You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ένα κιβώτιο μαρτίνι για μένα (άντε και τα παξιμάδια Κρήτης καλά είναι,,,ειδικά αν έχουν μέσα και τίποτα από τα Ζωνιανά)
Τροποποιηθηκε απο τον ΒΡΑΣΙΔΑΣ.erinal_w.. Μείνε ήσυχη ..εγώ θα σε συνοδεύσω στο πάρτι ..κανείς [size=20pt]
Εκτός από εμένα [/size] δεν θα τολμήσει να σε αγγίξει…www.freesmileys.org] [/url]
Παρακαλω να μην χρησιμοποιουμε πολυ μικρα γραμματα με σκοπο να αποπλανησουμε αλλα μελη του σαιτ γιατι απαγορευεται.
Τροποποιηθηκε απο τον ΒΡΑΣΙΔΑΣ.
Παρακαλω να μην χρησιμοποιουμε πολυ μικρα γραμματα με σκοπο να αποπλανησουμε αλλα μελη του σαιτ γιατι απαγορευεται.
Επισκέπτης
Στις 9 έχουμε προβολή της ταινίας ''Η φωλιά του κούκου''..
Επισκέπτης
καπακι στις 11 "Η λαμψη"..Στις 9 έχουμε προβολή της ταινίας ''Η φωλιά του κούκου''..
Επισκέπτης
Μόνο ένας με υπερασπίστηκε εδώ μέσα.Ο giorgospapa, μάλλον λόγω της έντονα πνευματικής του ζωής και της βαθιάς πίστης προς το Θεό.
Οι άλλοι συντρελλοί μου .. βρασίδος, ας, μην κοιτάς αλλου...
Παρακαλώ να σβηστούν οι φωτογραφίες μου οι οποίες δεν ξέρω απο ποιο δι βι δι και με ποιον κομιστή έφτασαν στα βρώμικα χέρια του φωτορεπόΣτερ πλέσουρ..και να πάψει επιτέλους αυτός ο βρώμικος πόλεμος και η συνομοσιολογίες, για το ποιος άλλος είναι μέσα σε αυτήν την φωτογραφία και ακριβώς έμπροσθεν εμου!
Παρακαλώ να σβηστούν οι φωτογραφίες μου οι οποίες δεν ξέρω απο ποιο δι βι δι και με ποιον κομιστή έφτασαν στα βρώμικα χέρια του φωτορεπόΣτερ πλέσουρ..και να πάψει επιτέλους αυτός ο βρώμικος πόλεμος και η συνομοσιολογίες, για το ποιος άλλος είναι μέσα σε αυτήν την φωτογραφία και ακριβώς έμπροσθεν εμου!
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πάντως μοιάζεις λίγο με την κουνιάδα μου.
Επισκέπτης
οπισθεν σου ποιος ειναι???Μόνο ένας με υπερασπίστηκε εδώ μέσα.Ο giorgospapa, μάλλον λόγω της έντονα πνευματικής του ζωής και της βαθιάς πίστης προς το Θεό.
Αν δεν ημουνα για δεσιμο θα πληγονομουν παρα πολυ :'( απο αυτα που ειπες αλλα ευτηχως ειμαι οποτε δεν τρεχει τιποτα.Μόνο ένας με υπερασπίστηκε εδώ μέσα.Ο giorgospapa, μάλλον λόγω της έντονα πνευματικής του ζωής και της βαθιάς πίστης προς το Θεό.
Θα σου επιστρεψω και το μαστιγιο.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αν δεν ημουνα για δεσιμο θα πληγονομουν παρα πολυ :'( απο αυτα που ειπες αλλα ευτηχως ειμαι οποτε δεν τρεχει τιποτα.
Θα σου επιστρεψω και το μαστιγιο.
Εσυ έχεις γενέθλια; Χρόνια σου πολλά, αν έχεις.
Το ηλεκτροσοκ βλεπω έκανε δουλειά.
Το μαστίγιο δωστο στον πλεσουρ έχει μια ελαφριά απο ότι βλεπω τάση προς τον ντοστογιεφσκι..
Επισκέπτης
www.freesmileys.org] [/url]Εσυ έχεις γενέθλια; Χρόνια σου πολλά, αν έχεις.
Το μαστίγιο δωστο στον πλεσουρ έχει μια ελαφριά απο ότι βλεπω τάση προς τον ντοστογιεφσκι..
Επισκέπτης
οπισθεν σου ποιος ειναι???
Α.. αυτός ειναι ο γιατρός. Ηταν μια μέρα που είχα δαιμονστεί..και με συνέφερε. Χρειαστηκε και η βοήθεια του γκλόμπ, γιατί ήμουνα κάπως ατίθαση.
Επισκέπτης
μαστιγιο κραταει..γκλομπ βλεπεις???για χτυπα 4 κιτρινα οβαλ & 6 ροζ παραλληλογραμμα να στανιαρεις λιγο..οταν ξανα www.freesmileys.org] [/url] παρεμε τηλ στο 6666666.Α.. αυτός ειναι ο γιατρός. Ηταν μια μέρα που είχα δαιμονστεί..και με συνέφερε. Χρειαστηκε και η βοήθεια του γκλόμπ, γιατί ήμουνα κάπως ατίθαση.
Επισκέπτης
μαστιγιο κραταει..γκλομπ βλεπεις???για χτυπα 4 κιτρινα οβαλ & 6 ροζ παραλληλογραμμα να στανιαρεις λιγο..οταν ξανα www.freesmileys.org] [/url] παρεμε τηλ στο 6666666.
Α χιλια συγνώμη .. Εχω σοκαριστεί απο τις αποκαλύψεις. Δεν περίμενα ότι θα βγάλετε αυτή την φωτογραφία και θόλωσα.
Ευχαριστω.Εσυ έχεις γενέθλια; Χρόνια σου πολλά, αν έχεις.
Οσο για το ηλεκτροσοκ του κοροιδεψα δεν εχω εγκεφαλο.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K