Νέα

Εισιτήρια για Μαντόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Καλα τους ειπε / και εμενα με βριζουν οι στριπερ ενιοτε αλλα απο πριν τις εχω γλυψει,τις εχω παλαμαριασει και τους εχω πουλησει παραμυθα χαχαχαχαχαχα

madonna σου γαμιεται η μανα και ολη η πουτανα η οικογενεια σου ...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ξερει κανεις αν θα δειξει καποιο καναλι τη χθεσινη συναυλια της madonna??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ξερει κανεις αν θα δειξει καποιο καναλι τη χθεσινη συναυλια της madonna??

γιατί?θέλεις να δείς όλες τις celebrities που πήγανε?μέχρι και η κουτσή παγώνα πήγε να την δεί απο τα νταρντανοχώρια!ουστ απο δώ καρακάξες!

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Κριμα που δεν εβρεχε εχτες να τους χαλασει το σκηνικο / αλλα ενταξει ειχε πουτσοκαιρο !!!!!

Υπουργε εγω fun των ξενων δεν ειμαι προτημω ποιο πολυ τα γαβ γαβ αλλα επειδη ειχα προσκληση για την αρενα πηγα κατα της 8κ30 αυτο που πρεπει να παραδεχτω ειναι οτι η γηναικα ειναι show woman που καμια ελληνιδα τραγουδηστρια δεν μπορει να συγκριθει μαζι τις. Για αυτο ηταν καλητερο που δεν εβρεξε γιατι θα ηταν κριμα κ αδικο για τον κοσμονα μην μπορεσει να απολαυση αυτο το θεαμα.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
...αυτο που πρεπει να παραδεχτω ειναι οτι η γηναικα ειναι show woman που καμια ελληνιδα τραγουδηστρια δεν μπορει να συγκριθει μαζι τις...

Τι να κλάσει η μαδονα και η κάθε κωλόγρια μπροστά στη Πέγκυ Ζήνα ρε φίλε ???

Πας καλά ???  μην συγκρίνεις φράουλες με τσουκνίδες !!!!

Αντε και το πρώτο καροτσάκι λουλούδια κερασμένο από μένα !!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Zητω ο μπογιας και τα αδεσποτα του!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Επειδή είμαι σκυλάς μέχρι το κόκαλο και "ελαφρώς" παθιασμένος με την Πέγκυ ... την κάνω με ελαφρά ... αλλιώς θα πιαστούμε στα χέρια ...

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Επειδή είμαι σκυλάς μέχρι το κόκαλο και "ελαφρώς" παθιασμένος με την Πέγκυ ... την κάνω με ελαφρά ... αλλιώς θα πιαστούμε στα χέρια ...
κ εγω με σφακιανακη αλλα οταν λεμε για σοου πανω στην σκηνη κ αρχιζετε την ηρονια με ηρονια θα απανταω :tickedoff:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα αυτα που λεει το μπλογκ ειναι μουφες....ελεος...και γω πηγα χτες και καμια σχεση....ειπε και Οπα κανα δυο φορες και ευχαριστησε κι ολας και στην αρχη και στο μεσω της συναυλιας.....δηλαδη τι επρεπε να κανει? τεμεναδες και σπονδες στους θεους?

απλα ειναι στυγνη επαγγελματιας ηρθε ειδε και απηλθε....και με το σταριστικο υφος της αυτο διατηρει ολους αυτους που ξεροσταλιαζαν απο τις 7 το πρωι για να μπουνε μεσα (περαστικα τους)

κατα ταλλα εμενα πιο πολυ μου την εδωσαν κατι αμερικανιες που εκανε τις οποιες ασπαστηκαν ολα τα προβατακια της αρενας και οχι μονο......

ωραια συναυλια παντως :)

Επισκέπτης
Όποιος δεν έχει πάει σε συναυλία Depeche Mode δεν έχει δει τίποτα στην ζωή του! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom