Νέα

Εκδίκηση: Άρχισε να διαβάζει λίστα με τους εραστές της γυναίκας του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
μαλακιες να περνα η ωρα είναι όλα αυτά.....

σημερα μονο συμφωνο συμβιωσης και τιποτε αλλα ουτε εκκλησιες ουτε παπαριες και βαπτιση μονο σε στενο οικ. κυκλο

Τύπε; Ζεις σε ώρα Ελλάδος;

Αν δεν υπάρχει μυστήριο γάμου, ο τράγος δεν βαπτίζει παιδί.

Το κατάλαβες, ή να κάνω και .... ?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.740
Πόντοι
9.931

Ας μείνει αβάπτιστο γαμω την τρελα μου μεσα στο Ιραν που ζω!!
Είδαμε και τα βαπτισμένα!!

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

τυπε 2 φιλικα μου ζευγάρια δεν εχουν παντρευτεί εχουν βαπτιση όμως κανονικα στα παιδακια τους

από εκει και περα κανε ότι θες δικο σου το problem!!!!!

το να γινει καποιος χριστιανος δεν μπορει να του το αρνηθεί η εκκλησια ειτε είναι παντεμενοι οι γονεις ειτε όχι

OP
OP
L

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
το να γινει καποιος χριστιανος δεν μπορει να του το αρνηθεί η εκκλησια ειτε είναι παντεμενοι οι γονεις ειτε όχι

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

έτσι είναι αλλιώς τα ορφανά δεν θα βαπτίζονταν.. ή όσοι αλλάζουν θρησκεία..

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
τυπε 2 φιλικα μου ζευγάρια δεν εχουν παντρευτεί εχουν βαπτιση όμως κανονικα στα παιδακια τους

Σωστό το ένα. Κι εγώ στο δήμο παντρεύτηκα, αλλά τα παιδιά βαφτίστηκαν. Αυτονόητη ερώτηση: Γιατί?
Απάντηση: Λόγω "πιέσεων" από τους παππούδες (3 από τους 4. Ένας, στ' αρχίδια του).

Δεν μπορεί να το αρνηθεί η εκκλησία: Λάθος. Μπορεί. Σύλλογος είναι, δικούς του κανόνες έχει, ότι θέλει κάνει. Ιδίως μάλιστα επειδή οι κανόνες είναι φλου, κυριολεκτικά κάνουν ότι θέλουν.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ας μείνει αβάπτιστο γαμω την τρελα μου μεσα στο Ιραν που ζω!!
Είδαμε και τα βαπτισμένα!!

Έχεις δίκιο.

Αν σε αποκαλούν και Ερνέστο, πας και σε κανένα ιδιωτικό παστρικό σχολείο και προκόβεις...

από εκει και περα κανε ότι θες δικο σου το problem!!!!!

Ο μεγάλος τράγος στην μητρόπολη, το έχει μάθει ότι τα τραγάκια κάνουν του κεφαλιού τους;

Μάλλον όχι...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.740
Πόντοι
9.931
Έχεις δίκιο.

Αν σε αποκαλούν και Ερνέστο, πας και σε κανένα ιδιωτικό παστρικό σχολείο και προκόβεις...

Ο μεγάλος τράγος στην μητρόπολη, το έχει μάθει ότι τα τραγάκια κάνουν του κεφαλιού τους;

Μάλλον όχι...

Δεν εχω πρόβλημα με τον θρησκευτικό γαμο η με την βάπτιση εχω ομως με την μπιζνα-γαμος-βαπτιση- κηδεία

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δεν εχω πρόβλημα με τον θρησκευτικό γαμο η με την βάπτιση εχω ομως με την μπιζνα-γαμος-βαπτιση- κηδεία

Δεν γλιτώνουμε από την ρασοφόρο συμμορία...

Σε κάποιο από αυτά θα σε γραπώσει!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν γλιτώνουμε από την ρασοφόρο συμμορία...

Σε κάποιο από αυτά θα σε γραπώσει!

Δηλαδή εσάς σας ενοχλούν ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ;
Εμένα με ενοχλεί το ταμείο μου, που θέλει 4000ευρώ το χρόνο
και η εφορία που μου παίρνει 20.000 ευρώ το χρόνο.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δηλαδή εσάς σας ενοχλούν ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ;
Εμένα με ενοχλεί το ταμείο μου, που θέλει 4000ευρώ το χρόνο
και η εφορία που μου παίρνει 20.000 ευρώ το χρόνο.

Εγώ πίσω από τα γένια και τα ράσα βλέπω τσατσάδες...

Όχι στο τί κάνουν στο κρεβάτι τους,

αλλά ως προς το πώς λειτουργούν μέσα στο Κράτος.

Ένα καλό μπουρδέλο, την καλή τσατσά την χρειάζεται.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.740
Πόντοι
9.931
Με ενοχλούν οι παπάδες γιατι τους πληρώνει το κράτος, το αστείο είναι οτι πληρώνονται από το κράτος ενω τη διοίκηση την ασκούν η ίδιοι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Με ενοχλούν οι παπάδες γιατι τους πληρώνει το κράτος

Το κράτος πληρώνει πολύ πιο χοντρά κάτι καθίκια που κάνουν ταινίες στο ελληνικό κέντρο κινηματογράφου και κάτι καλλιτέχνες όπως νταλάρα, αλεξίου κτλ
Για να κάνουν κομμουνιστική προπαγάνδα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Στους παπαδες δεν παμε υποχρεωτικα. Το μπουρδελο το κρατος μας  τα παιρνει θελουμε δε θελουμε και χωρις να μας δινει και τιποτα πισω.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Δηλαδη ο τυπος στιλβωσε τα κερατα και τα βγαλε δημοσία θεα και καμαρωνε.Για να δουμε θα την χωρισει την πουτανα,ή απλα γκρινιαζει μπας και γαμήσει κι αυτος...Καποιος φιλος,ανεφερε τα γιαννιτσα.Για πες ρε φιλε τι παιζει γιατι εγω που εκανα μια περασα απο αυτην την πολη δεν πηρα χαμπαρι.
Υ.Γ:μετα απο πολλες πιεσεις,δεχτηκα να βαφτισω ενα παιδακι μαζι με μια κοπέλα η οποία ηταν ανεργη.Ε,λοιπόν ο παπάς στ' αρχιδια του που οι γονεις ηταν παντρεμενοι με πολιτικο γαμο,στ' αρχιδια του που η νονα ηταν ανεργη.Με 300 ευρω ακατέβατα του εφυγαν ολες οι αναστολές.Περιστερι,Αγιος Ιερόθεος,προλαβετε...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Με ενοχλούν οι παπάδες γιατι τους πληρώνει το κράτος, το αστείο είναι οτι πληρώνονται από το κράτος ενω τη διοίκηση την ασκούν η ίδιοι.
Κανε τη προταση σου να σταματησει αμεσα η μισθοδοσια.Αφου όμως φυσικα επιστραφει η εκκλησιαστικη περιουσια που αφηνε ο απλος λαος υπερ της πατριδος και του εθνους και δοθηκε σταδιακα  στο κρατος.Ευτυχως που αφηναν στην εκκλησια και εμεινε και κατι γιατι αλλιως θα τα χαν κανει ψιλα κι αυτα.Πιστευω θα εισακουστεί η ενσταση σου.Εχει αναλυθει το θεμα και παλαιοτερα.

Bordelomastoras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θυμαμαι τι λεγαμε στις γκομενες (και επιδοξες νυφες) τη δεκαετια του 80: "Ο γαμος ειναι καλο πραγμα για τον αντρα γιατι του λυνει ενα σωρο προβληματα που δεν θα ειχε αν δεν παντρευοταν." Το πιο αστειο ειναι οτι μερικες νομιζαν οτι αυτο σημαινε κατι καλο για τη δικη μας ιδεα περι γαμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom