γιατι να μην οικονομησει ρε παιδια ο ανθρωπος, απο ψωνια θα τα παρει5 x 115 = 575 ευρω..
η μπάζα του αιωνα..![]()
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εισιτήρια για Μαντόνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 131
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης ...
Αυτός προσφέρει τη πραμάτεια του προς 200€ το τεμάχιον ...
Ποίος θα ενδιαφερθεί δε ξέρω ... ειδικά φια τη madona ...![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Λες να αρχίσω να λέω 250€ ??? ώστε αν βρεθεί ο λακαμάς να βγάλω και εγώ ένα πενηνταρικάκι το τεμάχιο ???![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Αυτός προσφέρει τη πραμάτεια του προς 200€ το τεμάχιον ...
Ποίος θα ενδιαφερθεί δε ξέρω ... ειδικά φια τη madona ...
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Λες να αρχίσω να λέω 250€ ??? ώστε αν βρεθεί ο λακαμάς να βγάλω και εγώ ένα πενηνταρικάκι το τεμάχιο ???
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
πωπω borg πρέπει να είσαι και πολύ λακαμάς τελικά..
αιτιολόγησε το σε παρακαλώ
Επισκέπτης
τι να αιτιολογησει ρε τριβλακα???αιτιολόγησε το σε παρακαλώ
σε φτυνουν,δεν ψιχαλιζει..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
το τρίβλακας έχει ίδια ρίζα με το τρικάβαλο;τι να αιτιολογησει ρε τριβλακα???
Επισκέπτης
οχι..με το τριπουστας ομως εχει..πως λεμε παπια???το τρίβλακας έχει ίδια ρίζα με το τρικάβαλο;
Αφού το παληκάρι έρχεται και με λέει λακαμα να το αιτιολογήσει.τι να αιτιολογησει ρε τριβλακα???
Γιατί ? Για ποιό λόγο με αποκαλεί έτσι ?
το να πετάξεις μία παπαριά ή ένα κοσμητικό επίθετο χωρίς να το αιτιολογείς είναι εύκολο
καλή ώρα όπως έκανες και εσύ στο ποστ σου ... αλλά είσαι περίπτωση οπότε το αγνοώ ...!!!
Επισκέπτης
ρε σαλτα & γαμησου λεμε που ηρθες να κανεις μαυρη αγορα στο site & ζητας & τα ρεστα..Αφού το παληκάρι έρχεται και με λέει λακαμα να το αιτιολογήσει.
Γιατί ? Για ποιό λόγο με αποκαλεί έτσι ?
το να πετάξεις μία παπαριά ή ένα κοσμητικό επίθετο χωρίς να το αιτιολογείς είναι εύκολο
καλή ώρα όπως έκανες και εσύ στο ποστ σου ... αλλά είσαι περίπτωση οπότε το αγνοώ ...!!!
ΧΟΥ ρε λακη..
Κατι πηρε τ αυτι μου σημερα (στον Best νομιζω...) για πιθανη ακυρωση της συναυλιας λογω της απεργιας των τελωνιακων. Ελεγαν οτι δε μπορουν να περασουν οι 120 νταλικες που μεταφερουν τον εξοπλισμο. Λιγο κουφο μου φανηκε... Αφου ερχονται απο ΕΕ ειναι δυνατον να περνουν τελωνειο?![]()
φιλε μου μην το ψαχνεις... παπαριες είναι. Πρωτον, τωρα θα ερθουν οι νταλικες? αυτες ειναι εδω απο την δευτερα! και δευτερον.... οντως απο ευρωπαικη ενωση δεν υποκυνται σε τελωνιακο ελεγχο! ολο παραπληροφορηση ειναι καποιοι τυποι που περνουν ενα μικροφωνο και τα λενε στον αερα!
ρε σαλτα & γαμησου λεμε που ηρθες να κανεις μαυρη αγορα στο site & ζητας & τα ρεστα..
ΧΟΥ ρε λακη..
Είσαι αστείος και γραφικός
Χώρια που σου λείπει η ανατροφή και η αίσθηση του χιούμορ
Πάντως αν θέλει κάποιος εισιτήρια των 85€ (όρθιοι) έχει ένας φίλος μου 4 ή 5 και τα πουλάει προς 200€ έκαστο ...
με 200 ευρωπουλα θα πρεπει να μου δωσει και καρεκλα μαζι για να κατσω τουλαχιστον.
1) Δεν είναι δικά μου τα εισιτήρια
2) Χέστηκα αν πουληθούν ή όχι
3) Δεν έχω λάβει πμ και δεν θέλω να λάβω γιατί εγώ δεν πουλάω τίποτα, οπότε και δεν θα απαντήσω
4) Οποιος δεν κατάλαβε το πνεύμα του έξτρα 50ρικου ... κρίμα για αυτόν ...!!!
αυτά ...!!!
2) Χέστηκα αν πουληθούν ή όχι
3) Δεν έχω λάβει πμ και δεν θέλω να λάβω γιατί εγώ δεν πουλάω τίποτα, οπότε και δεν θα απαντήσω
4) Οποιος δεν κατάλαβε το πνεύμα του έξτρα 50ρικου ... κρίμα για αυτόν ...!!!
αυτά ...!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
εγώ του έστειλα.....O Βοrg δεν ειναι μαλακας..
Μαλακες ειναι αυτοι που θα του στειλουν pm(ή που του εχουν στειλει ηδη..)για να αγορασουν εισιτηριο..
γιατρέ είμαι χάλια;
Επισκέπτης
Και λεφτα να μου δωσουν δεν παω
+1