The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.242
- Πόντοι
- 25.467
Τύποι μαθαμε πόσες μέρες ειναι αξυριστοι? Ψάχνω ένα καλό ξυράφι για τα γενιά μου..
@tellystalone6969
Τύποι μαθαμε πόσες μέρες ειναι αξυριστοι? Ψάχνω ένα καλό ξυράφι για τα γενιά μου..
Καλά γελάμε για το ΚΑΘΗΚΟΝ.Έχουμε κάνει στρατό και γελάμε.Πρώτα απόλους έχουν ΚΑΘΗΚΟΝ οι μόνιμοι στρατιωτικοί και μετά όσοι κάνουν θητεία.ΚΑΘΗΚΟΝ είχε και ο Μηταράκης και μάλιστα ορκίστηκε κιόλας να υπηρετεί σαν Υπουργός και βρισκόταν εν κρίσιμη κατάσταση διακοπές με την οικογένεια.Βλέποντας αυτά για πιο λόγο να κάνω το ΚΑΘΗΚΟΝ μου για την χώρα μου;εδώ με τέτοιους μαλάκες κινδυνεύω από αυτούς με τις εντολές που θα μου δώσουν κάθε στιγμή πριν καν πολεμήσω.Έχεις καιρό να δεις χάρτη Ευρώπης...συνορεύει η Ιταλία με εχθρούς της ;Εμείς κινδυνεύουμε...εδώ ακόμα και η πλούσια Νορβηγία έχει στρατιωτική θητεία γιατί νιώθει ότι κινδυνεύει.
Αν συνορευαμε με Ανδόρρα η με Λιχτενστάιν θα ειμασταν άνετοι...όμως ΔΕΝ.
Η νεολερα βαριέται την ζωή της και φυσικά κανείς δεν θέλει να υπηρετήσει.Ομως αυτό λέγεται καθήκον...και επίσης κανείς δεν θέλει να τρώει ώρες από την ζωή του για το μεροκαματο...όμως έχει ΚΑΘΗΚΟΝ να κάνει κάτι ώστε να το βγάλει το μεροκάματο.
Δεν θα σε πάρει ο γύφτος;Σορυ,το επιχείρημα αυτο ειναι για 5χρονα πλεον.
Το παιχνιδι ειναι πουλημένο και με τους «λάθρο».Κολητος,αδελφός που υπηρέτησε στο ποταμι μου χει πει ιστοριες και ολα αυτα π λες ειναι επιχειρήματα για κομματοσκυλα.
Σαν να λες ενα πεντάχρονο φαε γιατι αλλοως θα σε παρει ο γυφτος
Παντως παλαιότερα είχαμε και άλλα προβλήματαΑ γεια σου το πρόβλημα είναι να μάθουμε να εκκενωνουμε γρήγορα όχι να προλαμβάνουμε θα μας χρειαστεί γενικά
δεν εχεις πολυ αδικο αλλά ό,τι κανεις σαν καθηκον κοιτα το σαν ηθικη υποχρεωση στην οικογενεια σου και τον εαυτο σου.αν δεν μπορεις να τους προστατεψεις εσυ , ποιος θα το κανει ?Καλά γελάμε για το ΚΑΘΗΚΟΝ.Έχουμε κάνει στρατό και γελάμε.Πρώτα απόλους έχουν ΚΑΘΗΚΟΝ οι μόνιμοι στρατιωτικοί και μετά όσοι κάνουν θητεία.ΚΑΘΗΚΟΝ είχε και ο Μηταράκης και μάλιστα ορκίστηκε κιόλας να υπηρετεί σαν Υπουργός και βρισκόταν εν κρίσιμη κατάσταση διακοπές με την οικογένεια.Βλέποντας αυτά για πιο λόγο να κάνω το ΚΑΘΗΚΟΝ μου για την χώρα μου;εδώ με τέτοιους μαλάκες κινδυνεύω από αυτούς με τις εντολές που θα μου δώσουν κάθε στιγμή πριν καν πολεμήσω.
αντε να μενεις σε κανα μενιδι , αγια βαρβαρα , ασπροπυργο ή σοφαδες καρδιτσας...600 κιλα θα γινεις με τοσους γυφτους που κυκλοφορουν εκει.Δεν θα σε πάρει ο γύφτος;
Βρε δε γαμιέσαι ρε μουνοπανά που κοροϊδεύεις τα παιδάκια πως πήγες στρατό.......ελα ρε αντιαεροπορικε μου οδηγε , ιδια ειδικοτητα
Πρέπει να έχεις εσωτερική πειθαρχία και να μην ασχολείσαι με τους ρεμπεσκεδες και την σαβουρα που δυστυχώς υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό στο στράτευμα.Καλά γελάμε για το ΚΑΘΗΚΟΝ.Έχουμε κάνει στρατό και γελάμε.Πρώτα απόλους έχουν ΚΑΘΗΚΟΝ οι μόνιμοι στρατιωτικοί και μετά όσοι κάνουν θητεία.ΚΑΘΗΚΟΝ είχε και ο Μηταράκης και μάλιστα ορκίστηκε κιόλας να υπηρετεί σαν Υπουργός και βρισκόταν εν κρίσιμη κατάσταση διακοπές με την οικογένεια.Βλέποντας αυτά για πιο λόγο να κάνω το ΚΑΘΗΚΟΝ μου για την χώρα μου;εδώ με τέτοιους μαλάκες κινδυνεύω από αυτούς με τις εντολές που θα μου δώσουν κάθε στιγμή πριν καν πολεμήσω.
Έχεις καιρό να δεις χάρτη Ευρώπης...συνορεύει η Ιταλία με εχθρούς της ;Εμείς κινδυνεύουμε...εδώ ακόμα και η πλούσια Νορβηγία έχει στρατιωτική θητεία γιατί νιώθει ότι κινδυνεύει.
Αν συνορευαμε με Ανδόρρα η με Λιχτενστάιν θα ειμασταν άνετοι...όμως ΔΕΝ.
Η νεολερα βαριέται την ζωή της και φυσικά κανείς δεν θέλει να υπηρετήσει.Ομως αυτό λέγεται καθήκον...και επίσης κανείς δεν θέλει να τρώει ώρες από την ζωή του για το μεροκαματο...όμως έχει ΚΑΘΗΚΟΝ να κάνει κάτι ώστε να το βγάλει το μεροκάματο.
Ρε σεις χαλαρώστε λίγο, το επίσημο κράτος της Τουρκίας έστειλε βοήθεια για τις φωτιές και εσείς σκέφτεστε ότι θα αρχίσει όπου να 'ναι ο πόλεμος;
Βρε δε γαμιέσαι ρε μουνοπανά που κοροϊδεύεις τα παιδάκια πως πήγες στρατό.......
Σκληρός καριολης τύπεΟλη την αμυνα εγω την κρατουσα οσο ημουν μέσα
Εχω φωτο με κοψιμο βασιλόπιτας απο Ντουβα Νικόλαο αρχηγό ΓΕΣ διπλα μου
Σκληρός καριολης τύπε
Ράμπο με γραβάταΓενημμένος κομμαντο , απλα με κερδισαν οι επιχειρήσεις
Ράμπο με γραβάτα
Μαχιμοτατος με ειδικότητα "Κολαουζος Αρχηγού Γ.Ε.Σ.".Σκληρός καριολης τύπε
Τον συνέδραμες μεταγενεστερα και ως προεδρο της ΕΚΟ?Ολη την αμυνα εγω την κρατουσα οσο ημουν μέσα
Εχω φωτο με κοψιμο βασιλόπιτας απο Ντουβα Νικόλαο αρχηγό ΓΕΣ διπλα μου