Είχα φίλους που κάθονταν στο σαλόνι και μου έλεγαν "πάω να δω την έτσι, έλα για παρέα". Μιλάμε είχαν αλλάξει δέκα χρώματα. Πώς πηδιεται η άλλη, κι άκουσα αυτό και με εκείνον το χάρηκε και δεν μπορώ άλλο εδώ κτλ. Τι ήθελαν στο σαλόνι; οι μισοί είναι όντως τρελλοί. Η πουτάνα την δουλειά της στο άνετο.Καλά είναι μόνο στην αρχή . Μετά σου γαμαει το μυαλό αναποδα και χάνεις τη μπάλα. Λίγοι αντέχουν τέτοια μουρλα. Μέχρι και στην αυτοκτονία φτάνουν κάποιοι.
Όπως και να έχει ο μόνος που φεύγει αλώβητος,χωρίς ενδοιασμό και την επόμενη μέρα και πάει παρακάτω απλά σαν να φταρνιστηκε είναι η πουτανα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκδιδόμενες με ψυχολογικά θέματα που πιθανόν χρήζουν αγωγής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxppaadd
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 385
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Αυτό γίνεται γιατί το σάπιο μυαλό πουτανιαρη μπερδεύει το 'φυσιολογικο' με το πληρωμένο.Είχα φίλους που κάθονταν στο σαλόνι και μου έλεγαν "πάω να δω την έτσι, έλα για παρέα". Μιλάμε είχαν αλλάξει δέκα χρώματα. Πώς πηδιεται η άλλη, κι άκουσα αυτό και με εκείνον το χάρηκε και δεν μπορώ άλλο εδώ κτλ. Τι ήθελαν στο σαλόνι; οι μισοί είναι όντως τρελλοί. Η πουτάνα την δουλειά της στο άνετο.
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.128
- Πόντοι
- 456
Tι φιλους εχεις ρε ανθρωπε?Είχα φίλους που κάθονταν στο σαλόνι και μου έλεγαν "πάω να δω την έτσι, έλα για παρέα". Μιλάμε είχαν αλλάξει δέκα χρώματα. Πώς πηδιεται η άλλη, κι άκουσα αυτό και με εκείνον το χάρηκε και δεν μπορώ άλλο εδώ κτλ. Τι ήθελαν στο σαλόνι; οι μισοί είναι όντως τρελλοί. Η πουτάνα την δουλειά της στο άνετο.
Και εγω γαμαω πουτανες αλλα δεν το βγαζω ανακοινωση να δω με ποιοι αλλοι φιλοι μου ειναι πουτανιαρηδες
Μηπως ολη σου η ζωη ειναι να περιφερεσαι στο μεταξι?
Σου λεει αυτή τώρα είναι η γκόμενα μου πως επιτρέπω να τον τρώει με την συγκατάθεση μου; άντε να βρεις άκρη. Μια φορά είχε βγει μια έξω από το δωμάτιο με πολύ χαρτί στο μουνι και λέω εγώ στον δίπλα φίλο που την είχε γκόμενα ότι την ξεμούνιασε ο πελάτης.Αυτό γίνεται γιατί το σάπιο μυαλό πουτανιαρη μπερδεύει το 'φυσιολογικο' με το πληρωμένο.
Μόνο που δεν αυτοκτόνησε αυτός. Έγινε κόκκινος. Χαχαχα.
Αρρωστακι ο φιλος.......Σου λεει αυτή τώρα είναι η γκόμενα μου πως επιτρέπω να τον τρώει με την συγκατάθεση μου; άντε να βρεις άκρη. Μια φορά είχε βγει μια έξω από το δωμάτιο με πολύ χαρτί στο μουνι και λέω εγώ στον δίπλα φίλο που την είχε γκόμενα ότι την ξεμούνιασε ο πελάτης.
Εκεί το κόλπο είναι να κοιμόταν ο φίλος σου τον ύπνο του δικαίου. Να μην πήγαινε στούντιο όσο την καραψώλιαζαν και όλα μέλι γάλα. Αλλά πάλι θα τον έτρωγε το σαράκι.Σου λεει αυτή τώρα είναι η γκόμενα μου πως επιτρέπω να τον τρώει με την συγκατάθεση μου; άντε να βρεις άκρη. Μια φορά είχε βγει μια έξω από το δωμάτιο με πολύ χαρτί στο μουνι και λέω εγώ στον δίπλα φίλο που την είχε γκόμενα ότι την ξεμούνιασε ο πελάτης.
Δεν λες που βρέθηκαν αυτοί οι άγιοι σωτήρες που με δικές τους θυσίες πήρα σπουδαία μαθήματα ζωής χωρίς να θυσιάσω τίποτα;Tι φιλους εχεις ρε ανθρωπε?
Και εγω γαμαω πουτανες αλλα δεν το βγαζω ανακοινωση να δω με ποιοι αλλοι φιλοι μου ειναι πουτανιαρηδες
Μηπως ολη σου η ζωη ειναι να περιφερεσαι στο μεταξι?
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.128
- Πόντοι
- 456
Τι να θυσιασεις ρε ανθρωπε στα μπουρδελα?Δεν λες που βρέθηκαν αυτοί οι άγιοι σωτήρες που με δικές τους θυσίες πήρα σπουδαία μαθήματα ζωής χωρίς να θυσιάσω τίποτα;
Η ζωή μας μαθαίνει πράγματα με διάφορους τρόπους. Αυτός ήτανΤι να θυσιασεις ρε ανθρωπε στα μπουρδελα?
ο εύκολος. Εσένα πρέπει να στα εξηγούμε όλα.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.071
- Πόντοι
- 736
κρεβατομουρμουρα ...αλλα εχει φαση μαζι σας ...
ΛΟΙΠΟΝ
1 . Η γυναικα απου ειναι στην πορνεια ασχετα με το σχημα παθητικο η ενεργητικο ειναι ξεκαθαρο οτι το προβατο εφυγε απο το μαντρι
2 .Απο την στιγμη που κόβεται η συνδεση με τον κοινωνικο καθωσπρεπισμο ειναι εντελως ανουσιο να χτυσεις πραγματα που απέρριψε και για αυτο δεν παίρνουμε και χαμπαρι απο τη λασπη και απο τις δινες του καθε βλαμμενου
3,, Ειναι πολυ κουραστικο να εξηγούμε στο καθε βλαμμενο που εχει σχηματισει την αποψη του πριν να εχει ολοκληρωμενα στοιχεια
4 ..ειναι ξεκαθαρο οτι η γυναικα που ειναι στην πορνεια δεν την ενδιαφερει να κανει το μαλακα ..και για αυτο δεν εχουμε θεμα με τη λεκτικη λασπη διοτι στο σπιτι μας μπαινει μονο οτι επιλεγουμε οπως και στη δουλεια μας ...εχουμε αρνηθει να φορτωθουμε τον καθε μαλακα και επιλεγουμε οτι επιθυμεί η καθε μια ..
5.. φυσικα και γνωριζουμε το ζορι που τραβανε καποιοι αλλα δεν ειναι δικο μας προβλημα και για αυτο βλεπεις οσοι λασπη και να ριχνουν η πορνεια εχει αυξηθει κατακόρυφα ..
6..Οι εποχες αλλαξανε κανεις δεν ενδιαφερεται να θυσιαστει για τις προσδοκειες σου ..εχει τα παντα για ολους ..
ΛΟΙΠΟΝ
1 . Η γυναικα απου ειναι στην πορνεια ασχετα με το σχημα παθητικο η ενεργητικο ειναι ξεκαθαρο οτι το προβατο εφυγε απο το μαντρι
2 .Απο την στιγμη που κόβεται η συνδεση με τον κοινωνικο καθωσπρεπισμο ειναι εντελως ανουσιο να χτυσεις πραγματα που απέρριψε και για αυτο δεν παίρνουμε και χαμπαρι απο τη λασπη και απο τις δινες του καθε βλαμμενου
3,, Ειναι πολυ κουραστικο να εξηγούμε στο καθε βλαμμενο που εχει σχηματισει την αποψη του πριν να εχει ολοκληρωμενα στοιχεια
4 ..ειναι ξεκαθαρο οτι η γυναικα που ειναι στην πορνεια δεν την ενδιαφερει να κανει το μαλακα ..και για αυτο δεν εχουμε θεμα με τη λεκτικη λασπη διοτι στο σπιτι μας μπαινει μονο οτι επιλεγουμε οπως και στη δουλεια μας ...εχουμε αρνηθει να φορτωθουμε τον καθε μαλακα και επιλεγουμε οτι επιθυμεί η καθε μια ..
5.. φυσικα και γνωριζουμε το ζορι που τραβανε καποιοι αλλα δεν ειναι δικο μας προβλημα και για αυτο βλεπεις οσοι λασπη και να ριχνουν η πορνεια εχει αυξηθει κατακόρυφα ..
6..Οι εποχες αλλαξανε κανεις δεν ενδιαφερεται να θυσιαστει για τις προσδοκειες σου ..εχει τα παντα για ολους ..
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.128
- Πόντοι
- 456
Τι να μου εξηγησεις, πως να χρησιμοποιησω το μπουρδελο?Η ζωή μας μαθαίνει πράγματα με διάφορους τρόπους. Αυτός ήταν
ο εύκολος. Εσένα πρέπει να στα εξηγούμε όλα.
Παπια, η κατασταση σου επιδεινωνεται, αλλαξε αγωγη
Πήγαινε στον καραφλό ταξιδευτή της Πολωνίας να κάνεις παρέα. Δεν μπορώ να ακούω ηλίθιες απορίες.Τι να μου εξηγησεις, πως να χρησιμοποιησω το μπουρδελο?
Παπια, η κατασταση σου επιδεινωνεται, αλλαξε αγωγη
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.128
- Πόντοι
- 456
Ενα ταξιδι του Αρχηγου, η ζωη σου ολη. Για αυτο δεν σε πιανουν πια τα μουρλοχαπαΠήγαινε στον καραφλό ταξιδευτή της Πολωνίας να κάνεις παρέα. Δεν μπορώ να ακούω ηλίθιες απορίες.
Ο αρχηγός σου κάθησε 12 ώρες στα σύνορα μικρέ μου καραμαλάκα για να μπει Λευκορωσία. Εγώ σε 12 λεπτά έχω διαλέξει ποια θα γαμήσω από πολλές επιλογές. Έχεις όρεξη για κουβεντούλα. Δες τα μούτρα σου στον καθρέπτη πριν κοιμηθείς και ξέρνα.Ενα ταξιδι του Αρχηγου, η ζωη σου ολη. Για αυτο δεν σε πιανουν πια τα μουρλοχαπα
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.128
- Πόντοι
- 456
Εσυ και καμια 100ρια ΠακιστανοιΟ αρχηγός σου κάθησε 12 ώρες στα σύνορα μικρέ μου καραμαλάκα για να μπει Λευκορωσία. Εγώ σε 12 λεπτά έχω διαλέξει ποια θα γαμήσω από πολλές επιλογές. Έχεις όρεξη για κουβεντούλα. Δες τα μούτρα σου στον καθρέπτη πριν κοιμηθείς.
Πριν λιγο καιρο, ειδα στον δρομο μια εργαζομενη,Ηρθαν και οι διαφημίσεις![]()
τι ρωταω τι κανεις και τα σχετικα......
μου λεει= καθε ημερα που περναει δυστυχως παω ολο στο χειροτερο / ως ανθρωπος εννοοουσε
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.071
- Πόντοι
- 736
Αντε παλι παλι ,,Πριν λιγο καιρο, ειδα στον δρομο μια εργαζομενη,
τι ρωταω τι κανεις και τα σχετικα......
μου λεει= καθε ημερα που περναει δυστυχως παω ολο στο χειροτερο / ως ανθρωπος εννοοουσε
Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν την προδιάθεση για φουντο ..ανεξαρτητα με την δουλεια τους ...και υπαρχουν ανθρωποι που πανε για φουντο λογο δουλειας ..
Και τωρα μόρτη για πες μου σε καυλωνουν οι αρρωστες? και μην πεις οχι διοτι γαμας και απο εκει οποτε ?
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.064
- Πόντοι
- 6.056
Μάγκι ... ξέρεις τι εστί Κμαν;Ηρθαν και οι διαφημίσεις![]()
Ο τύπος είναι 1.70 και 90 κιλά 45ρης
και γαμάει 30αρες, 1.90 και βάλε, μοντελέ.
Το αν είναι βίζιτες, πουτάνες, ξεκωλιάρες, αμαρτωλές , αφορισμένες, ξενέρωτες, βήγκαν ...
άνευ σημασίας.
Με μία παντόφλα τους θα μπορούσαν τα μέλη του μπου.κομ
να γεμίσουν σε μία κυριακή δέκα από τα παρακάτω.
Να τα ξεχειλίσουν μάλλον ....