους το απόγευμα...ναι γενικεύω το ξέρω αλλά μουνόπανα :birdman::birdman::birdman: καραβαναδες στον πάτο σας

σκατοβλαχοι εντωμεταξυ όλοι αυτοι
ο κλασσικος ο αληθινος χαρακτηρας των βλάχων
μουνοπανα μεχρι κοκκαλο

OP
OP
R

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Ο λογος που μισήσαμε τον στρατο και γιατι κατουράμε στα μουτρα τους οταν ακούμε οτι οι ελληνες στρατιωτικοί ειναι απ τους πιο σκληρούς χυστες :confused:

Πηραν φωτια τα πυρομαχικά ρε φιλε και εξέδωσε ανακοίνωση ο κοπροδενδιας «Ενταξει τα χαμε χυμα γιατι δεν ηταν και σημαντικός οπλισμός»

Κλασική ΝΔ με Κουλη,θα παμε σε συμφωνία με τον Τουρκο για το Αιγαίο αλλα θα δωσουμε και κατι που δεν ειναι σημαντικο για μας…

41τακατο :rockon:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.536
Πόντοι
506
Ο λογος που μισήσαμε τον στρατο και γιατι κατουράμε στα μουτρα τους οταν ακούμε οτι οι ελληνες στρατιωτικοί ειναι απ τους πιο σκληρούς χυστες :confused:

Πηραν φωτια τα πυρομαχικά ρε φιλε και εξέδωσε ανακοίνωση ο κοπροδενδιας «Ενταξει τα χαμε χυμα γιατι δεν ηταν και σημαντικός οπλισμός»

Κλασική ΝΔ με Κουλη,θα παμε σε συμφωνία με τον Τουρκο για το Αιγαίο αλλα θα δωσουμε και κατι που δεν ειναι σημαντικο για μας…

41τακατο :rockon:
Σε λιγο θα μας πουνε οτι αμα τα δινανε στην Ουκρανία θα είχανε άξιοποιηθει

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding
OP
OP
R

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Σε λιγο θα μας πουνε οτι αμα τα δινανε στην Ουκρανία θα είχανε άξιοποιηθει
Μπορει κ να μας πουν ηταν παλια ρωσικά βλήματα άχρηστα κ θα λάβουμε τελευταίας γενιάς νατοϊκά.

Οι εκρήξεις κ οι ζημιές που επαθε το περιβαλλον,πουτσα μας.Τρυπατε τον αμιτα χυμό με χάρτινο καλαμάκι ρε πουσταρια :confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Πρέπει να έχεις εσωτερική πειθαρχία και να μην ασχολείσαι με τους ρεμπεσκεδες και την σαβουρα που δυστυχώς υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό στο στράτευμα.
Το θέμα δεν είναι αυτό.Αυτή η σαβούρα και ρεμπεσκέδες πάρα πολλές φορές είναι ανώτεροί σου και στο στρατό ακολουθείς εντολές.Οπότε είσαι χαμένος από χέρι με αυτούς.Φαντάσου σε έναν πόλεμο τι θα γίνει.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
δεν εχεις πολυ αδικο αλλά ό,τι κανεις σαν καθηκον κοιτα το σαν ηθικη υποχρεωση στην οικογενεια σου και τον εαυτο σου.αν δεν μπορεις να τους προστατεψεις εσυ , ποιος θα το κανει ?
Ηθική υποχρέωση στην οικογένειά μου και στον εαυτό μου.Όχι σους άχρηστους του στρατού.Σε έναν πόλεμο δεν έχει σημασία η ατομικότητα αλλά το σύνολο.Με αυτούς μπορείς να πεθάνεις πριν καν φτάσεις στο πεδίο της μάχης.

OP
OP
R

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Ηθική υποχρέωση στην οικογένειά μου και στον εαυτό μου.Όχι σους άχρηστους του στρατού.Σε έναν πόλεμο δεν έχει σημασία η ατομικότητα αλλά το σύνολο.Με αυτούς μπορείς να πεθάνεις πριν καν φτάσεις στο πεδίο της μάχης.
Στα χρονια που θητευσα,διατηρώ μια επιφύλαξη για το παρον,αυτοι σιγουρα θα σε στέλναν να πεθάνεις,κυριως δεκανείς

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.979
Πόντοι
5.506
ΜΑΖΙ με τον πολεμαρχο.....τι μιζες του εχουν βρει,τι στρατιωτικες βασεις εν καιρω ειρηνη εκκενωνουμε,ςτι παιδακια γαμουσε αλλα εκει....
F2HEzUxXwAAOcL-.jpg

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.513
Πόντοι
8.346
Δν γενικεύεις, τετοια μουνοπανα ειναι παντου. Το ιδιο που λες , εμενα μου γκαριζε μαζι με τα εποπια και επιτελάρχης μουνοπανας να ανοιξω την πυλη νωρίτερα απο το προβλεπόμενο γτ οι δημόσιοι υπάλληλοι ειχαν μπλοκαριστεί στην εξοδο

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Αεροπορία έχω κάνει θητεία και για καλή μου τύχη (καθώς υπήρχαν εκείνη την περίοδο προσωπικά - οικογενεικά θέματα) υπηρέτησα μετά την εκπαίδετση σε βυσματική μονάδα δίπλα σε πτέρυγα μάχης.Κόντευα να αυτοκτονήσω εκεί μέσα με τη τεμπελιά και την ανεγκεφαλιά που υπήρχε.Θέατρο το παραλόγου.Έκανα δουλειές όλη μέρα μέσα στη μονάδα γιατί δεν τους άντεχα.Υπήρχαν και καλοί άνθρωποι και με φιλότιμο αλλά λίγοι.Οι περισσότεροι αργόσχολοι και πως θα ρουφήξουμε τσάμπα ότι μπορούμε.Καλά ήταν και προ κρίσης όλοι με τα αμάξια τους και την είχαν κοπανήσει από τις 1-1:30 δεν καθόντουσαν να φύγουν με τα λεωφορεία της μονάδας.Τα οποία πήγαιναν και ερχόντουσαν με 10 άτομα το πολύ.(Τώρα που τα πετυχαίνω φίσκα είναι.)Κάθε πρωί στο κυλικείο και καλά να τσακώνονται ποιος θα κεράσει ποιον καφέ που έκανε 10 λεπτά.Αστειότητες.Ερχόταν μόνιμος να του γράψω report για τους πυροσβεστήρες (δεν είχε κάνει έλεγχο στα 5 χρόνια για συντήρησή τους μέχρι που ο νέος διοικητής το ζήτησε και ψαχνόταν) σε word γιατί δεν ήξερε το πρόγραμμα αλλά και ορθογραφία (νέος άνθρωπος).Δεν είχαν κάτσει ποτέ να κόψουν χόρτα και γκαζόν γιατί ήταν λέει πολύ δουλειά και δεν είχαν άτομα και τα άφηναν να ξεραθούν.Και είχαν μηχανή γκαζόν βενζινοκίνητη δηλαδή δεν έσπρωχνες καν έβαζες το γκάζι και πήγαινε μόνη της.Και έκατσα και τους έκανα όλη τη μονάδα.Και πολλά άλλα.Άλλος μόνιμος υπηρεσία το βράδυ που είχα το 4-7 πρωί νούμερο σκοπιά στην πύλη και έκανε έφοδο η ασφάλεια της μονάδας (1 άτομο μόνο) 6:15 (ήρθε δηλαδή λίγο νωρίτερα από την ώρα που έπιανε δουλειά, πανέξυπνος) και κάνω την αναγνώριση και μου λέει κάλεσε επεισόδιο, και έκανε η μοίρα να έρθει 20-25 λεπτά που το κτίριο είναι στα 100 μέτρα και ο αξιωματικός υπηρεσίας δεν είχε όπλο μαζί του και δεν ήξερε το παρασύνθημα.Και να κάτσω εγώ να πάρω εντολές στο πεδίο μάχης από αυτούς.Έχω δει όμως και άτομα αξιόλογα.Και στην πτέρυγα μάχης που πήγαινα και έκανα βάρδια μαγειρείο υπήρχαν τμήματα που δουλεύανε με σοβαρότητα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.937
Πόντοι
6.256
Μπορει να χεζοταν ο ανθρωπος,

Πανε γυναικες με εποπ; αυτοι δεν εχουν να φανε ρε

OP
OP
R

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Μπορει να χεζοταν ο ανθρωπος,

Πανε γυναικες με εποπ; αυτοι δεν εχουν να φανε ρε
Το αντιθετο.

Συνηθως οι φαμίλιες π εχουν φραγκα τους ρίχνουν Εποπ για να μην γινουν τζανκια ή αχαΐρευτοι στην κοινωνια

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.532
Πόντοι
2.285
Ειπες ΕΠΟΠ και θυμήθηκα σκηνικο στην 117 Πτέρυγα Μάχης οπου ΕΠΟΠ κλαίγονταν και διαμαρτύρονταν σαν γυναικούλες στον διοικητή επειδη θα τους κρατουσε μεσα στην μονάδα 1-2 ωρες παραπάνω μιας και γινοταν άσκηση.
Κοπροσκυλα...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Άχρηστοι δεν είναι όλοι, αλλά ένα μεγάλο μέρος σίγουρα. Όσοι ήμασταν στα Ίμια, είδαμε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει σε σοβαρή κρίση. :confused:

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν όσοι θεωρούν τον στρατό στο Ελλαδιστάν κάτι special :think: είναι ότι οι άνθρωποι πήγαν στον στρατό για το δημοσιουπαλληλίκι :jerking: και το σίγουρο χρήμα. Δεν πήγαν οι άνθρωποι να πολεμήσουν. Παντρεύονται και καμιά αστυνομικό και αράζουν στον Πύργο ή στη Λέσβο μέχρι τη σύνταξη.

Αντίθετα στην Αγγλία π.χ., πάνε Αφγανιστάν κανονικά, ασκήσεις σε όλο τον κόσμο κ.ο.κ.

Το 2ο που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι ανωτέρω, είναι το τι ολοκαύτωμα έχει να συμβεί με ΣΞ/ΝΑΥΤ/ΑΕΡΟΠ σε περίπτωση πραγματικού εκτεταμένου επεισοδίου. Το μπάχαλο θα είναι παροιμιώδες και ο χιονιάς της Αττικής Οδού ήταν μια αποκαλυπτική εμπειρία στην ανυπαρξία συντονισμού, αρμοδιοτήτων & κυρίως αποφάσεων, μεταξύ διαφορετικών φορέων.

Είναι όπως με τα δεντράκια ή τους δρόμους στην Αττική. Άλλοτε η ευθύνη είναι στους δήμους, άλλοτε στο Υπουργείο Προστασίας, άλλοτε στην Περιφέρεια κ.ο.κ. Τα γνωστά. :jerking:

Να θυμήσω σε όσους το ξέχασαν, ότι ουσιαστικά τότε δεν υπήρχε σιδηρόδρομος και η χώρα είχε ουσιαστικά κοπεί στα 2. Φαντάσου σε εμπόλεμη κατάσταση τι έχει να συμβεί, σε ανάλογη περίπτωση. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom