Πες μου ότι στο ειπE γκόμενα σου???Μα να ξέρεις....οτι δεν είμαι τόσο γλυκοτσούτσουνος σαν τον Ass...
Υ.Γ Καλα μιλαμε η φήμη ταξιδεύει με αστρική ταχύτητα λεμεεεεε...
Πες μου ότι στο ειπE γκόμενα σου???Μα να ξέρεις....οτι δεν είμαι τόσο γλυκοτσούτσουνος σαν τον Ass...
Ειναι το καλύτερο μετα βεβαιότητας...Στα είπα εγω....η μοιρα μας έπαιξε άρρωστο παιχνίδι..
Ρε συ μη κάνεις σαν κλασσικό χαζόμουνο..Αφου τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε..το θεμα ομως περιπλεκεται οπως βλεπεις δεχομαι πιεσεις κι απο αλλου τι να κανω;;;;
γλυκοτσούτσουνος...είναι αυτό που καταλαβαίνεις....;)δλδ οταν λες γλυκοτσουτσουνος;;;
H γκόμενα του ass...γι'αυτό τον παράτησε....;)Toυλαχιστον μακρυτσουτσουνος εισαι ?
Ευάκι..άσε τον φτωχό συγγενή....κ έλα σ'εμένα....καταθέσεις σε Ελβετία...κ ορυχεία...σε περιμένουν....;)
Κάνε πίσωωωωωωωωωωωωωωωωωω.........Ρε συ μη κάνεις σαν κλασσικό χαζόμουνο..Αφου τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε..
Ο καθείς με τα προσόντα του....xaxaxaΔεν παιζωωω.....μπουνιές κατω απο τη μέση..
Ρεεεε συ....δεν υπάρχει γκόμενα που να έχει παρατήσει τον AssFiller......γλυκοτσούτσουνος...είναι αυτό που καταλαβαίνεις....;)
H γκόμενα του ass...γι'αυτό τον παράτησε....;)
ΤΕΛΟΣ...
Evabb....μιας και σε αγαπώ νομίζω οτι ειναι καλύτερα να εισαι στη αγκαλιά του Μεφιστοφελής ......
Σημειωση Νο1 : Θα μπορούσε να γίνει καταπληκτικό Βραζιλιάνικο σίριαλ
Σημειωση Νο.2: Μεφιστοφελής γίνομαι και πολυ καλο κουμπάρος...
ΤΕΛΟΣ...
Evabb....μιας και σε αγαπώ νομίζω οτι ειναι καλύτερα να εισαι στη αγκαλιά του Μεφιστοφελής ......
Σημειωση Νο1 : Θα μπορούσε να γίνει καταπληκτικό Βραζιλιάνικο σίριαλ
Σημειωση Νο.2: Μεφιστοφελής γίνομαι και πολυ καλο κουμπάρος...
Αν αγαπάς υποχωρείς...και θέλω το καλό της... ....Γιατι αν δεν εχει λεφτα εμενα πως θα με φροντίζει.. ?Ήμουν σίγουρος οτι θα υποχωρούσες.....
Πάντως η κουμπαριά είναι βέβαιη...γιατί αν δεν στηρίξουμε το σπίτι μας...θα πέσει να μας πλακώσει....χαχαχαχα
Με βρίσκεις σύμφωνο...λοιπον νομιζω την βρηκαμε την λυση
θα παντρευτω τον μεφιστοφελη να με εχει αφεντρα και κυρα και να με δειχνει στους φιλους του και να καμαρωνει. παραληλα ο ας θα ειναι ο κουμπαρος που θα με φιστικωνει και καλα στα κρυφα. και οι δυο ομως θα μου κανετε δωρακια
αμα συμφωνει και ο μεφι τελεια!Με βρίσκεις σύμφωνο...
Πλεζουρα είπαμε....να πας διακοπές...αλλα εσυ το γάμησες..
αποσυρθηκε απο το σαιτ,δεν θα ξαναμπει μεχρι να ποσταρει κατι καλο για τον ολυμπιακο ο βασοςΠλεζουρα είπαμε....να πας διακοπές...αλλα εσυ το γάμησες..
αποσυρθηκε απο το σαιτ,δεν θα ξαναμπει μεχρι να ποσταρει κατι καλο για τον ολυμπιακο ο βασος