Εμενα μου αρεσουν τα Βραστρειδια σαγανακι.Η ψηφοφορία να γίνει τι φαγητό προτιμούν οι Τρελοί μας ...καλύτερα ε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
O ΒραγιδαςΕγω ψηφησα τον AssFiller για να εκδικηθω την erinal.
Εμενα ποιος με ψηφησε?
Aδελφικη αλληλεγγυη.O Βραγιδας
Επισκέπτης
Βρακολοκυθάκια εχω καιρο να φάω
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πως αλλαζω την ψηφο μου?
Τι ψηφησες και τι θες να ψηφησης?πως αλλαζω την ψηφο μου?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οταν διαβαζα την ερωτηση,στο"ενδωσει"καθ'οτι πειναλεος για σεξ ψηφισα τον εαυτο μου,οταν ομως ειδα οτι αφορουσε μαγειρεμα,δαγκωθηκα.την προηγουμενη φορα που μου μαγειρεψε η erinal εκατσα 2 εβδομαδες στο νοσοκομειο του ΨΠΣ.πεντε πλυσεις στομαχου μου εκαναν.θελω να ψηφισω τον ass filler για να τον εκδικηθω που δεν μου εχει κανει δεκτο το αιτημα ακομηΤι ψηφησες και τι θες να ψηφησης?
Ισοπαλια ειμαι με το αδελφακι μου.
Θα φας καλα αδελφακι. ;)
Θα φας καλα αδελφακι. ;)
Καλα ψηφισες νηστικο αρκουδι δενοταν διαβαζα την ερωτηση,στο"ενδωσει"καθ'οτι πειναλεος για σεξ ψηφισα τον εαυτο μου,οταν ομως ειδα οτι αφορουσε μαγειρεμα,δαγκωθηκα.την προηγουμενη φορα που μου μαγειρεψε η erinal εκατσα 2 εβδομαδες στο νοσοκομειο του ΨΠΣ.πεντε πλυσεις στομαχου μου εκαναν.θελω να ψηφισω τον ass filler για να τον εκδικηθω που δεν μου εχει κανει δεκτο το αιτημα ακομη
Ερχονται απο επαρχια και βρηκαν λιγη κινηση.[size=15pt]δεν μπορω να καταλαβω γιατι αργουν οι ψηφοι μου[/size]εγω εχω βαλει το παπιον μου και περιμενω την επισημη ανακοινωση του αποτελεσματος
περιμενω και απο τον αποδημο ελληνισμο μη νομιζειςΕρχονται απο επαρχια και βρηκαν λιγη κινηση.
Επισκέπτης
Γιατί η εκδίκηση ειναι ο ας?
Εχω να κανω μια καταγγελια μπηκε σφηνα ο Βραγιδας για να κλεψει ψηφους απο εμενα.
Αν δεν βγω θα κανω ενσταση για παρατυπη σημετοχη του Βραγιδα και θα παρω την ψηφοφορια στα χαρτια.
Αν δεν βγω θα κανω ενσταση για παρατυπη σημετοχη του Βραγιδα και θα παρω την ψηφοφορια στα χαρτια.
Εγω τον Ass τον ψηφισα ακριβος για τον αντιθετο λογο απο αυτον του doriti για να δικαιωση το νικ που εχει.Γιατί η εκδίκηση ειναι ο ας?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η εκδικηση ειναι για τον ass για σενα ειναι χαρα ;)Γιατί η εκδίκηση ειναι ο ας?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να και μια ερωτηση που ηθελα να κανωerinal w εσυ ποιον ψηφισες?
Της αλλες ερωτησεις που εκανες στης επιβαλλανε ?να και μια ερωτηση που ηθελα να κανω
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K