polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
3 малых птицы питают ...
Τρία πουλάκια κάθονταν ...
3 малых птицы питают ...
Τρία πουλάκια κάθονταν ...
Αμφίδρομα αγαπητέ..μας δουλείει μου φαίνεται όλους....ίσα μωρή....
σωστός ο ασσ......Αμφίδρομα αγαπητέ..
Το προς τα που θα σου σηκωνόταν το σκέφτηκες?Δεν θα υπήρχε πάνω-κάτω...Πως θα ήταν να κάναμε sex σε έλλειψης βαρύτητας..Πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε το στόμα της κατά την εκσπερμάτωση ...
Θα είχε πολύ πλάκα..
Ειναι και αυτο ενα θεμα...Το προς τα που θα σου σηκωνόταν το σκέφτηκες?Δεν θα υπήρχε πάνω-κάτω...
hiσωστός ο ασσ......
spakoise notse καληνύχτα
Eγω παντος ειχα ειλικρινη αισθηματα.Αμφίδρομα αγαπητέ..
Αυτο θα ρωταγα και εγω.Που ειναι το tsouli???? οεεεοοοοο
Ισα ισα που θα ηταν πολυ ποιο ευκολο γιατι δεν θα χρειαζοταν να σημαδεψουμε απλος θα το αφηναμε να αιωριται και η γκομενα θα το κηνηγουσε για να το πιασει.Πως θα ήταν να κάναμε sex σε έλλειψης βαρύτητας..Πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε το στόμα της κατά την εκσπερμάτωση ...
Θα είχε πολύ πλάκα..
ο λαός απαιτεί..το τσουλί στο θρέντ...άμεσαααααα.....Που ειναι το tsouli???? οεεεοοοοο
Σήμερα είχε εκκλησιασμό..μάλλον εκκλησιάζεται ακόμα..ο λαός απαιτεί..το τσουλί στο θρέντ...άμεσαααααα.....
Πάει και αυτό το πρόβλημα..οουφ..Ισα ισα που θα ηταν πολυ ποιο ευκολο γιατι δεν θα χρειαζοταν να σημαδεψουμε απλος θα το αφηναμε να αιωριται και η γκομενα θα το κηνηγουσε για να το πιασει.
Ναι βέβαια.. ..και για όλα τα θέματα χωρίς περιορισμούς...Θρησκεία,ποδόσφαιρο,πολιτική..με μεγαλύτερη κλίση στις ξένες γλώσσες..Γαμωτο και ηταν ετοιμη να μου κατσει αλλα μου τα χαλασατε εσεις.
Παντος ειναι ανθρωπος που μπορεις να κουβεντιασεις.