Νέα

Εισιτήρια για Μαντόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ωπα ρε γαμιάδες... Στις 75000 κοσμου ηταν και καμια 25 αρια πανελιστες μεσα και μετα κανανε δηλώσεις

Αυτο δεν απαξιώνει τη συναυλία ουτε το θεαμα που ειδαμε. Δεν πας μονο για τη φωνη η τη σκηνικη παρουσία...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΘΑΕΜΑ  με απιστευτα εφφε...

Με Μαντοννα Καρβέλα και Μεταλλικα μεγαλώσαμε εμεις οι 30+ Μαγκες...  Κουλαρετε

Μονο Μαντόνα δεν ειχαμε δει..την βαλαμε στο παλμαρε και αυτήν
δεν νομίζω ότι Μαντοννα Καρβέλα και Μεταλλικα πάνε κάπως... γιατί μετά την συναυλία πέρυσι στις 3 ιουλίου τρίτη... :cheesy: έπεσε και ξύλο με hiphopαδες popαδες rapαδες κατά κηφισιά μεριά που πήγα να κοιμηθώ σε ένα φιλικό σπίτι......
άσε που δείραμε και κάτι ιμο που μας κοροιδεύανε επειδή είμασταν όλο λάσπη σκόνη και σκισμένα παπούτσια...
αθάνατα χρόνια... αξέχαστες εμπειρίες.

Μας την πέσανε και κάτι γκόμενες ρε κουφάλες έτσι όπως είμασταν.. ξέρετε κλασσικές κηφισιώτικες γκόμενες με πλατινέ μαλλί τιραντούλα και το βυζί έξω.. αλλά από την ταλαιπωρία μας είπαμε γεια και φύγαμε...
χα0χα0χ0α0χ0α0α0χα0χ0  μύρισε τεστοστερόνη και πουτσίλα σε όληη την αθήνα....

έτσι δεν νομίζω να συνυπάρχουν αυτά τα 3-4-5 είδη μουσικής. (εγώ πάντως ακούω μεταλ κλαρίνα ρεμπέτικα χασικλίδικα ροκ αλλά ποπ χιπχοπ νιβο και τέτοιες μλκιες δεν πρόκειται)

Υ.Γ.στην επόμενη συναυλία MetallicA θα είμαι πάνω... όποιος θέλει έρχετε...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Με Μαντοννα Καρβέλα και Μεταλλικα μεγαλώσαμε εμεις οι 30+ Μαγκες...  Κουλαρετε
Παντως για να ειμαι ειλικρινης το πρωτο δισκακι που αγορασα ηταν το Like a Virgin σε ηλικια 13 ετων!Και φυσικα τον ειχα κανει σφεντονα και με το εξωφυλο και με το οπισθοφυλο.Για καρβελα δεν νομιζω,θελω να τον αρχισω στις μαπες, παντα ηθελα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παντως για να ειμαι ειλικρινης το πρωτο δισκακι που αγορασα ηταν το Like a Virgin σε ηλικια 13 ετων!Και φυσικα τον ειχα κανει σφεντονα και με το εξωφυλο και με το οπισθοφυλο.Για καρβελα δεν νομιζω,θελω να τον αρχισω στις μαπες, παντα ηθελα...
άσε μάλλον φεσώνει την πάνια ο κατμαν.. να τον λυπάσε

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Οι πιο πολλοί λένε οτι πήγαν για το σόου....ο απόλυτος ευτελισμός της μουσικής...σαν να λέμε πήγα στο τσίρκο.
Ας πάνε και σε καμμιά συναυλία που το μόνο που υπάρχει πάνω στη σκηνή είναι ο καλλιτέχνης, που χωρίς φώτα και στρακαστρούκες σε ταξιδεύει σε άλλα επίπεδα.
Σου βγάζει οργή, θλίψη, χαρά, έρωτα μόνο με τη μελωδία του.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως περνάς ωραία σε μια συναυλία αν δεν τραγουδάς και δεν "χτυπιέσε" με τραγούδια που για ώρες έχεις ακούσει μόνος σου γιατί τα γουστάρεις και όχι γιατί τα ακούς με το "ζόρι" σε όποιον σταθμό και αν ανοίξεις.
Ευτυχώς έρχονται οι Nile.

[youtube=425,350]=LNQpLFns-CA[/youtube]

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
άσε μάλλον φεσώνει την πάνια ο κατμαν.. να τον λυπάσε
Δεν ξερω ποιος ειναι ο κατμαν αλλα ο καρβελας ειναι τοσο μαλακας που θα πηγαινουν ολοι μαζι για μπυρες!Θυμαμαι και με τους γκομενους της βισσυ που μεναν ολοι στο ιδιο σπιτι

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Οταν ημουνα μικρουλης και ελειπε ο θειος Rουλης  μου δινες φιλια στο στομα και εγω  :bigdick: λερωνα το στρωμα...

RESPECT στον ΚΑΡΒΕΛΑ των 80s 90s

με 2 κατοσταρικα απο την καλλιθεα..οσο πιο φτηνιαρικα τοσο πιο ωραια.....  ΔΙΚΟΣ μας ειναι και αυτος

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οι πιο πολλοί λένε οτι πήγαν για το σόου....ο απόλυτος ευτελισμός της μουσικής...σαν να λέμε πήγα στο τσίρκο.
Ας πάνε και σε καμμιά συναυλία που το μόνο που υπάρχει πάνω στη σκηνή είναι ο καλλιτέχνης, που χωρίς φώτα και στρακαστρούκες σε ταξιδεύει σε άλλα επίπεδα.
Σου βγάζει οργή, θλίψη, χαρά, έρωτα μόνο με τη μελωδία του.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως περνάς ωραία σε μια συναυλία αν δεν τραγουδάς και δεν "χτυπιέσε" με τραγούδια που για ώρες έχεις ακούσει μόνος σου γιατί τα γουστάρεις και όχι γιατί τα ακούς με το "ζόρι" σε όποιον σταθμό και αν ανοίξεις.
Ευτυχώς έρχονται οι Nile.
Αυτους δουλευουμε τοση ωρα! Αλλα χωρις πλακα τωρα εγω το δεχομαι οτι θα παει καποιος για το σοου, ειναι οπως ισως θα πηγαινες να δεις τον κοπερφιντ να κανει μαγικα...Απλα αυτου του ειδους το κοινο εχει αλλη σχεση με την μουσικη απο αυτην που εχεις εσυ

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αυτους δουλευουμε τοση ωρα! Αλλα χωρις πλακα τωρα εγω το δεχομαι οτι θα παει καποιος για το σοου, ειναι οπως ισως θα πηγαινες να δεις τον κοπερφιντ να κανει μαγικα...Απλα αυτου του ειδους το κοινο εχει αλλη σχεση με την μουσικη απο αυτην που εχεις εσυ

Ναι οκ. Δεκτό αυτό που λές. Απλώς σε μια συναυλία τον πρωτεύοντα ρόλο τον παίζει η μουσική...αν υπάρχει και σόου από πίσω καλώς.
Στην προκειμένη περίπτωση (και με την ιστορία των πραγμάτων σε αυτή τη χώρα να με δικαιώνει) ήταν άλλη μια τρέντυ βραδιά που ο νεοέλληνας δεν μπορούσε να λείψει...χαλάλι ο μισός μισθός...

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
503
Πόντοι
21
οποιος  ηθελε να δει πραγματικο show και να ακουσει μουσικαρες πηγε depeche και waters...οι 2 καλυτερες συναυλιες τα τελευταια χρονια στην ελλαδα...τι madonna και παπαριες μαντολες

υ.γ  ...ξεχασα  maiden φετος kai metallica

και οσοι πιστευουν οτι η madonna κανει show (πιπες μπλε) ας δουν το live στην πομποιηα των pink floyd  :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ημουνα στη θυρα  26 χεχεχεχε

οντως και γω μουφα το περιμενα....χαχαα

A καλά στου διαόλου τη μάνα εγώ ήμουν στην 5... ουπς γιατί το'πα ρε γαμώτο τώρα θα βγουν όλοι οι βαρύμαγκες και θα με πουν πούστη... :jerking: :jerking: :jerking:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οποιος  ηθελε να δει πραγματικο show και να ακουσει μουσικαρες πηγε depeche και waters...οι 2 καλυτερες συναυλιες τα τελευταια χρονια στην ελλαδα...τι madonna και παπαριες μαντολες

υ.γ  ...ξεχασα  maiden φετος kai metallica

και οσοι πιστευουν οτι η madonna κανει show (πιπες μπλε) ας δουν το live στην πομποιηα των pink floyd  :rockon:
Eλα :huh:!και τον cave ξεχασες...

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Εγώ έχω μια πιο απλή άποψη.
Η παράσταση της Μαντόνα(ς)-και τη λέω παράσταση και όχι συναυλία-ήταν όντως από τα κορυφαία καλλιτεχνικά γεγονότα που έχουν γίνει στη χώρα μας,είτε μας αρέσει,είτε όχι.
Εγώ προσωπικά δεν πήγα γιατί δεν μ'αρέσει το συγκεκριμένο είδος "μουσικής" και φυσικά για το ακριβό εισητήριο.Το ξέρετε ότι είχαμε πανευρωπαϊκά το ακριβότερο εισητήριο για τη συγκεκριμένη τουρνέ?
Η προβολη που είχε το γεγονός αυτό θα ήταν εκ των πραγμάτων τεράστια,γιατί είναι ένα προϊόν που πουλάει,είναι glamour,είναι trendy,είναι και γω δεν ξέρω τι.Δεν πιστεύω ότι σε οποιαδήποτε άλλη "συναυλία" θα βλέπαμε όλους τους "κοσμικούς" μαζεμένους,παρά μόνο σε κάνα Ηρώδειο.Και μη μου πει κανείς ότι πήγαν να δουν την Μαντόνα,γιατί δεν νομίζω.Περισσότερο για προβολή πήγαν,όπως ακριβώς και στις παραστάσεις στο Ηρώδειο ή το Μέγαρο.

Δεν είδα όμως αντίστοιχα αφιερώματα για τεράστιες προσωπικότητες που έπαιξαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.Και να σκεφτείτε ότι η ΕΡΤ είχε απίστευτο υλικό από ΟΛΕΣ τις συναυλίες που έχουν γίνει στην χώρα μας,αλλά το μεγαλύτερο μέρος έχει χαθεί,καταστραφεί.Από που ν'αρχίσω...Robert Plant,Scorpions,Metallica,Iron Maiden,Pink Floyd,Rolling Stones,Lenny Kravitz,και πόσους ακόμα ξεχνάω,οι οποίοι δεν είναι αποδεκτοί από τους πολλούς λόγω του προφίλ που έχουν.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η καλλίτερη συναυλία ever στην Ελλάδα ήταν των Stones τον Απρίλη του 67 στην Λεωφόρο.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Η καλλίτερη συναυλία ever στην Ελλάδα ήταν των Stones τον Απρίλη του 67 στην Λεωφόρο.
Από που ήταν η καλλίτερη ρε φίλε,αφου δεν πρόλαβαν να παίξουν και πολύ λόγω χουντικής παρέμβασης.
Για μένα αν όχι η καλλίτερη,μια από τις top3 ήταν η περυσινή των METALLICA,κυρίως γιατί ήταν-για μένα-έκπληξη που έπαιξαν τόσο καλά,τόσο πολύ(μιλάμε για 2+ ώρες)και μετέδωσαν την ενέργειά τους στο κοινό,αλλά και πήραν από το κοινό.Ήταν τρομερό το feeling!
Συναισθηματικά,καλλίτερη συναυλία που πήγα ήταν και η πρώτη που παρακολούθησα,Ν.Φιλαδέλφεια,1988,IRON MAIDEN...

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
για συναυλια ηταν μια ή μαλλον δυο θα ελεγα
Πρωτη και με διαφορα παλμου και αλλων...... rory galacher Ν. Φιλαδελφεια πριν απο πολλλλααααα πολλλλλαααα χρονια περιπου τετοια εποχη και εγινε της παλαβης (οι παλαιοι ροκαδες το εζησαν μαζι μου)
και δευτερη το πρωτο Rock in Athens στην τελευταια συναυλια του αγαπημενου μου συγκροτηματος CLASH
Οσο για PINK FLOYD δυστυχος ήμουν φανταρος και ειχαμε επιφυλακη λογο των γαμη... εκλογων και βρισκομαουν Φερρες

αυτα οσον αφορα καλες συναυλιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom