Νέα

Εκδίκηση: Άρχισε να διαβάζει λίστα με τους εραστές της γυναίκας του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Ελπίζω τα δίδυμα να είναι δικά του..  :new_shocked:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Δε καταλαβα.Τωρινοι εραστες της είναι; Αν ναι ας χωρισει. Είναι οσοι εχουν περασει στο παρελθον  από τη ζωη της που όπως ειπε είναι και υπερβολικα πολλοι; Αυτό δε το ξερε πριν τη παρει;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
καλα ξηγηθηκε στους πουστηδες  :rockon: :tooth:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Μαλλον ψαχνει αφορμη να ζητησει διαζυγιο ,και να μην πληρωσει ως και καλα απατημενος και εξαπατημενος( δεν του ειπε οτι ειχε τοσους πριν απο αυτον)δηλ.  στα δικαστηρια θα επικαλεστει οτι δεν μπορει να συμβιωνει με μια που ειχε τοσους εραστες και εχει την απαιτηση να φερεται σαν συζηγος  τωρα (οικονομικα),αφου εκανε 2 παιδακια ,ο τυπος την κανει με ελαφρια πηδηματακια και τα φορτωνει ολα στην ελεεινιδα θα δωσει μια διατροφη βεβαια για τα παιδια ,αλλα σε αυτην τον μπουλο μιας και καθοταν στο ιδιο τραπεζι  οι εραστες (πρωην ,αλλα μπορει και τωρινοι) που ξερω τι κανει η κυρια αφου τους καλεσε στα βαπτισια.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
που ξερω τι κανει η κυρια αφου τους καλεσε στα βαπτισια.

Προφανώς η κυρία έπαιρνε τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο, δεν έβγαινε πιο προς τα έξω.

Καλό από μια άποψη.

Σκέψου να ήταν άγνωστοι....

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αργος μαγκες.....Πελοποννησος μαγκεεεες.......ενα θα πω:οι αντρες απο Πελοποννησο δεν παντρευονται γυναικες απο εκει το ιδιο και οι γυναικες......και γι αυτον τον λογο εχει γινει ανταλλαγη πληθυσμου κι εχει γεμισει η βορεια Ελλαδα με επιθετα που τελειωνουν σε -ουλος (Σταθοπουλος,Κυριαζοπουλος κτλ).

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αργος μαγκες.....Πελοποννησος μαγκεεεες.......ενα θα πω:οι αντρες απο Πελοποννησο δεν παντρευονται γυναικες απο εκει το ιδιο και οι γυναικες......και γι αυτον τον λογο εχει γινει ανταλλαγη πληθυσμου κι εχει γεμισει η βορεια Ελλαδα με επιθετα που τελειωνουν σε -ουλος (Σταθοπουλος,Κυριαζοπουλος κτλ).

τα ιδια τσοχλανια υπαρχουν και σε ηπειρο αλλα και μακεδονια βαλε και κεφαλονια και ροδο και σαμο και κρητη

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.740
Πόντοι
9.931

Δεν ξερω για τους άλλους νομούς της Πελοποννήσου αλλα απο νομό Ηλείας που ξέρω εχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω οτι 2 στις 3 ειναι μεγάλες παρτολες!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δεν ξερω για τους άλλους νομούς της Πελοποννήσου αλλα απο νομό Ηλείας που ξέρω εχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω οτι 2 στις 3 ειναι μεγάλες παρτολες!

για πηγαινε μια βολτα απο τα γιαννιτσα  τους πυργειωτες της μακεδονιας

OP
OP
L

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1

Και στις μεγάλες πόλεις πάλι τέτοιες καριόλες υπάρχουν απλά λόγω πληθυσμού δύσκολα μαθαίνονται..

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
καλα οκ ονόματα ηξερε αλλα και επιθετα ηξερε?????

δλδ γιαννης αιγιαννης του δημητριου όπως λεγαμε στο στρατο π.χ

ηξερε και εσο μηπως ο τυπος?????

μαλακιες να περνα η ωρα είναι όλα αυτά.....

σημερα μονο συμφωνο συμβιωσης και τιποτε αλλα ουτε εκκλησιες ουτε παπαριες και βαπτιση μονο σε στενο οικ. κυκλο

και αν στην πορεια δεν σου κανει η κυρια ή ο κυριος απλα σπας το ιδιωτικο συμφωνητικο του συμφωνου συμβ. τοσο απλα τοσο κυνικα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
καλα οκ ονόματα ηξερε αλλα και επιθετα ηξερε?????

δλδ γιαννης αιγιαννης του δημητριου όπως λεγαμε στο στρατο π.χ

ηξερε και εσο μηπως ο τυπος?????

μαλακιες να περνα η ωρα είναι όλα αυτά.....

σημερα μονο συμφωνο συμβιωσης και τιποτε αλλα ουτε εκκλησιες ουτε παπαριες και βαπτιση μονο σε στενο οικ. κυκλο

και αν στην πορεια δεν σου κανει η κυρια ή ο κυριος απλα σπας το ιδιωτικο συμφωνητικο του συμφωνου συμβ. τοσο απλα τοσο κυνικα
Πολυ σωστη σκεψη''Οπως λεει κι ενα σοφο γνωμικο:οτι οι σχεσεις τον ανθρωπων πρεπει να γινονται με αρεες κι οχι με πυκνες βελονιες,για να ξηλωνει το υφασμα γρηγορα αν χρειαστει..

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Πολυ σωστη σκεψη''Οπως λεει κι ενα σοφο γνωμικο:οτι οι σχεσεις τον ανθρωπων πρεπει να γινονται με αρεες κι οχι με πυκνες βελονιες,για να ξηλωνει το υφασμα γρηγορα αν χρειαστει..

φιλε μου εγω παντοτε ημουν κατά του γαμου (όχι της οικογενειας)

σχεδόν ολες οι γκομενες που γνωρισα θεταν ως προϋπόθεση τον γαμο και μαλιστα μερικες από αυτές σε πολύ συντομο χρονικο διάστημα (μια ακουσον ακουσον από το πρωτο ραντεβού αρχισε να μου μιλαει για κατι τετοιο)

που αυτό σημαινε πως το μονο που θελαν ηταν απλα να καβατζοθου και τιποτε άλλο

γι'αυτο αλλωστε και το 2015 είχαμε εκρηξη διαζυγιων με σχεδόν 20.000 διαζυγια στο συνολο της χρονιας από 8.500-9.000 (που και αυτά παλι πολλα ηταν) πριν από μια οκταετια περιπου

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
και στα 19.000 διαζυγια ας σκεφτη καποιος ποσοι ακομα γαμοι είναι τυπικα νεκροι ( ο κάθε συζηγος την ζωη του) και δεν πανε σε χωρισμο απλα και μονο για τα παιδια ή την περιουσια (επιχειρηση-σπιτια-εξοχικα κτλ)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
φιλε μου εγω παντοτε ημουν κατά του γαμου (όχι της οικογενειας)

σχεδόν ολες οι γκομενες που γνωρισα θεταν ως προϋπόθεση τον γαμο και μαλιστα μερικες από αυτές σε πολύ συντομο χρονικο διάστημα (μια ακουσον ακουσον από το πρωτο ραντεβού αρχισε να μου μιλαει για κατι τετοιο)

που αυτό σημαινε πως το μονο που θελαν ηταν απλα να καβατζοθου και τιποτε άλλο

γι'αυτο αλλωστε και το 2015 είχαμε εκρηξη διαζυγιων με σχεδόν 20.000 διαζυγια στο συνολο της χρονιας από 8.500-9.000 (που και αυτά παλι πολλα ηταν) πριν από μια οκταετια περιπου

Eτσι ειναι.. Στις περισσοτερες ο γαμος εχει γινει μια εμμονη'.Και σε μια σχεση σχεδον απαιτουν τα δικα τους θελω να γινονται δικα μας πρεπει..με οτι αυτο συνεπαγεται.Γι αυτο,συμφωνο συμβιωσης'και το μπαλακι πηγαινει σε αλλο τερεν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom