Νέα

Εκδιδόμενες και θρησκεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flying foxes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Τύπε πολυ αγχος εχεις για την σωτηρια της ψυχης μας

Κανένα αγχος. Η Ψυχή είναι κάτι ανύπαρκτο, άρα δεν μπορεί να σωθεί, όπως δεν μπορούν να σωθούν οι Νεράιδες ή οι Μονόκεροι. Λογική στους ισχυρισμούς των Χριστιανών Μπουρδελιάρηδων προσπαθώ να βρω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Aς μην πληρωνες τύπε
Υπαρχουν και πολιτικες κηδειες
οχι φιλε δεν ειναι στο χερι μου.

πιο ευκολα θα απεφευγα την θητεια μου στο στρατο ή να πληρωσω για νοσοσκομεια,

απλα δηλωνοντας αντιρισιας ή τρελος και αν παραιτιομουν απο την δουλεια, οποτε γιοκ εισφορες για νοσοκομεια.

ο φασιμος της θρησκειας δεν ειναι τοσο ευκολος,
αντε βαλτα με την μανα σου, την γυναικα σου, το σόι σου ολο για να μην κανεις θρησκευτικο γαμο ή θρησκευτικη κηδεια, δεν μπαινεις καν στην διαδικασια να το συζητησεις. εσυ μπορεις να πεις στην μανα σου οταν κλαιει "μα ο μπαμπας δεν χωνευε τους παπαδες γιατι να τον θαψουμε ετσι που δεν ηθελε?" ή οταν κανονιζεις να ξεκινησεις οικογενεια θα κατσεις να τσακωθεις για να μην γινει θρησκευτικος ο γαμος και να γλυτωσεις ενα 500ρικο για το χατηρι της γυναικας οταν ηδη ξοδευεις 10πλα για αυτην?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Και τι λέει ο πνευματικός σου γι αυτό; τα θεωρεί συμβατά; ότι μπορεί ένας Χριστιανός ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να πορνεύει;
στο εχω ξαναπαντησει αυτο
και μαλιστα με αντιστροφη του ερωτηματος

μου ειχες πει οτι δεν πιστευεις στα μεταφυσικα αλλα εμπιστευεσαι μονο τη φιλοσοφια και τη λογικη

και σε ειχα ρωτησει γιατι δεν αριστευσες στη φιλοσοφια και τη λογικη αφου ειναι τα μεγαλα πιστευω της ζωης σου;

γιατι δεν εβγαλες το σχολειο με αριστα, γιατι δεν αριστευεσες στο πανεπιστημιο, γιατι δεν πηρες διδακτορικο στη φιλοσοφια, γιατι δεν εχεις γραψει βιβλια οπως αλλοι ρασιοναλιστες παρα καθεσαι εσω μεσα και μας λες τις αμπελοφιλοσοφιες σου ως μποκολος;

τι θα ελεγε ο ιμμανουελ καντ για την καταντια σου; συμβαδιζει η ζωη σου με αυτη ενος φανατικου ρασιοναλιστη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κανένα αγχος. Η Ψυχή είναι κάτι ανύπαρκτο, άρα δεν μπορεί να σωθεί, όπως δεν μπορούν να σωθούν οι Νεράιδες ή οι Μονόκεροι. Λογική στους ισχυρισμούς των Χριστιανών Μπουρδελιάρηδων προσπαθώ να βρω
Αν η ψυχη σου ειναι κατι ανυπαρκτο, τοτε με ποιον συνομιλω εγω αυτη τη στιγμη?

Με ενα ματσο κοκκαλα, κρεατα και φλεβες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Πολλα πραγματα δεν μπορει να κανει ο χριστιανος

Ούτε να καπνιζει βεβαια, γιατι κανει ζημια στο ναο της ψυχης που ειναι το σωμα

Πες μας τωρα οτι καπνιστης και χριστιανος ειναι επισης ασυμβατα

Όχι, δεν το λέω γιατί είναι ερμηνεία και αυθαίρετη. Υπάρχουν όμως ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ απαγορεύσεις στη Χριστιανική πίστη, οι οποίες δεν χρίζουν ερμηνείας. Μια από αυτές είναι και ο συναγελασμός με πόρνες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
στο εχω ξαναπαντησει αυτο
και μαλιστα με αντιστροφη του ερωτηματος

μου ειχες πει οτι δεν πιστευεις στα μεταφυσικα αλλα εμπιστευεσαι μονο τη φιλοσοφια και τη λογικη

και σε ειχα ρωτησει γιατι δεν αριστευσες στη φιλοσοφια και τη λογικη αφου ειναι τα μεγαλα πιστευω της ζωης σου;

γιατι δεν εβγαλες το σχολειο με αριστα, γιατι δεν αριστευεσες στο πανεπιστημιο, γιατι δεν πηρες διδακτορικο στη φιλοσοφια, γιατι δεν εχεις γραψει βιβλια οπως αλλοι ρασιοναλιστες παρα καθεσαι εσω μεσα και μας λες τις αμπελοφιλοσοφιες σου ως μποκολος;

τι θα ελεγε ο ιμμανουελ καντ για την καταντια σου; συμβαδιζει η ζωη σου με αυτη ενος φανατικου ρασιοναλιστη;
Τύπος πουλί γλενταει ημιμαθεις

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αστα εξυπνα δικηγορε, το καπνισμα δεν αναφερεται ρητα οπως το προγαμιαιο σεξ στην βιβλο
επισης στη βιβλο δεν αναφερονται τα αιφον, το κετσαπ και τα διακοποδανεια

να τα λεμε ολα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν η ψυχη σου ειναι κατι ανυπαρκτο, τοτε με ποιον συνομιλω εγω αυτη τη στιγμη?

Με ενα ματσο κοκκαλα, κρεατα και φλεβες?
με ενα ματσο νευρωνες που φτιαχνουν ηλεκτρικα σηματα και επηρεαζονται και απο καποιες χημικες ουσιες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αστα εξυπνα δικηγορε, το καπνισμα δεν αναφερεται ρητα οπως το προγαμιαιο σεξ στην βιβλο
Και το να μαζευεις χρημα ειναι επισης ασυμβατο

Μην μου πεις οτι δεν το λεει κι αυτο η βιβλος

Αρα οποιος αποταμιευει δεν μπορει να ειναι χριστιανος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
με ενα ματσο νευρωνες που φτιαχνουν ηλεκτρικα σηματα και επηρεαζονται και απο καποιες χημικες ουσιες.

Και τι ειναι αυτο που ενεργοποιει τους νευρωνες?
Μηπως εχουμε καμια μπαταρια?

Αστο ρε τύπε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης στη βιβλο δεν αναφερονται τα αιφον, το κετσαπ και τα διακοποδανεια

να τα λεμε ολα
γι αυτο και δεν αποτελουν αμαρτιες στο κυρηγμα των παπαδων.
αν υπηρχαν πριν 2.000 χρονια μπορει να βαζανε και την κετσαπ στα αρτισιμα γιατι μοιαζει με αιμα, ηδη την πατησανε με τα καλαμαρακια και τα χταποδια που επειδη δεν ειναι κοκκινο το αιμα τους τα εχουν στα νηστισιμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
οχι φιλε δεν ειναι στο χερι μου.

πιο ευκολα θα απεφευγα την θητεια μου στο στρατο ή να πληρωσω για νοσοσκομεια,

απλα δηλωνοντας αντιρισιας ή τρελος και αν παραιτιομουν απο την δουλεια, οποτε γιοκ εισφορες για νοσοκομεια.

ο φασιμος της θρησκειας δεν ειναι τοσο ευκολος,
αντε βαλτα με την μανα σου, την γυναικα σου, το σόι σου ολο για να μην κανεις θρησκευτικο γαμο ή θρησκευτικη κηδεια, δεν μπαινεις καν στην διαδικασια να το συζητησεις. εσυ μπορεις να πεις στην μανα σου οταν κλαιει "μα ο μπαμπας δεν χωνευε τους παπαδες γιατι να τον θαψουμε ετσι που δεν ηθελε?" ή οταν κανονιζεις να ξεκινησεις οικογενεια θα κατσεις να τσακωθεις για να μην γινει θρησκευτικος ο γαμος και να γλυτωσεις ενα 500ρικο για το χατηρι της γυναικας οταν ηδη ξοδευεις 10πλα για αυτην?
Κι επειδη εσυ δεν θελεις να κακοκαρδισεις την μανα σου ή την συζυγο σου, φταιει η θρησκεια? Νατος ο υποκριτης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
γι αυτο και δεν αποτελουν αμαρτιες στο κυρηγμα των παπαδων.
αν υπηρχαν πριν 2.000 χρονια μπορει να βαζανε και την κετσαπ στα αρτισιμα γιατι μοιαζει με αιμα, ηδη την πατησανε με τα καλαμαρακια και τα χταποδια που επειδη δεν ειναι κοκκινο το αιμα τους τα εχουν στα νηστισιμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ
Μιλαμε τωρα για πολυ σοβαρα ζητηματα, κρισιμα για την πορεια της ζωης μας.
Επισης δεν σε υποχρεωνει κανενας να νηστευεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και το να μαζευεις χρημα ειναι επισης ασυμβατο

Μην μου πεις οτι δεν το λεει κι αυτο η βιβλος

Αρα οποιος αποταμιευει δεν μπορει να ειναι χριστιανος
ακριβως ειναι υποκριτης οχι χριστιανος
οπως υποκριτης ειναι και ο δηθεν μουσουλμανος οταν τρωει χοιρινο και πινει αλκοολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom