Stat3
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω νοσηλευομαι μονιμα εδω..τροφιμος ειμαι..www.freesmileys.org] [/url]
Χαχαχα μου έφτιαξες την μέρα
εγω νοσηλευομαι μονιμα εδω..τροφιμος ειμαι..www.freesmileys.org] [/url]
εσυ εισαι www.freesmileys.org] [/url]Για να σας δωσουμε να καταλαβεται εδω οι τροφιμοι αυτοδιαχειριζομαστε το ιδρυμα ειμαστε παραλληλα και θεραπευτες.
Μην τους ακους τους αλλους ειναι τρελοι εμενα να ακους.
παλι με τα σωβρακα εσυ???www.freesmileys.org] [/url]
www.freesmileys.org] πηρες[/URL] τα παραλληλογραμμα???εμενα δεν με πιανουν..Έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Παλιά το φώραγα στο κεφάλι.
Για κοιταξου στον καθρεφτη, ακομα στο κεφαλι το φορας.Έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Παλιά το φώραγα στο κεφάλι.
ντουκου ειναι σιγουρα..για μουκου-κουκου να ρωτησετε τον κλινικαρχη assfiler..ρε παιδιά...λέτε ο βρασιδας να είναι..κούκου?...μου δίνει δείγματα αντίο..λέτε?....
Σώβρακο είναι? Γαμώτο την πάτησα, πάλι για καπέλο το μπέρδεψα. Μου αρέσει που πέρασα και την πλεξούδα από το τσουτσουνάνοιγμα.
Δεν λεμε ειμαστε σιγουροι.ρε παιδιά...λέτε ο βρασιδας να είναι..κούκου?...μου δίνει δείγματα αντίο..λέτε?....
Βλεπω γλαρους
Δεν λεμε ειμαστε σιγουροι.
Ποιος ειναι ο Βρασιδας?
εγω θελω να μου τους στελνεις ξυπνιους..www.freesmileys.org] [/url]Μάνααα ... έγινα αναισθησιολόγος!!!
Όχι που έλεγες ότι δεν θα προοδεύσω.
Αςς πειράζει αν οι δύο πρώτοι δεν ξαναξυπνήσουν? Μετά θα μάθω τη σωστή δοσολογία.
Επιβάλλεται να κάνεις πειράματα νέε μου..έτσι είναι η επιστήμη..Αςς πειράζει αν οι δύο πρώτοι δεν ξαναξυπνήσουν? Μετά θα μάθω τη σωστή δοσολογία.
πες του cretan να σου στειλει σταμναγκαθια που κανουν καλο στην ...τζζζζζζζζζζζζζζζ...βββζζζζζζζζζββζζζζζζζζβββζζζζζζζβζζζζζζζζζ.Μαγειρα εχουμε την εριναλ να μας φτιαχνει σουπες και ταχυδακτυλουργος μπορεις να αναλαβεις εσυ που εχεις και την εξωγηινη δυναμη να εξαφανιζεις μηνυματα.
Και μια προταση να αυξησουμε την ταση απο 220 βολτ σε 20.000 για να κανω καλυτερα την δουλεια μου.
Παω να μαζεψω χορτα.
Λεω να μαζεψω ραδικια μετα τα ηλεκτροσοκ θα ειναι οτι πρεπει.
Μάζεψε και κανένα ασθενή που έχει ξεφύγει..Παω να μαζεψω χορτα.
Λεω να μαζεψω ραδικια μετα τα ηλεκτροσοκ θα ειναι οτι πρεπει.
Ετσι και αλλιος δεν προκειται να την γλιτωσουν τι να ειναι απο εσενα τι απο τους υπολοιπους διακρισης εδω δεν κανουμε ολοι εχουμε δικαιωμα στον θανατο.Αςς πειράζει αν οι δύο πρώτοι δεν ξαναξυπνήσουν? Μετά θα μάθω τη σωστή δοσολογία.
Το τζζζζζζζζζζζζζζζζ γραφετε με 16 ζ.πες του cretan να σου στειλει σταμναγκαθια που κανουν καλο στην ...τζζζζζζζζζζζζζζζ...βββζζζζζζζζζββζζζζζζζζβββζζζζζζζβζζζζζζζζζ.