Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.071
- Πόντοι
- 736
Κοιμουνται τα παιδια τα εβαλε εχθες ο Tellystalone696 να γεμισουν αυτα ξερεις με τι,....διαβαζει LIFO, Athens Voice και βλεπει ντοκυμαντερ![]()
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Κοιμουνται τα παιδια τα εβαλε εχθες ο Tellystalone696 να γεμισουν αυτα ξερεις με τι,....διαβαζει LIFO, Athens Voice και βλεπει ντοκυμαντερ![]()
Απο προκομένη κυρια εχει πεσει προταση η μονο συλλαβίζουνΕιδες τυπε τρεις ολοκληρες προτασεις απο εκδιδόμενες, αρεσεις και περνάει η μπογια σου σε θελουν...σε ποθουν...
Απο προκομένη κυρια εχει πεσει προταση η μονο συλλαβίζουν![]()
Καλημερα,
Να ηξερες ποσο πολυ αυτος ο τροπος-χαρακτηρας, σαν απαντηση-συζητηση
μου θυμιζει 2 απο τα Κοριτσια που γνωρισα,δεν φανταζεσε --δεν εννοω οτι εισαι εσυ αυτη--
Απλως βλεπω κοινα στοιχεια,
που σημαινει οτι αυτος ο τροπος ζωης-περιβαλλον-δουλεια
σας διαμορφωνει ενα συγκεκριμενο στυλακι συμπεριφορας..........και ψυχοσυνθεσης.........
=περα απο την προσωπικοτητα του καθε ανθρωπου=
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑ...........αρα ναι, εχει γινει ψυχοσυνθεση........
ΨΨ Δεν πηρα χαμπαρι οτι ιατρος μισο να σε βοηθησω ..ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑ...........αρα ναι, εχει γινει ψυχοσυνθεση........
Και αυτο ειναι το εξω σας, η εικονα σας, η αμυνα σας........
==Τα εκτος αμυνας και την πραγματικη μαγκι-δεσποινα-μαρια-δαναη-ρουλα κτλ τα γνωριζει
το βραδυ το μαξιλαρι σας.....
η μια ξαφνικη ομορφη εικονα που θα δειτε και θα συναισθαθειται--στιγμιαια--
την οποια βεβαια θα την διαγραψετε ΑΜΕΣΩΣ, γιατι θα σας κανει ΚΑΚΟ........
Αφου Εσεις ειστε απο ΑΛΛΟ ΑΥΓΟ.....................
Όχι μόνο από αφραγκες τεμπελες ανεπροκοπεςΕιδες τυπε τρεις ολοκληρες προτασεις απο εκδιδόμενες, αρεσεις και περνάει η μπογια σου σε θελουν...σε ποθουν...
καταλαβα ..ελευθερας βοσκης ..Όχι μόνο από αφραγκες τεμπελες ανεπροκοπες
Ναι οκ αλλά τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτά που έγραψα;Κι αν
ο πελάτης είναι ανιωθος και παίζει και αυτός το παιχνίδι της εκδιδόμενης;μέχρι να την τρελλανει αυτός το έχεις υπόψιν;τρεις φορές είχα προτάσεις από εκδιδόμενες και τις τρεις τις απέρριψα είδα την απογοήτευση σταατια τους.
ΨΨ Δεν πηρα χαμπαρι οτι ιατρος μισο να σε βοηθησω ..
Εχω ενα 2ποδο σκυλι ...περιπου 15 κροσακια..καμια 200 κωλους για πηδημα ,,,περιπου μια 50αρα κωλους για σκληρο ξυλο...2 σκλαβες που ειμαι γουσταρει να κανει το μαγκα η αλλη νιαουριζει ,παλιες πουτανες και οι 2 , εχω στανταρακια καμια 30αρα που περνουμε πορνες και ξερεις τωρα ζουμια και καυλες και μετα εχω τα ελευθερας βοσκης που πανε και έρχονται..
Παραθέτω εμπειρίες μου για να δεις πως σκεφτονταιΝαι οκ αλλά τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτά που έγραψα;
Οχι ειναι για την πάρτη μου ...προικα δινω τα χούγια μουΕίσαι κορίτσι με προίκα βλέπω.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να περιθάλψουμε με στοργή μια πουτάνα και δεν κάνουμε το ίδιο και σε άλλους ανθρώπους. Παρατηρώ ότι π.χ κρίμα είναι μόνο οι πουτάνες και οι ομοφυλόφιλοι. Αν κάποιος είναι ανάπηρος ας πούμε κανείς δεν νοιάζεται κι απλά το προσπερνούν με ένα "τι κρίμα" της στιγμής.Έχουν ψυχολογικά οι οι πιο πολλές εκδιδόμενες και συνήθως daddy issues,αφού δεν είχαν πατέρα να τις μαζέψει όταν ήταν μικρές και κατέληξαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα και καταχρήσεις χάπια αλκοόλ κλπ για να την παλέψουν.
Μόλις μεγαλώσουν και δουν ότι δεν τραβάνε όπως παλιά ψάχνουν αυτόν τον έναν το μοναδικό που θα τις σώσει από την άσωτη ζωή που κάνουν.
Θα μείνεις ανύπαντρη χωρίς καλή προίκα. Τα παλιά χρόνια έδιναν προίκα οι γονείς γι'αυτο στέριωναν οι γάμοι.Οχι ειναι για την πάρτη μου ...προικα δινω τα χούγια μου![]()
Θα μείνεις ανύπαντρη χωρίς καλή προίκα. Τα παλιά χρόνια έδιναν προίκα οι γονείς γι'αυτο στέριωναν οι γάμοι.
Καλέ τι τρίχα είναι αυτή; κάγκελο!
Πηγές για ψυχολογική υποστήριξη στα κορίτσιαΑυτό το νήμα με κατασυγκίνησε και...πήγα πάλι στις πουτανες.