Καλώς το πουλέν μου, πέρασες πουθενά ρε ανύπαρκτε?
Yes of course
Καλώς το πουλέν μου, πέρασες πουθενά ρε ανύπαρκτε?
καλημερα τρελλοκαμπερο..τι θα φαμε σημερα???Καλημέρα σας πέρασα να πάρω το φάρμακό μου και δεν θα μείνω πολυ..
καλημερα τρελλοκαμπερο..τι θα φαμε σημερα???
παραλληλογραμμες Η μπλε???πουτσες
παραλληλογραμμες Η μπλε???
δεν μας λες καλυτερα για τα δικα σου?????? τα άπλυτα εννοω....οχι στο καλάθι με τα άπλυτα ρίξε μια ματιά *P
παραλληλογραμμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο εισαι εδω???απεργια αυριο το μετρο 12 με 4 >
www.zougla.gr/news.php?id=10294]http://www.zougla.gr/news.php?id=10294[/url]
Brasida ta kataferes me esteiles sto trelokomeio - omws gyrisa pleon ygihs
kai me nea apostolh na prostateysw to ispaniko koala apo to fenomeno toy 8ermokhpioy
Brasida ta kataferes me esteiles sto trelokomeio - omws gyrisa pleon ygihs
kai me nea apostolh na prostateysw to ispaniko koala apo to fenomeno toy 8ermokhpioy
ούντερμπεργκ....για καλή χώνεψη...και το κέφι συνεχίζεται.......
Που εισαι ρε εφαγα τον κοσμο να σε ψαχνω.
σημερα μεσημερι στο μετρο..παω να χτυπησω το εισιτηριο και ερχεται ενας παπουλης και μου δινει το δικο του που ειχε διαρκεια 1,5 ωρα,αντι να το πεταξει αφου το ειχε χρησιμοποιησει μου το εδωσε
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
επρεπε να τον κανεις μια ξεναγηση στη φυλης και κερασμα την αγαπημενη σου πουτανασημερα μεσημερι στο μετρο..παω να χτυπησω το εισιτηριο και ερχεται ενας παπουλης και μου δινει το δικο του που ειχε διαρκεια 1,5 ωρα,αντι να το πεταξει αφου το ειχε χρησιμοποιησει μου το εδωσε
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
επρεπε να τον κανεις μια ξεναγηση στη φυλης και κερασμα την αγαπημενη σου πουτανα
ο καθενας να δινει οτι μπορει
σημερα μεσημερι στο μετρο..παω να χτυπησω το εισιτηριο και ερχεται ενας παπουλης και μου δινει το δικο του που ειχε διαρκεια 1,5 ωρα,αντι να το πεταξει αφου το ειχε χρησιμοποιησει μου το εδωσε
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ