Επισκέπτης
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φωτογραφίζουν την χθεσινή βραδιά στο σπίτι του βρασίδος ως νύχτα οργίων, στην οποία έλαβαν μέρος ηχηρά ονόματα της σόου μπιζζζ...
Εγω μια χαρα σε βρισκω, δεν μπορω να διακρινω καποιο προβλημα, να κανεις πολλα μπουκοματα με αλατονερο, κρεμασμα αναποδα για τρεις ωρες καθε μερα και δυο αλματα απο το μπαλκονι καθε 6 ωρες και οτι ειναι να γινει θα γινει.Η σαλάτα είχε κάτι από την τέχνη του χωριάτη για το φαί.
Το αγγούρι και η ντομάτα το λαδάκι το αλάτι το πολύ.
Ήρθε σαν οπτασία η μαυροφορεμένη χήρα πάνω στο φτερωτό άλογο της και όλοι πιστέψαμε πως θα έφευγε. Έμεινε όμως όρθια στη μέση της πλατείας κάτω από το αρχοντικό του δημάρχου που της μίλησε με λόγια σαν φλόγες, λόγια πρόστυχα και αμαρτωλά. Αυτή τον κοίταζε βλοσυρά και αναστέναζε κάνοντας το στήθος της να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο μεγάλο.
Ο τρελός της ταΐσε το άλογο και κοίταξε τα ασημένια πέταλά του περιμένοντας μάτια φιλοδώρημα. Η παπαδιά με δυο καλάθια λειτουργιές σκόνταψε στο πεζούλι και έπεσε.
Να συνεχίσω η κάνατε διάγνωση;
Αλλες φημες τον θελουν να περναει ολο το βραδυ με αιθερια υπαρξη προσπαθοντας να βρει σε τι χρησημευη(η αιθερια υπαρξη).Φήμες θέλουν το Βρασίδα να ξερνάει από το πρωί στη τουαλέτα από τα πολλά ξίδια .. www.freesmileys.org] [/url]
Α τωρα κανεις πως δεν θυμασε?Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φωτογραφίζουν την χθεσινή βραδιά στο σπίτι του βρασίδος ως νύχτα οργίων, στην οποία έλαβαν μέρος ηχηρά ονόματα της σόου μπιζζζ...
Α τωρα κανεις πως δεν θυμασε?
Επανω στο κομοδινο?Τι να θυμηθώ;....
Υ.Γ κάνε μου μια χάρη και στειλε μου το κουτακι με τα ροζ χαπάκια γιατι μάλλον χθες το ξέχασα σπιτι σου.
Επανω στο κομοδινο?
το ιατρειο μας λειτουργει 09.00-13.00 & 19.00-23.00..παρακαλω αφηστε το μυνημα σας μετα απο τον χαρακτηριστικο ηχο..ιου-ιου-ιου..Στην Παλαιά Διαθήκη βρίσκουμε την πρώτη διάκριση του Θεού εναντίον της γυναίκας, όταν δημιούργησε πρώτον τον άνδρα. Τη γυναίκα τη δημιούργησε ως βοηθό του άνδρα μόνο όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο κατάλληλο ζώο γι' αυτή τη δουλειά ανάμεσα στα «θηρία του αγρού και όλα τα πτηνά του ουρανού»(1).Διάκριση έκανε, επίσης, ως προς τον τρόπο δημιουργίας της και την προέλευση του ονόματός της. Τον άνδρα τον έφτιαξε εκ του μηδενός ενώ τη γυναίκα από τη μία πλευρά του. Την ονόμασε δε «γυνή (ανδρίς), διότι έγινεν από τον άνδρα αυτής». Ακόμη και για το προπατορικό
αμάρτημα την τιμώρησε, εκτός άλλων, με πλήρη υποταγή στον Αδάμ: «... θα εξαρτάσαι δε πάντοτε από τον άνδρα σου και αυτός θα είναι ο κύριός σου».
το ιατρειο μας λειτουργει 09.00-13.00 & 19.00-23.00..παρακαλω αφηστε το μυνημα σας μετα απο τον χαρακτηριστικο ηχο..ιου-ιου-ιου..
εγω νοσηλευομαι μονιμα εδω..τροφιμος ειμαι..www.freesmileys.org] [/url]οκ έκλεισα ραντεβού........ είναι αυτό που πας και εσύ???
εγω νοσηλευομαι μονιμα εδω..τροφιμος ειμαι..www.freesmileys.org] [/url]
Να ερθεις μονος σου χωρις το μπουλντογκ.οκ έκλεισα ραντεβού........ είναι αυτό που πας και εσύ???
Αλλα τον εκπαιδευουμε για να αναλαβη και ιατρικα καθηκοντα.εγω νοσηλευομαι μονιμα εδω..τροφιμος ειμαι..www.freesmileys.org] [/url]
παλι με τα σωβρακα εσυ???www.freesmileys.org] [/url]Άσε τα ψόφια ... έχεις πάρει σβάρνα τα θέματα και δεν μπορούμε να κλείσουμε τα κελιά τόση ώρα. Μας λείπεις στην καταμέτρηση.