anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.171
- Πόντοι
- 506
Όποιος δεν έχει πάει σε συναυλία Depeche Mode δεν έχει δει τίποτα στην ζωή του!
Τι λες ρε φίλε??? Για ριξε λιγο νερό στο πρόσωπό σου να συνέλθεις!!!
καλα αυτα που λεει το μπλογκ ειναι μουφες....ελεος...και γω πηγα χτες και καμια σχεση....ειπε και Οπα κανα δυο φορες και ευχαριστησε κι ολας και στην αρχη και στο μεσω της συναυλιας.....δηλαδη τι επρεπε να κανει? τεμεναδες και σπονδες στους θεους?
απλα ειναι στυγνη επαγγελματιας ηρθε ειδε και απηλθε....και με το σταριστικο υφος της αυτο διατηρει ολους αυτους που ξεροσταλιαζαν απο τις 7 το πρωι για να μπουνε μεσα (περαστικα τους)
κατα ταλλα εμενα πιο πολυ μου την εδωσαν κατι αμερικανιες που εκανε τις οποιες ασπαστηκαν ολα τα προβατακια της αρενας και οχι μονο......
ωραια συναυλια παντως
δηλαδη αν δεν το πιστευω αυτο για τους depeche ειμαι gay?Nα θυμισω οτι o Martin Gore μεχρι το '90 φοραγε φουστες!Κατάλαβα έπεσα σε θαυμαστές της βασίλισσας!
Να σου θυμίσω και εγώ πως οι θεές των gay είναι η μαντόνα και Στρειζαντ!δηλαδη αν δεν το πιστευω αυτο για τους depeche ειμαι gay?Nα θυμισω οτι o Martin Gore μεχρι το '90 φοραγε φουστες!
Χτυπησες κεντρο!Ακουω το woman in love και δακρυζω...και καπακι το material girl να ερθω στα ισα μου!Να σου θυμίσω και εγώ πως οι θεές των gay είναι η μαντόνα και Στρειζαντ!
εχω υλικο απο εχτες απο καμερα που ειχα απο εξεδρα , αλλα δεν εχω ξανακατεβασει στο youtube τιποτα , ξερει κανεις την διαδικασιαπαιζει κανενα βιντεο απο την χθεσινη συναυλια??
θα ανεβασουμε κατι για μας που την χασαμε??
και γω πηγα χτες και καμια σχεση....
ωραια συναυλια παντως
μπράβο ρε νόκια....εκπληκτικό......γράφει.....Αφιερωμενο στην Μαντονα και σε ολα τα calebrities που πηγαν...Ο Σακηηης πηγε ??
ΥΓ - Πριν κατεβαστε 2 σφηνακια..Θα την "ακουσετε" καλυτερα..
Απλα ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ...!!!..Αυτα.
μυριζε τεστοστερονη το γηπεδο απ'τη βαρβατιλα που μαζευτηκεολη η λουγκραρια πρωτη μουρη..!