You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αυτο θελει χρονο και πρεπει να βρουμε και ενα πειραματοζωο για τα πειραματα.Πάει και αυτό το πρόβλημα..οουφ..
Αυτό με χασμουρητό όμως??
Που ειναι το τσουλι οεο!!!
Η κοπελα(λεμε τωρα) εχει ορεξη για μαθηση.Ναι βέβαια.. ..και για όλα τα θέματα χωρίς περιορισμούς...Θρησκεία,ποδόσφαιρο,πολιτική..
Δεν νομιζω παντος πισω απο το τσουλι να ειναι κανενας μουστακαλης αργοσχολος, αν υποψιαστο κατι τετοιο θα απογοητευτω παρα πολυ.
Αυτό ούτε να το σκέφτεσαι...Ντροπή..Δεν νομιζω παντος πισω απο το τσουλι να ειναι κανενας μουστακαλης αργοσχολος, αν υποψιαστο κατι τετοιο θα απογοητευτω παρα πολυ.
Ε ειπα και εγω μια μαλακιτσα.Αυτό ούτε να το σκέφτεσαι...Ντροπή..
51 δεν θα εδινες?Εγω παντως εχω σοβαρο σκοπο...
Μεχρι 50ευρω τα δινω
Παντος εγω παω πασο,δεν ενδιαφερομαι και σας αφηνω το πεδιο ελευθερο,αν καταφερεται να βγαλετε ακρη.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εγω παντως εχω σοβαρο σκοπο...
Μεχρι 50ευρω τα δινω
Α, άμα είναι για σοβαρό σκοπό, πες της ρομαντικά ...
вы станете моей девушкой?
50 Euros день плюс дорожные расходы.
Τώρα αν βγαίνει νόημα στην πραγματικότητα δεν ξέρω (ας μας πουν οι Ρωσομαθείς). Τσουλί τι λες και εσύ?
Altec μην της τα πεις αυτα γιατι την εχασες.Α, άμα είναι για σοβαρό σκοπό, πες της ρομαντικά ...
вы станете моей девушкой?
50 Euros день плюс дорожные расходы.
Τώρα αν βγαίνει νόημα στην πραγματικότητα δεν ξέρω (ας μας πουν οι Ρωσομαθείς). Τσουλί τι λες και εσύ?
Μου φενεται οτι σιγα σιγα μαθαινω και ρουσικα...
50 Euros...μεταφραση 50 ευρω.
Αρκετα ασχοληθηκαμε εγω δεν ξανα ασχολουμε, τερμα, τελος, the end, μεχρι σε αυτοδιαγραφη θα φτασω, ως εδω ητανε.Το tsouli...σέρνει καράβι
Εσυ tsouli εντο γραφει...γιατι tsouli εχει γκαμησει ολο thread...Επειδη tsouli αρεσει γραφει..Tsouli εδω γραφει..Αν οχι γραφει εδω και tsouli συνεχισει γραφει μακακιες...Tsouli μουγκο σε λιγο..www.freesmileys.org]
[/url]
tsouli_stin_vathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερα βρασιδοσΑρκετα ασχοληθηκαμε εγω δεν ξανα ασχολουμε, τερμα, τελος, the end, μεχρι σε αυτοδιαγραφη θα φτασω, ως εδω ητανε.
Τα διαβασα.εδώ υπάρχει έρωτας μεγάλος..
Βρασίδα..σε έδωσε στεγνά....για το ραντεβουδάκι σας ..
Λοιπον το τσουλι ειναι ενας 50αρης αξυριστος χοντρος αντιολυμπιακος, φανταστητε ενα πραγμα σαν τον Αγιο Βασιλη αλλα οχι στα κοκκινα.
Οποτε τζιφος το ραντεβου.
Δεν τα διαβασα καλα και εκτεθηκα με τον Βαγγελη βγηκε ραντεβου οχι με εμενα.Τα διαβασα.
Λοιπον το τσουλι ειναι ενας 50αρης αξυριστος χοντρος αντιολυμπιακος, φανταστητε ενα πραγμα σαν τον Αγιο Βασιλη αλλα οχι στα κοκκινα.
Οποτε τζιφος το ραντεβου.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τωρα με το καινουριο ετος λεω να κανω πραγματικοτητα ενα ονειρο.θελω να συμμετασχω σε τριγωνο κοινως παρτουζα με 2 μουνακια.στειλτε πληροφοριες για στουντιο η cg οπου θα μπορω να το πραγματοποιησω γιατι τοσα χρονια και τοσες παρτουζες τετοια φαση δεν μου εχει κατσει.προσπαθησα να βρω αναλογο thread αλλα τζιφος για αυτο
Επισκέπτης
έλεος δεν είναι δυνατόν πως είναι δυνατόν γιατί από τα γραφόμενα μερικών ότι εγώ παριστάνω το τσουλί την ίδια στιγμή που είμαι και εγώ μέσα στο site.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K