1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο πλέζουρας έγινε μπαν γιατί γέμισε το σκληρό δίσκο του server....αποσυρθηκε απο το σαιτ,δεν θα ξαναμπει μεχρι να ποσταρει κατι καλο για τον ολυμπιακο ο βασος
ο πλέζουρας έγινε μπαν γιατί γέμισε το σκληρό δίσκο του server....αποσυρθηκε απο το σαιτ,δεν θα ξαναμπει μεχρι να ποσταρει κατι καλο για τον ολυμπιακο ο βασος
λοιπον νομιζω την βρηκαμε την λυση
θα παντρευτω τον μεφιστοφελη να με εχει αφεντρα και κυρα και να με δειχνει στους φιλους του και να καμαρωνει. παραληλα ο ας θα ειναι ο κουμπαρος που θα με φιστικωνει και καλα στα κρυφα. και οι δυο ομως θα μου κανετε δωρακια
βιτριόλι άπιστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!Με βρίσκεις σύμφωνο...
Θα το πάρω μόνος μου!Και ποιος σου είπε οτι θα σου δώκουμε εξιτήριο; ααα...
θα χωρέσεις ρε απο την πόρτα?......Θα το πάρω μόνος μου!
Θα μιλησω με την πρεσβεία αυριο για να οργανώσει την αποδραση μου ο 007!
Θα το πάρω μόνος μου!
Θα μιλησω με την πρεσβεία αυριο για να οργανώσει την αποδραση μου ο 007!
Που θα πας μωρη κουφάλα...εδω τουλάχιστον μετα το ψυχοφαρμακο εχει streap show..Σήμερα με ειδοποίησαν ότι πλέον απέκτησα και το Αγγλικό διαβατήριο!
Στην Αγγλία έχει καλύτερα ψυχιατρεία!
Eσύ ζηλεύεις τον 7.5 πόντων τέρας μου!θα χωρέσεις ρε απο την πόρτα?......
Θα τους κανονίσω είμαι έτοιμος!έχω φέρει 2000 αστυνομικούς ...κανόνισε..
Άσε το παραμύθι, πες την αλήθεια στον λαό ότι οι στριπερ η μικρότερη είναι 83 χρονών σαν τον talo!Που θα πας μωρη κουφάλα...εδω τουλάχιστον μετα το ψυχοφαρμακο εχει streap show..
Δεν ξέχασες να μου στείλεις πρόκσληση, έτσι;;;;Σήμερα μετά το στρίπ σόου θα ακολουθήσει δεξίωση και θα φτιάξω ψητή αγγινάρα περσίας με αυγά μέλλισας, μαζί με πέστροφα αλα κρεμ
τωρα θα εισαι και επισημως λουγκρα,σε αναγνωρισαν οι βρετανοι και σε καναν δικια τουςΣήμερα με ειδοποίησαν ότι πλέον απέκτησα και το Αγγλικό διαβατήριο!
Στην Αγγλία έχει καλύτερα ψυχιατρεία!
τωρα θα εισαι και επισημως λουγκρα,σε αναγνωρισαν οι βρετανοι και σε καναν δικια τους
Σα να λεμε...φοβερά...βαρετά...γαμήσια ?????Ρε μπας κι'ο Λαζοπουλος παρακολουθει το προγραμμα του site?? ?Αστροδιαστημικο humor!!!Mπραβο σ'ολους!!!Μου φτιαξατε την μερα και το'χα αναγκη , γιατι εχω να παω σε κατι φοβερα βαρετα βαφτισια!