Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εχει κανείς ιδέα τι το ιδιαίτερο έχουν τα αρχίδια του Καράμπελα και το μουνί της Χάϊδος ?  :grin:
Εγω πιστευω οτι ειναι λαθος να συνχαιουμε τα αρχιδια του καραμπελα με το μουνι της χαιδος καθως πιστευω οτι ειναι (κατα την γνωμη μου) δυο διαφορετικα πραγματα. :grin:

Καταρχην θα πρεπει να σιγουρευτουμε οτι η χαιδο ειναι χαιδο και οχι χαιδος και οτι τα αρχιδια του καραμπελα δεν ειναι διακοσμητικα γιατι τοτε θα μιλαμε σε αλλη βαση.
Ωραιο θεμα και ουσιοδες.
Εκτιμηση δικια μου και εφοσον ισχυουν οι παραπανω προυποθεσεις ειναι οτι τα αρχιδια του καραμπελα θα πρεπει να ειναι δυο.
Οσον αφορα το μουνι της χαιδος πιστευω οτι ειναι μεγαλης διαμετρου και καθετου σχησμης.
Ελπιζω να βοηθησα. :grin:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εγω πιστευω οτι ειναι λαθος να συνχαιουμε τα αρχιδια του καραμπελα με το μουνι της χαιδος καθως πιστευω οτι ειναι (κατα την γνωμη μου) δυο διαφορετικα πραγματα. :grin:

Καταρχην θα πρεπει να σιγουρευτουμε οτι η χαιδο ειναι χαιδο και οχι χαιδος και οτι τα αρχιδια του καραμπελα δεν ειναι διακοσμητικα γιατι τοτε θα μιλαμε σε αλλη βαση.
Ωραιο θεμα και ουσιοδες.
Εκτιμηση δικια μου και εφοσον ισχυουν οι παραπανω προυποθεσεις ειναι οτι τα αρχιδια του καραμπελα θα πρεπει να ειναι δυο.
Οσον αφορα το μουνι της χαιδος πιστευω οτι ειναι μεγαλης διαμετρου και καθετου σχησμης.
Ελπιζω να βοηθησα. :grin:
Το λες τόσο απλά ..λόγω μετριοφροσύνης ..ξέρω.

Αυτό το ερώτημα ήταν η κύρια αιτία της αϋπνίας μου.. τώρα μπορώ να κοιμάμαι γαλήνια ..μπουαχαχα

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το λες τόσο απλά ..λόγω μετριοφροσύνης ..ξέρω.

Αυτό το ερώτημα ήταν η κύρια αιτία της αϋπνίας μου.. τώρα μπορώ να κοιμάμαι γαλήνια ..μπουαχαχα
Ποια ειναι αυτη η Μετριοφροσυνη? ειναι καλη? τι προγραμα κανει? :grin:

Αν και απο το ονομα Μετριοφροσυνη πρεπει να ειναι μετρια. :think:

Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εστιάσουμε και στα βυζιά της πεταλούδας τα οποία εντέχνως αποκρύψατε..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εστιάσουμε και στα βυζιά της πεταλούδας τα οποία εντέχνως αποκρύψατε..
Oχι εγω ο Assfiller εγω ειμαι ανοιχτος σε καθε συζητηση.
Για να εστιασουμε στα βυζια της πεταλουδας πιστευω οτι θα χρειαστουμε μεγενθυντικο φακο. :boobies:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Για ποια πεταλούδα λέγαμε ??  :think:
URL]]

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Oχι εγω ο Assfiller εγω ειμαι ανοιχτος σε καθε συζητηση.
Για να εστιασουμε στα βυζια της πεταλουδας πιστευω οτι θα χρειαστουμε μεγενθυντικο φακο.

Κανα τηλεφωνάκι για την πεταλούδα μπορεί να στείλει κανείς με PM? Είναι μεγάλα τα βυζιά της?

Επισκέπτης
Εστειλα σε μερικά επίπλεκτα μέλη με πμ το τηλέφωνο μου γιατί δεν βρήκα της πεταλούδας. Δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα; :rolleyes:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom