alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ο τύπος πουλι ειναι ισως το πιο οξυδερκές ατομο που εχω γνωρισειΠαιδιά συγγνώμη αλλά αυτή η ατάκα είναι για βραβείο Νόμπελ.
Ο τύπος πουλι ειναι ισως το πιο οξυδερκές ατομο που εχω γνωρισειΠαιδιά συγγνώμη αλλά αυτή η ατάκα είναι για βραβείο Νόμπελ.
στο εχω ξαναπαντησει αυτο
και μαλιστα με αντιστροφη του ερωτηματος
μου ειχες πει οτι δεν πιστευεις στα μεταφυσικα αλλα εμπιστευεσαι μονο τη φιλοσοφια και τη λογικη
και σε ειχα ρωτησει γιατι δεν αριστευσες στη φιλοσοφια και τη λογικη αφου ειναι τα μεγαλα πιστευω της ζωης σου;
γιατι δεν εβγαλες το σχολειο με αριστα, γιατι δεν αριστευεσες στο πανεπιστημιο, γιατι δεν πηρες διδακτορικο στη φιλοσοφια, γιατι δεν εχεις γραψει βιβλια οπως αλλοι ρασιοναλιστες παρα καθεσαι εσω μεσα και μας λες τις αμπελοφιλοσοφιες σου ως μποκολος;
τι θα ελεγε ο ιμμανουελ καντ για την καταντια σου; συμβαδιζει η ζωη σου με αυτη ενος φανατικου ρασιοναλιστη;
η νηστεια εχει το νοημα της αποχης απο ορισμενες τροφες για λογους σωματικης και πνευματικης ασκησηςγι αυτο και δεν αποτελουν αμαρτιες στο κυρηγμα των παπαδων.
αν υπηρχαν πριν 2.000 χρονια μπορει να βαζανε και την κετσαπ στα αρτισιμα γιατι μοιαζει με αιμα, ηδη την πατησανε με τα καλαμαρακια και τα χταποδια που επειδη δεν ειναι κοκκινο το αιμα τους τα εχουν στα νηστισιμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ
ειπαμε με υποχρεωνει η μανα μου, η συζυγος μου και το ολο συστημα να ξοδευω λεφτα και να δειχνω σεβασμο σε εγκληματιες που αγιοποιηθηκαν.Μιλαμε τωρα για πολυ σοβαρα ζητηματα, κρισιμα για την πορεια της ζωης μας.
Επισης δεν σε υποχρεωνει κανενας να νηστευεις
Εσυ ποσο υποκριτης εισαι, που ακολουθεις τις χριστιανικες τελετες ενω δεν τις πιστευεις?ακριβως ειναι υποκριτης οχι χριστιανος
οπως υποκριτης ειναι και ο δηθεν μουσουλμανος οταν τρωει χοιρινο και πινει αλκοολ
Ο καθε υποκριτης εχει το αλλοθι τουειπαμε με υποχρεωνει η μανα μου, η συζυγος μου και το ολο συστημα να ξοδευω λεφτα και να δειχνω σεβασμο σε εγκληματιες που αγιοποιηθηκαν.
ευτυχως υπαρχει και το φορουμ και λεμε τον πονο μας.
Ο τύπος πουλι ειναι ισως το πιο οξυδερκές ατομο που εχω γνωρισει
Αν η ψυχη σου ειναι κατι ανυπαρκτο, τοτε με ποιον συνομιλω εγω αυτη τη στιγμη?
Με ενα ματσο κοκκαλα, κρεατα και φλεβες?
Ακριβως. Το περιεγραψες εξαιρετικαΔεν αμφιβάλλω δεν αμφισβητώ δεν γνωρίζω. Διάβασα την ατάκα και μες στο κλίμα της αμείωτης, εκτεταμένης αυτής αμάχης, στάθηκε για μένα λυτρωτική.
οχι βλακα οταν προκειται για σωματικη ασκηση πρεπει να τρως οτι σου λεει ο γιατρος, ο χημικος, ο βιολογος, ο διαιτολογος,η νηστεια εχει το νοημα της αποχης απο ορισμενες τροφες για λογους σωματικης και πνευματικης ασκησης
το ποιες ειναι οι τροφες μικρη σημασια εχει
πχ οι παλιοι θεωρουσαν τα ψαρια αρτησιμα αλλα ετρωγαν παστες σαρδελες μαζι με τα οσπρια κατα τη διαρκεια των νηστειων
πιανεστε απο μαλακιες για να πειτε τις πιπες σας
Τι ειναι η ψυχη για να εδρευει? Ανωνυμη εταιρεια?Με τον εγκέφαλό μου, σεβαστέ Δικηγόρε. Μήπως μπορείτε να με πληροφορήσετε ποια επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι υπάρχει αυτή η ψυχή; Σε ποιο όργανο εδρεύει; Ποια είναι η λειτουργία της; Μπορούμε να την γιατρέψουμε με κάποια φάρμακα και με ποια; Αφού ισχυρίζεστε ότι υπάρχει, καταθέστε τα στοιχεία σας. Αφού ο μεγαλύτερος Έλληνας Νευροχειρουργός ισχυρίζεται ότι η ψυχή δεν υπάρχει, σας περιμένει ένα σίγουρο Βραβείο Νόμπελ και αιώνια δόξα και αναγνώριση
η νηστεια εχει το νοημα της αποχης απο ορισμενες τροφες για λογους σωματικης και πνευματικης ασκησης
το ποιες ειναι οι τροφες μικρη σημασια εχει
πχ οι παλιοι θεωρουσαν τα ψαρια αρτησιμα αλλα ετρωγαν παστες σαρδελες μαζι με τα οσπρια κατα τη διαρκεια των νηστειων
πιανεστε απο μαλακιες για να πειτε τις πιπες σας
Μπα θα μπει σε λιγο η Πενταγιωτισσα και θα αλλαξουμε κλιμαπαιδια δε θα βγειτε καμια βολτα σαββατοβραδο?
θα παθουμε καταθληψη με τα θρησκευτικα
η επιστημη ειναι η συνισταμενη της ανθρωπινης γνωσης σε μια συγκεκριμενη εποχηΆλλη μια αυθαίρετη ερμηνεία. Και φυσικά δεν απαντάς. Η Φιλοσοφία έχει κάποιες ενδιαφέρουσες σκέψεις και τίποτα παραπάνω. Ο καθένας μπορεί να γράψει όποια παπαριά θέλει, κι αν υπάρχει από πίσω του Μηχανισμός να τον σπρώξουν. Όπως το γύναιο / παιδόφιλη / ναζίστρια Σιμόν Ντε Μποβουάρ. Εμπιστεύομαι την Επιστήμη, ακριβώς γιατί αποδεικνύει όσα ισχυρίζεται. Χάρη σε αυτή διπλασιάστηκε ο μέσος όρος ζωής μας κι επικοινωνούμε αυτή τη στιγμή. Η Μεταφυσική είναι ένα κάρο αναπόδεικτες ανοησίες
ο χαζομουνοβαγονης δε τις λεει αυτες τις πιπες?Μπα θα μπει σε λιγο η Πενταγιωτισσα και θα αλλαξουμε κλιμα
Οπως εξαλλου λεει γνωστο μελος, το Σαββατο βγαινουν οι σκλαβοι του μισθού
δεν καταλαβα,Ο καθε υποκριτης εχει το αλλοθι του
Ετσι εχεις βρει κι εσυ το δικο σου
Αρα δεν νομιμοποιεισαι να ασκεις κριτικη σε κανεναν για υποκρισια
Τι ειναι η ψυχη για να εδρευει? Ανωνυμη εταιρεια?
Οχι ο βαγονης.ο χαζομουνοβαγονης δε τις λεει αυτες τις πιπες?
Ούτε ο Θεος, ούτε η ψυχη αποδεικνυονται.Αν μπορούσες να απαντήσεις, θα απαντούσες. Προσπαθείς με δικηγορίστικο τρόπο να ξεφύγεις από την ευθεία απάντηση. Επανέρχομαι όμως. Αν μπορείς να αποδείξεις την ύπαρξη της ψυχής, σε περιμένει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αναγνώριση. Χιλιάδες χρόνια οι πιστοί μιλάνε γι αυτήν, και δεν την έχει ανακαλύψει κανένας επιστήμονας. Οι αγράμματοι όμως, την έχουν αισθανθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια