Νέα

Εισιτήρια για το final four της Μαδρίτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olisadebe17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 993
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
καλημερα πρασινα αδερφια..

παμε να δουμε ποσοι ζημια καναμε χτες με τα εισητηρια του finalfour της Μαδριτης

ποστάρεται ποσα εισητηρια και σε ποια θεση πήρατε

για να δουμε αν ειμαστε ολοι κοντα κοντα...

OP
OP
olisadebe17

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
αρχιζω εγω

4 εισητηρια 
planta 2  sector  15

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
εγω θα περιμενω μολις αποκλειστειτε απο το φαιναλ φορ να τα παρω στη μιση τιμη απο σας

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
φιλε με την αναμονη θα μεινεις.κοιταξε να κερδισεις κανα καφενειο της ευρωπης[προκομ τρεφλ]και μετα ξαναμιλα μας.παμε για 2 τρεμπλ.ομπραντοβιτς.

OP
OP
olisadebe17

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
εγω θα περιμενω μολις αποκλειστειτε απο το φαιναλ φορ να τα παρω στη μιση τιμη απο σας
με το ιδιο πλευρό να κοιμασε αδερφε....

καλητερα στα σαπουνια τζαμπα παρα σε γαυρο....

αλλα σαν πολη δεν προχωρησες?

στους 16 περασατε?
τι?
οχι ακομα?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
αληθεια το καφενειο προκομ τρεφλ το κερδισατε.αληθεια στους 16 θα περασετε.αντε βρε παλι 4-5 μπορει και να περασετε.αληθεια ποσα ευρωπαικα εχετε.μονο 1.κριμααααααααααααα.οταν φτασετε τα 4[αχαααααααααααααααααααααααααα]καλο ανεκδοτο.τα ξαναλεμε.μαδριτη ερχομαστε.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Μπορεί να μην είμαι βάζελος αλλά αποκλείεται ο παο να μείνει εκτός final 4..Απλά και μόνο γιατί έχει ομαδάρα..Μάλλον για ακόμα μια χρονία θα κονταροχτυπηθεί με την ΤΣΣΚΑ για τον τίτλο..

Επισκέπτης
Μπορεί να μην είμαι βάζελος αλλά αποκλείεται ο παο να μείνει εκτός final 4..Απλά και μόνο γιατί έχει ομαδάρα..Μάλλον για ακόμα μια χρονία θα κονταροχτυπηθεί με την ΤΣΣΚΑ για τον τίτλο..
μεσα επεσες μεγαλε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
.....παιδια.... κανενα εισιτηριο.... περισευει?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

proktos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μαζι με τα εισιτηρια δωρο και μια  :bigdick: στο καναπε αφου εχετε φαει ενα  :knockinb: τη Τεταρτη..
Ξερετε εσεις........Αλλα μην ανησυχειτε..θα σας φερθουμε με  :smitten: και προδερμ.
Αν δεν τα θελετε τα αγοραζουμε εμεις....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και εσεις απο το γνωστο καναπε που βλεπατε Ρεαλ Τσελσυ Βερντερ κλπ μπορειτε να  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
μανωλακη βαλε τα εισητηρια στην σουφρα σου & βγες στην συγγρου για πιατσα τωρα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν αυριο μεινει και η πουτα η ρεαλ εξω,θα παρακαλας να τα δωσεις στο 1/3 της τιμης
πηγες να κανεις το κομματι σου και καλα σιγουρος αλλα τελικα σαν γνησιος λαγος την πατησες παλι οπως στον μυθο με την χελωνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
....ψαχνω 2 εισιτηρια για final four παιδια.... οχι ψηλα ομως.... κ αν υπαρχει καπου κεντρικα..... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom