Επισκέπτης
erinal w εσυ ποιον ψηφισες?
Τον ΒΡΑΓΙΔΑ
Γιατί είναι ανύπαρκτο προσωπο... Αλλά αν ψήφιζα υπαρκτό .. θα ψήφιζα κάποιον που δεν υπάρχει στις επιλογές που έβαλε ο ας.
erinal w εσυ ποιον ψηφισες?
φταει το ηλεκτροσοκ και τα παγωμενα μπανιαΤης αλλες ερωτησεις που εκανες στης επιβαλλανε ?
πες μας να τον βαλουμεΤον ΒΡΑΓΙΔΑ
Γιατί είναι ανύπαρκτο προσωπο... Αλλά αν ψήφιζα υπαρκτό .. θα ψήφιζα κάποιον που δεν υπάρχει στις επιλογές που έβαλε ο ας.
πες μας να τον βαλουμε
Τον τζορτζ κλουνει?Τον ΒΡΑΓΙΔΑ
Αλλου το εγραψα εδω με ρωτας?Φίλε βράσιδος τι είναι το U MATIC ???
και τωρα οι πρωην θαμωνες μαζευοντε εδω οπως καταλαβαινειςΑλλου το εγραψα εδω με ρωτας?
Το U MATIC ηταν club με ηλεκτρονικη μουσικη και το εκλεισαν για ευνοητους λογους.
Γεια να μην παρεξηγηθω το μαγαζι δεν ειχε καμια σχεσει οι θαμωνες ειχανε.Αλλου το εγραψα εδω με ρωτας?
Το U MATIC ηταν club με ηλεκτρονικη μουσικη και το εκλεισαν για ευνοητους λογους.
Μεσα εισαι.και τωρα οι πρωην θαμωνες μαζευοντε εδω οπως καταλαβαινεις
και εσυΜεσα εισαι.
Αααααα...τωρα θυμήθηκα...μου χρωστάει ενα εικοσάρικο απο πέρυσι...
γιατι???τις ειχες κανει την σουφρα κουμπαρα & κατα λαθος εριξες παραπανω???Αααααα...τωρα θυμήθηκα...μου χρωστάει ενα εικοσάρικο απο πέρυσι...
ήθελα να δω αν δίνει κανονάκι..γιατι???τις ειχες κανει την σουφρα κουμπαρα & κατα λαθος εριξες παραπανω???
Ωραια δεν είναι ....επιμέλεια...barba βρασιδαςEπειδη τελειωνουν τα ''κουμπια'' & χρειαζονται αντικατασταση,παρακαλω τους
συντροφους τροφιμους να ενημερωσουν εαν ξερουν για την παρουσιαση του ΨΠΣ
που διαφημιζεται στη tv...
ωρα και ημερα...
Η παρουσια ολων κρινεται απαραιτητη
τρελλο καυτο ξανθο μωρο...ξερει να μαγειρευει?
φασκιωμενο ηλικιωμενο ψιλοκαραφλο γκρινιαρικο μωρο που μοιαζει με πιρανχας ...
κατι μου θυμιζει το αγεροχο βλεμμα του ...
Μέγα quiz ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ???