Νέα

Εισιτήρια για Μαντόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Η καλλίτερη συναυλία ever στην Ελλάδα ήταν των Stones τον Απρίλη του 67 στην Λεωφόρο.

Οποιος ηταν εστω και σπερματοζωάριο στον πατερα του το 67 να δωσει το παρών...

Τιλες τωρα ρε συ;  Τι να συγκρίνεις;  ΓΑΜΑΤΗ θα ήταν αλλά..;;;;;  Εχει κανεις εικόνα να δουμε

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πρωτη και με διαφορα παλμου και αλλων...... rory galacher Ν. Φιλαδελφεια πριν απο πολλλλααααα πολλλλλαααα χρονια περιπου τετοια εποχη και εγινε της παλαβης (οι παλαιοι ροκαδες το εζησαν μαζι μου)
Τι μου θύμισες ρε φίλε? Α ρε Rory - συγχωρεμένος, μέσα ήμουνα κι εγώ. Πιτσιρικάς έφυγα απ' το σπίτι που ήταν στου διαόλου τον κώλο για να πάω στην ΑΕΚ.

Μπήκα στην 9 επάνω (μετά κατέβηκα στη σκεπαστή) - είχε γίνει ντου και όπως έμπαινα βρήκα κάτω ένα γκλομπ. Το χάρισα λίγο καιρό μετά για να μη βρω κανα μπελά. Έφυγα πριν τα δακρυγόνα πάντως.

Θυμάσαι που πριν ξεκινήσει έπαιζε Sharp Ties κι έγινε τις πουτάνας?  :rockon:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τι μου θύμισες ρε φίλε? Α ρε Rory - συγχωρεμένος, μέσα ήμουνα κι εγώ. Πιτσιρικάς έφυγα απ' το σπίτι που ήταν στου διαόλου τον κώλο για να πάω στην ΑΕΚ.

Μπήκα στην 9 επάνω (μετά κατέβηκα στη σκεπαστή) - είχε γίνει ντου και όπως έμπαινα βρήκα κάτω ένα γκλομπ. Το χάρισα λίγο καιρό μετά για να μη βρω κανα μπελά. Έφυγα πριν τα δακρυγόνα πάντως.

Θυμάσαι που πριν ξεκινήσει έπαιζε Sharp Ties κι έγινε τις πουτάνας?  :rockon:
Great Respect στους δεινοσαυρους της rock(με το συμπαθειο!).Ειναι αληθεια οτι πριν την συναυλια επαιξε απο τα ηχεια του σταδιου το am fenster και ηταν και η αφορμη να γινουν οι cities διασημοι στην Ελλαδα?Ο Rory τι ελεγε?

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γαμάτη συναυλία φέτος ήταν οι Linkin Park τον Ιούλιο στο Terravibe. Η καλύτερή μου. Αξέχαστη.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
για συναυλια ηταν μια ή μαλλον δυο θα ελεγα
Πρωτη και με διαφορα παλμου και αλλων...... rory galacher Ν. Φιλαδελφεια πριν απο πολλλλααααα πολλλλλαααα χρονια περιπου τετοια εποχη και εγινε της παλαβης (οι παλαιοι ροκαδες το εζησαν μαζι μου)
και δευτερη το πρωτο Rock in Athens στην τελευταια συναυλια του αγαπημενου μου συγκροτηματος CLASH
Οσο για PINK FLOYD δυστυχος ήμουν φανταρος και ειχαμε επιφυλακη λογο των γαμη... εκλογων και βρισκομαουν Φερρες

αυτα οσον αφορα καλες συναυλιες
Αν δεν κάνω λάθος 21.9.1981.Ο πρώτος(;)που τόλμησε να έρθει σε τέτοια εποχή στην Ελλάδα-πλην των Stones.
Υπάρχει και ένα cd με την συναυλία του ηχογραφημένη από δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι,με τον Rory να λέει μετά από κάθε τραγούδι..."ok,εντάξει!!!"

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Πρωτοι ηταν οι Police που ηρθαν στην ελλαδα και επαιξαν στο σπορτινγκ. Μετα ακολουθησαν αρκετοι  πριν τον Γκαλαχερ, οπως ο Ian Gillan και μερικες ακομα συναυλιες.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Great Respect στους δεινοσαυρους της rock(με το συμπαθειο!).Ειναι αληθεια οτι πριν την συναυλια επαιξε απο τα ηχεια του σταδιου το am fenster και ηταν και η αφορμη να γινουν οι cities διασημοι στην Ελλαδα?Ο Rory τι ελεγε?
Ίσως - δε θυμάμαι, πάνε τόσα χρόνια. Έπαιξε Animals επίσης - το κοινό ήταν άκρως φτιαγμένο πριν βγει ο Rory. Θυμάμαι όμως τους Sharp Ties χαρακτηριστικά.

Μια από τις 3 καλύτερες που έχω δει εδώ, αλλά και στην Αγγλία (και έχω δει πολλές πίστεψέ με). O Rory ήταν το κάτι άλλο - έγινε κόλαση σε μια άκρως πεινασμένη για rock Αθήνα.

Μια και έχεις και τον Nicholas για avatar (άρα έχουμε κάποια κοινά), το 89 στο Ρόδον μετά το Tender Prey ήταν επίσης μια από τις καλύτερες που έχω δει. South of No North support και μετά έγινε της πουτάνας στην κυριολεξία.

3o αξέχασto live οι New Model Army στην Αγγλία - τέτοιο δυναμίτη στη σκηνή δεν είχα ξαναδεί, αλλά ούτε πρόκειται να ξαναδώ. Όλα αυτά τα Αμερικάνικα γκρουπάκια είναι παιδική χαρά μπροστά τους. Άσε ένα κοινό - αντί ναζί μέχρι κόκκαλο.

Α ρε παλιές εποχές - γεράσαμε.  :o  Νομίζω ότι γάμησα το thread της Madonna.  :S  :2funny:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Πρωτοι ηταν οι Police που ηρθαν στην ελλαδα και επαιξαν στο σπορτινγκ. Μετα ακολουθησαν αρκετοι  πριν τον Γκαλαχερ, οπως ο Ian Gillan και μερικες ακομα συναυλιες.

Σωστοτατος ειμουν σε ολες αυτες και στο Σπορτινγκ  οι Police (με πολλα πολλα επεισοδια την πρωτη κυριος μερα) με εκοφαντικο ηχο (δεν ειχαν εμπειρια τοτε) και στον Gillan στην ριζουπολη

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μια και έχεις και τον Nicholas για avatar (άρα έχουμε κάποια κοινά), το 89 στο Ρόδον μετά το Tender Prey ήταν επίσης μια από τις καλύτερες που έχω δει. South of No North support και μετά έγινε της πουτάνας στην κυριολεξία.

Α ρε παλιές εποχές - γεράσαμε.  :o  Νομίζω ότι γάμησα το thread της Madonna.  :S  :2funny:
Το live του Nick στο ροδον που αναφερεις (1989)εχει βγει σε VHS με πολυ καλη εικονα και ηχο.Ειναι μη επισημη κυκλοφορια το εχω σε μορφη .avi ,αν δεν το χεις και το θες επικοινωνησε...

Επισκέπτης
Σωστοτατος ειμουν σε ολες αυτες και στο Σπορτινγκ  οι Police (με πολλα πολλα επεισοδια την πρωτη κυριος μερα) με εκοφαντικο ηχο
γαμω τα ματ της χωροφυλακης με τις πρασινες στολες τους..ου στο διαολο κωλομπασκινες..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οποιος ηταν εστω και σπερματοζωάριο στον πατερα του το 67 να δωσει το παρών...

Τιλες τωρα ρε συ;  Τι να συγκρίνεις;  ΓΑΜΑΤΗ θα ήταν αλλά..;;;;;  Εχει κανεις εικόνα να δουμε

Δυστυχώς υπάρχουν πολύ λίγες φωτογραφίες σε εφημερίδες της εποχής.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
έλα πάρε ένα βιντεάκι... μαντονίστικο....

προσοχή η μαντόνα σκοτώνει την τεστοστερόνη

[youtube=425,350]MkpLR4WzIBc&feature=related[/youtube]
τελευταίο... ελπίζω μέχρι αύριο...

Να σχολαγες απο την δουλεια και να πετυχαινες τον μοναχογιο σου σε τετοια φαση...Θα του γαμουσα οτι ειχε και δεν ειχε μετα! :ak:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom