Επισκέπτης
Κάθησε αναπαυτικά στο κρεβάτι με τα καρφιά και μίλα
ελπιζω γιατρε να διαβασες το ιστορικο μου?
Κάθησε αναπαυτικά στο κρεβάτι με τα καρφιά και μίλα
Δεν γαμιέται.....και αυτή μου κάνει......χεχεχεχε...απο το τίποτα.....Επειδή την Χρουσαλα δεν την έχω πρόχειρη..τι λες για μια φουσκωτή κούκλα η οποία διαθέτει και εξωλέμβια ? Αντε θα σου δώσω και σετ δερμάτινα..
mou_aresi_h_mounila τώρα την έκανες απο κούπες..Κάθησε αναπαυτικά στο κρεβάτι με τα καρφιά και μίλα
mou_aresi_h_mounila τώρα την έκανες απο κούπες..
Μου ήρθε κλήση για επείγον περιστατικό και άφησα το άπλωμα τραχανά στην μέση. Είναι σοβαρή περίπτωση; Να τον εγχειρήσω τώρα ή να τον τυλίξω και να τον στείλω στα γενέθλια του βρασίδος;
σσσσσσσσσσσσσουτ..δεν ξερεις εσυ..αφεσου στα χερια των ειδικων..χαλαρωσε & απολαυσετο..παιδια για μια ψυχαναλυση ηρθα οχι για τριπλο μπα΄ι΄πας?
Εισαι σίγουρη ότι θελεις να κανείς επέμβαση ?...την τελευταία φορά σου περίσσεψαν πολλά κομμάτια..Να τον εγχειρήσω τώρα ή να τον τυλίξω και να τον στείλω στα γενέθλια του βρασίδος;
σσσσσσσσσσσσσουτ..δεν ξερεις εσυ..αφεσου στα χερια των ειδικων..χαλαρωσε & απολαυσετο..
παιδια για μια ψυχαναλυση ηρθα οχι για τριπλο μπα΄ι΄πας?
Μόνο τον πολεμιστής αφήνουμε με τα βρακιά γιατί δεν έχουμε θέρμανση και κρυώνει.
Φίλε μου με μια ψυχανάλυση δεν κάνουμε δουλειά.
Καταρχας εξήγησέ μου για ποιο λόγο είσαι ακόμα ντυμένος;
Είδες κανένα άλλο εδω μεσα να κυκλοφορεί με ρούχα;
Μόνο τον πολεμιστής αφήνουμε με τα βρακιά γιατί δεν έχουμε θέρμανση και κρυώνει.
Εισαι σίγουρη ότι θελεις να κανείς επέμβαση ?...την τελευταία φορά σου περίσσεψαν πολλά κομμάτια..
Ξέχασα να σου πω ότι ο Δρ. Pleas είναι υπεύθυνος για την πτέρυγα σχετικά με τις ''φοβίες''...όποιος δεν έχει...αποκτάει...ο κυριος πλεζουρ φταιει
σσσσσσσσσσσσσουτ..εμενα τελικα θα μου πει κανενας εαν εχω καποιο προβλημα με αυτο που ειπα γιατι εαν δεν υπαρχει λογος να φυγω ρε παιδια.απο υγεια καλα παω δοξα το θεο δηλ πιο θεο που εδω μεσα που με φερατε δεν ξερω εαν ουτε ο θεος με βοηθησει να ξεφυγω
Ασε τον να λεει..Εμενα ακου...αυτο πρεπει να κανεις..εμενα τελικα θα μου πει κανενας εαν εχω καποιο προβλημα με αυτο που ειπα γιατι εαν δεν υπαρχει λογος να φυγω ρε παιδια.απο υγεια καλα παω δοξα το θεο δηλ πιο θεο που εδω μεσα που με φερατε δεν ξερω εαν ουτε ο θεος με βοηθησει να ξεφυγω
σσσσσσσσσσσσσουτ..
τι γραφει στην μπλουζα της κοπελλας???
http://[URL unfurl="true"]www.amical.ro/poze/714.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
συυγνωμη μπορω να γαμησω την κοπελα κ μετα να φυγω...δεν θα της κανω κακο ετσι λιγο το πουλακι μου να αγγιξει τα χειλακια της..τελικα δεν εχω τιποτα θα παω σπιτι μου