Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Δε καταλαβα.Τωρινοι εραστες της είναι; Αν ναι ας χωρισει. Είναι οσοι εχουν περασει στο παρελθον από τη ζωη της που όπως ειπε είναι και υπερβολικα πολλοι; Αυτό δε το ξερε πριν τη παρει;
που ξερω τι κανει η κυρια αφου τους καλεσε στα βαπτισια.
Σκέψου να ήταν άγνωστοι....
Αργος μαγκες.....Πελοποννησος μαγκεεεες.......ενα θα πω:οι αντρες απο Πελοποννησο δεν παντρευονται γυναικες απο εκει το ιδιο και οι γυναικες......και γι αυτον τον λογο εχει γινει ανταλλαγη πληθυσμου κι εχει γεμισει η βορεια Ελλαδα με επιθετα που τελειωνουν σε -ουλος (Σταθοπουλος,Κυριαζοπουλος κτλ).
Αργος μαγκες.....Πελοποννησος μαγκεεεες.......ενα θα πω:οι αντρες απο Πελοποννησο δεν παντρευονται γυναικες απο εκει το ιδιο και οι γυναικες......και γι αυτον τον λογο εχει γινει ανταλλαγη πληθυσμου κι εχει γεμισει η βορεια Ελλαδα με επιθετα που τελειωνουν σε -ουλος (Σταθοπουλος,Κυριαζοπουλος κτλ).
Δεν ξερω για τους άλλους νομούς της Πελοποννήσου αλλα απο νομό Ηλείας που ξέρω εχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω οτι 2 στις 3 ειναι μεγάλες παρτολες!
Και στις μεγάλες πόλεις πάλι τέτοιες καριόλες υπάρχουν απλά λόγω πληθυσμού δύσκολα μαθαίνονται..
Πολυ σωστη σκεψη''Οπως λεει κι ενα σοφο γνωμικο:οτι οι σχεσεις τον ανθρωπων πρεπει να γινονται με αρεες κι οχι με πυκνες βελονιες,για να ξηλωνει το υφασμα γρηγορα αν χρειαστει..καλα οκ ονόματα ηξερε αλλα και επιθετα ηξερε?????
δλδ γιαννης αιγιαννης του δημητριου όπως λεγαμε στο στρατο π.χ
ηξερε και εσο μηπως ο τυπος?????
μαλακιες να περνα η ωρα είναι όλα αυτά.....
σημερα μονο συμφωνο συμβιωσης και τιποτε αλλα ουτε εκκλησιες ουτε παπαριες και βαπτιση μονο σε στενο οικ. κυκλο
και αν στην πορεια δεν σου κανει η κυρια ή ο κυριος απλα σπας το ιδιωτικο συμφωνητικο του συμφωνου συμβ. τοσο απλα τοσο κυνικα
Πολυ σωστη σκεψη''Οπως λεει κι ενα σοφο γνωμικο:οτι οι σχεσεις τον ανθρωπων πρεπει να γινονται με αρεες κι οχι με πυκνες βελονιες,για να ξηλωνει το υφασμα γρηγορα αν χρειαστει..
Eτσι ειναι.. Στις περισσοτερες ο γαμος εχει γινει μια εμμονη'.Και σε μια σχεση σχεδον απαιτουν τα δικα τους θελω να γινονται δικα μας πρεπει..με οτι αυτο συνεπαγεται.Γι αυτο,συμφωνο συμβιωσης'και το μπαλακι πηγαινει σε αλλο τερεν.φιλε μου εγω παντοτε ημουν κατά του γαμου (όχι της οικογενειας)
σχεδόν ολες οι γκομενες που γνωρισα θεταν ως προϋπόθεση τον γαμο και μαλιστα μερικες από αυτές σε πολύ συντομο χρονικο διάστημα (μια ακουσον ακουσον από το πρωτο ραντεβού αρχισε να μου μιλαει για κατι τετοιο)
που αυτό σημαινε πως το μονο που θελαν ηταν απλα να καβατζοθου και τιποτε άλλο
γι'αυτο αλλωστε και το 2015 είχαμε εκρηξη διαζυγιων με σχεδόν 20.000 διαζυγια στο συνολο της χρονιας από 8.500-9.000 (που και αυτά παλι πολλα ηταν) πριν από μια οκταετια περιπου