Νέα

εισαι φορεας του aids; συγχαρητηρια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Δηλαδη αν την ρωτουσαν για την γιουνισεφ θα 'λεγε 'περαστικα του και θα κανω το παν για να τον στηριξω σ'αυτες τις δυσκολες στιγμες' φαση...μην τ'ανοιγοκλεινεις τα χειλια σου βρε κοπελα μου οταν δεν υπαρχει μια ψωλαρα αναμεσα,δεν βλεπεις οτι σπερνεις εγκεφαλικα και κουφαινεις τον κοσμο; (με την αρνητικη εννοια παντα)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Mαγκες τη να λεμε τωρα φως φαναρι οτι η γκομενα μουναρα ξεμουναρα δεν εχει την παραμικρη ιδεα τη ειναι το aids αυτη μπορει να νομιζει οτι ειναι καμμια σοκολατα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φανερό ότι μπερδεύτηκε με το ακρωνύμιο και πίστεψε πως είναι κάποια οργάνωση-φορέας που βοηθά.

To AID somebody --> Βοηθώ κάποιον και AIDS --> Βοήθειες

Βεβαια σε τίσταδιάλα κόσμο ζει; Πώς γίνεται να μην το έχει ακούσει ποτέ;

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
¨ελαν μωρέν εσκεφτοτανεν να μη ξεχάσειν να πάρειν στο μομπαιλ την μαναν της να της πειν να πάρειν απόν την φρουταρίαν μπανάνες ....

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
M' αρεσει που στο τελος που της εξηγουν και καλα τι εννοουν , λεει " ααααα να ειναι φορεας του AIDS εννοειτε " , λες και δε της το ειχαν πει ηδη 5 φορες μεχρι τοτε  :2funny: :2funny: :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μάστορες γιατί όλοι λέτε πιο ηλίθια δεν γίνεται? Γίνεται! Αφού η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Φανερό ότι μπερδεύτηκε με το ακρωνύμιο και πίστεψε πως είναι κάποια οργάνωση-φορέας που βοηθά.

To AID somebody --> Βοηθώ κάποιον και AIDS --> Βοήθειες

Βεβαια σε τίσταδιάλα κόσμο ζει; Πώς γίνεται να μην το έχει ακούσει ποτέ;
θα το εχει ακουσει πολλες φορες και στο σχολειο, αλλα απο την μια μπαινουν απο την αλλη βγαινουν, πληροφορια που δεν πιστευει οτι την νοιαζει αγνοειται και ξεχνιεται αμεσως. 7 χρονια σε σχολεια. στα 6 η σημαιοφορος του λυκειου απο θεωρητικη κατευθυνση. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΙΑΙΡΕΣΗ. ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ  :headbang: :headbang: για μενα μονο της θετικης τα παιδια σκεφτονται. ανθρωπιστικες "επιστημες" πρεπει να βγουν απο το πανεπιστημιο, ριχνουν το επιπεδο του πανεπιστημιου σε δεισιδαιμονες θεολογους και σε ΑΣΚΟΠΟΥΣ φιλολογους. μια χαρα προχωρα η ερευνα και η ανθρωποτητα και απο ανορθογραφους ερευνητες και με γιατρους που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΕΝΤΟΝΙ ΕΚΘΕΣΗ.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
θα το εχει ακουσει πολλες φορες και στο σχολειο, αλλα απο την μια μπαινουν απο την αλλη βγαινουν, πληροφορια που δεν πιστευει οτι την νοιαζει αγνοειται και ξεχνιεται αμεσως. 7 χρονια σε σχολεια. στα 6 η σημαιοφορος του λυκειου απο θεωρητικη κατευθυνση. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΙΑΙΡΕΣΗ. ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ  :headbang: :headbang: για μενα μονο της θετικης τα παιδια σκεφτονται. ανθρωπιστικες "επιστημες" πρεπει να βγουν απο το πανεπιστημιο, ριχνουν το επιπεδο του πανεπιστημιου σε δεισιδαιμονες θεολογους και σε ΑΣΚΟΠΟΥΣ φιλολογους. μια χαρα προχωρα η ερευνα και η ανθρωποτητα και απο ανορθογραφους ερευνητες και με γιατρους που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΕΝΤΟΝΙ ΕΚΘΕΣΗ.

δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...στους γονεις μου πες τα που μου χανε πρηξει τα αρχιδια να διαβαζω ολα τα μαθηματα ενω εγω εκαιγα μονο μαθηματικα&φυσικη....τελικα σε καλο μου βγηκε....δεν σημαινει οτι παντα αυτα που σου λενε οι τριγυρω σου ειτε ειναι γονεις ειτε φιλοι  ειναι σωστα...πρεπει επιτελους να αποκτησουμε κριτικη σκεψη....η θεωρητικη κατευθυνση επιτρεψτε μου την εκφραση ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...ευχαριστω

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Πολύ αφοριστικές τις βρίσκω τις απόψεις σου!Το ότι κάποιος διαλέγει να γίνει ερευνητής ή επιστήμονας κάποιας ειδικότητας,δεν αποκλείει ότι γνωρίζει να χειρίζεται επαρκώς τη Γλώσσα του,με συνοχή στο λόγο,με λογική διάθρωση των παραγράφων,και σωστά Συντακτικό και Γραμματική,ίσα-ίσα επιβάλλεται!Αν δεχτούμε ότι σκέψη και Γλώσσα ταυτίζονται,πώς μπορώ να εμπιστευτώ έναν χ ερευνητή,ο οποίος μιλά και γράφει ασυνάρτητα;Και πώς μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά,όταν μπερδεύει τη Λωζάννη με την... Κοζάνη,και την Πάργα με την... Πράγα,για να μην πω και κάτι άλλο!Να ζηλεύουμε τα επονομαζόμενα ''Αμερικανάκια'',που δεν ξέρουν τι γίνεται πέρα από τη μύτη τους,και απορούν γιατί σχεδόν όλος ο κόσμος πλην αυτών τους μισεί,αφού ο ''Πρόεδρός τους είναι καλός άνθρωπος,και βοηθάει όλον τον κόσμο;''
Το ότι πρέπει να αναμορφωθεί το πλαίσιο και το πρόγραμμα σπουδών των Θεωρητικών Επιστημών,είναι αδιαμφισβήτητο,τόσο στη Δευτεροβάθμια,όσο και στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.Άλλο αυτό όμως,κι άλλο να ζητάμε την κατάργησή τους!Αν ήταν περιττές,να'σαι σίγουρος ότι και στον υπόλοιπο (πιο) πολιτισμένο από εμάς κόσμο,θα τις είχαν καταργήσει...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
:humpleg:  Μουνάραν. Δώσε κουμπάρε καί φωτογραφίαν πού νά δείχνει τής Νάταλι τό rear.

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280

Τύπε, κάποιος που μπορεί με την εργασία & έρευνα του να βοηθήσει την ανθρωπότητα να προοδεύσει έτι περαιτέρω, να είσαι σίγουρος ότι έχει το πνευματικό δυναμικό που του επιτρέπει να κατέχει άριστα τα ουσιώδη της γραφής ...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Τύπε, κάποιος που μπορεί με την εργασία & έρευνα του να βοηθήσει την ανθρωπότητα να προοδεύσει έτι περαιτέρω, να είσαι σίγουρος ότι έχει το πνευματικό δυναμικό που του επιτρέπει να κατέχει άριστα τα ουσιώδη της γραφής ...

δεν συμφωνώ απόλυτα σε αυτό...προφανώς γνωρίζουνε τα ουσιώδη αλλά ως εκεί...το ξέρω από προσωπική εμπειρία από άτομα με διακρίσεις σε μαθηματικές ολυμπιάδες που μετέπειτα έχουνε και καλή καριέρα τις περισσότερες φορές και ασχολούνται με την έρευνα κτλπ αλλά επειδή είναι τόσο αφοσιωμένοι σε αυτούς τους τομείς δεν έχουνε ευρύ πεδίο γνώσεων με αποτέλεσμα να είναι αρκετά μέτριοι στα υπόλοιπα...

πάντα διαφωνούσα με την "γενική γνώση"....δηλαδή να γνωρίζεις λίγο απ'ολα...εγώ είμαι της άποψης να πάρεις έναν τομέα που γουστάρεις να τον κάψεις και να πετύχεις...

αλλα προφανώς μια γενική γνώση και για τα υπόλοιπα χρειάζεται αλλά τίποτα το ιδιαίτερο και κυρίως για κοινωνικούς λόγους...επιμένω ότι η ιστορία είναι κάτι το οποίο μου ήτανε πάντα αδιάφορο αλλά όταν βρεθείς με κάποια άτομα και το πάει η συζήτηση εκεί δεν έχεις κανένα επιχείρημα...μερικές φορές φαίνεται άσχημο αλλά...τι να πεις...

OP
OP
diomides

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
¨ελαν μωρέν εσκεφτοτανεν να μη ξεχάσειν να πάρειν στο μομπαιλ την μαναν της να της πειν να πάρειν απόν την φρουταρίαν μπανάνες ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εν τω μεταξύ το κορίτσι τους ρώταγε μετά την απάντησή της.. "τι εννοείτε?" "δεν κατάλαβα τι εννοείτε?"

Εμείς τι εννοούμε ή εσύ μωρή γλάστρα?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ΟΧΙ, απλα δεν ξερεις τι σημαινει δυσλεξια (απο αυτο που ειχε και ο αηνσταην αλλα γαμουσε απο φυσικη)
και απο την πειρα μου εχω να σου πω πως απο τους 100 δυσλεχτικους που ειχα μαθητες οι 99 οντως πνευματικα υστερουσαν.
μου ετυχε ομως και μια δυσλεκτικη που ηταν ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. και οντως η κοπελα μου ελυνε στο λυκειο συνθετες ασκησεις στην φυσικη και εγραφε την λεξη φυσικη "ΦΙΣΗΚΙ"

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πολύ αφοριστικές τις βρίσκω τις απόψεις σου!Το ότι κάποιος διαλέγει να γίνει ερευνητής ή επιστήμονας κάποιας ειδικότητας,δεν αποκλείει ότι γνωρίζει να χειρίζεται επαρκώς τη Γλώσσα του,με συνοχή στο λόγο,με λογική διάθρωση των παραγράφων,και σωστά Συντακτικό και Γραμματική,ίσα-ίσα επιβάλλεται!Αν δεχτούμε ότι σκέψη και Γλώσσα ταυτίζονται,πώς μπορώ να εμπιστευτώ έναν χ ερευνητή,ο οποίος μιλά και γράφει ασυνάρτητα;Και πώς μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά,όταν μπερδεύει τη Λωζάννη με την... Κοζάνη,και την Πάργα με την... Πράγα,για να μην πω και κάτι άλλο!Να ζηλεύουμε τα επονομαζόμενα ''Αμερικανάκια'',που δεν ξέρουν τι γίνεται πέρα από τη μύτη τους,και απορούν γιατί σχεδόν όλος ο κόσμος πλην αυτών τους μισεί,αφού ο ''Πρόεδρός τους είναι καλός άνθρωπος,και βοηθάει όλον τον κόσμο;''
Το ότι πρέπει να αναμορφωθεί το πλαίσιο και το πρόγραμμα σπουδών των Θεωρητικών Επιστημών,είναι αδιαμφισβήτητο,τόσο στη Δευτεροβάθμια,όσο και στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.Άλλο αυτό όμως,κι άλλο να ζητάμε την κατάργησή τους!Αν ήταν περιττές,να'σαι σίγουρος ότι και στον υπόλοιπο (πιο) πολιτισμένο από εμάς κόσμο,θα τις είχαν καταργήσει...
απαντησα και παραπανω, για ψαξε τι σημαινει δυσλεξια... και θυμισου ποσο μαγκες ηταν οι αρχαιοι ελληνες που επινοησαν τις περισσοτερες επιστημες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΔΑΚΤΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Θα τις πω..θες να εισαι φορέας του πεους μου?ευχαριστως θα μου πει..Μονο ως πουτσα θα το ξερει..Παντως τέτοια τούβλα τα γαμουν οι επιτήδειοι χωρίς να πληρώσουν...και μεις εδω τον παίζουμε ή πληρωνουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom