Επισκέπτης
ο λουνικοφ σε ψηφισε???Συγνωμη δεν ηξερα οτι εισαι ψηφοφορος μου.
Γαμωτο αν δεν ειχα ψηφιση τον AssFiller θα ημουνα πρωτος.
ο λουνικοφ σε ψηφισε???Συγνωμη δεν ηξερα οτι εισαι ψηφοφορος μου.
Και τεκνατζου θα γινω.Εγώ ψηφίζω Βραγίδα...την "κόβω" για τεκνατζού!
Δεν εχει λογαριασμο και χασαμε εναν ψηφο.ο λουνικοφ σε ψηφισε???
Οχι ρε Βραγιδα [size=15pt]ΒΡΑΣΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]!!!Εγώ ψηφίζω Βραγίδα...την "κόβω" για τεκνατζού!
Ε αν μπει στην οικογένεια η erinal...θα φας κι εσύ!Οχι ρε Βραγιδα [size=15pt]ΒΡΑΣΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]!!!
Δεν τον ξερεις καλα τον Βραγιδα, δεν θα μεινει τιποτα.Ε αν μπει στην οικογένεια η erinal...θα φας κι εσύ!
αχαχαχχαχααχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαΔεν τον ξερεις καλα τον Βραγιδα, δεν θα μεινει τιποτα.
Η ψηφοφορια ειναι ακυρη ο barba skoyfakias τωρα δικαιωνεται δωστε τους ψηφους του Βραγιδα στον πεινασμενο αδελφο του.Παπουτσάκια ή παστίτσιο ? Δεν θέλω να την κουράσω...
Ο Νικητής θα φέρει απο μια μερίδα στους ηττημένους..
Ναι αλλά θα πρέπει να φάνε και αυτοί που ψηφίσανε!Τελικά σε ποιόν θα μαγειρέψει η erinal_w ??? Εγώ προτίνω να οργανώσει δημόσιο συσσίτιο να φάμε όλοι καλά
Τελικά σε ποιόν θα μαγειρέψει η erinal_w ??? Εγώ προτίνω να οργανώσει δημόσιο συσσίτιο να φάμε όλοι καλά
Αν μαζευτουμε πολλοι καλυτερα να φτιαξει ουζομεζεδες.
Καλή ιδέα....
Εχουμε χρονο...παίξε μπαλα..ΑσσΦίλλερ πότε λήγει η ψηφοφορία ??? Έχω χρόνο να κάνω την ανατροπή ??? (Να ξέρεις αν κερδίσω μισή μερίδα με μία ελιά στην μέση για ντεκόρ σε εσένα)