giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
στο σταυροδρομι, όπου ως γωνστον υπαρχουν τεσσερις γωνιες..στην γωνια περιμενες παλιομουσιτσα???
στο σταυροδρομι, όπου ως γωνστον υπαρχουν τεσσερις γωνιες..στην γωνια περιμενες παλιομουσιτσα???
Για αυτο παμε κατα διαολου εδω μεσα.Σε σενα συνη8ως απευ8υνονται οι ερωτησεις φιλολογικου περιεχομενου φιλτατε Βρασιδα
Για αυτο παμε κατα διαολου εδω μεσα.
ΝΕΤ βλέπεις?πεσκανδριτσα ψαροσουπα,πικρα χορτα,καυτερες πιπεριες,παξιμαδια & κρασακι..
Εντελος ακυρο σε αυτο το θρεντ σιγα μην αναθεωρησουμε.Και μην ποστάρετε πολλά μηνύματα γιατί χρειάστηκε να πατήσω 3 φορές το κουμπί αποστολής αφού μου έβγαζε συνέχεια
'Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 2 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.'
Και νόμιζα ότι εγώ ήμουν άρρωστος αλλά βλέπω έχω μεγάλη παρέα. Βάζετε και κανέναν τόνο στις ασυναρτησίες γιατί θα σας την ξαναπεί η άλλη με την δοτική.
Και μην ποστάρετε πολλά μηνύματα γιατί χρειάστηκε να πατήσω 3 φορές το κουμπί αποστολής αφού μου έβγαζε συνέχεια
'Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 2 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.'
Τελικα φιλτατε την ανα8εωρησες την απαντηση σου η συνεχισες ακα8εκτος παρα
την δραματικη αλλαγη των δεδομενων?
Και εγω κομπανια ψηφισα ενω σκευτομουν την ομαδα ταβλι.Κομπανία ψήφισα στην δημοσκόπιση ενώ ήμουν έτοιμος να ψηφίσω ομάδα τάβλι. Από αυτά τα υποσηνείδητα μηνύματα έχουν επιβληθεί στο μυαλό μας...
οχι..τι θα φαω ΤΩΡΑ εγραψα..ΝΕΤ βλέπεις?
Παντως φιλτατοι με χαρα βλεπω οτι "το αλλο ονομα των Χman - δεν ξερω μη τυχων κι επρεπε να ειναι Xmen διοτι ειναι πολλοι οχι ενας - ακυρη η ψηφοφορια - κατω ο
φασισμος των fake δημοσκοπησεων....."
δεν εχει λαβει ψηφους, που σημαινει οτι οι τρελοι στο site μας ειναι νοημωνες και
ενηλικες...
Εννοείς ότι είχες γίνει LiOmas?Τωρα που το θυμήθηκα ..πέρυσι είχα κολλήσει γαστρεντερίτιδα…Μιλάμε για πολύ πίκρα…την τρίτη ημέρα συνεχόμενων επισκέψεων στη τουαλέτα ..άρχισα να κάνω διάλογο με το φίλο μου τον νιπτήρα ..μιλάμε είχα λιώσει ..
εγω εβαλα την πρωτη ετσι για το διαφορετικο
Για εσένα έχουμε άλλη θεραπεία .. κολύμπι στο πάγο..Και εγω κομπανια ψηφισα ενω σκευτομουν την ομαδα ταβλι.
Με τρομαζουν αυτες οι συμπτοσεις.
Για εσένα έχουμε άλλη θεραπεία .. κολύμπι στο πάγο..
Και η κυρία το ίδιο κάνει ..αν είσαι καλό παιδί ..θα σε βάλω μαζί της..