Νέα

Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 462
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κι εγω αυτο σκεφτηκα...Πολυ παιδικες οι απαντησεις του Σεβαλιε αποψε και δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια δειγματα γραφης...

ΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (θα γελαω 5 μερες σαν τον περσονα ) ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

και εχουμε και την κλωνα να υπερθεματιζει :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και γαμω τις κουβεντες αποψε. :2funny: :2funny: :2funny:

Επειδή σε παιδικούς σχολιασμούς απαντώ. Άκου. Γίνομαι επίτηδες κάπως προκλητικός ώστε να τσιγκλήσω με τη σειρά μου τους άλλους να δω τι άλλο θα παραθέσουν, πέρα από τις φαντασιώσεις τους και τους ευσεβείς πόθους τους.  

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οταν σου λεω οτι γραφεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ λες οτι εχω αδικο :uglystupid:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ  :cheesy:

οταν μου γραφεις οτι λέω παπαριές λέω οτι απο το στομα σου ακούγεται σαν κοπλιμάν!

Γιατί πλακώνεστε αφού είναι ξεκάθαρο.

Αρκεί να συντάξεις λόγο εναντίον των ΗΠΑ και από εκεί και πέρα μπορείς να είσαι ότι θέλεις.

Μπορείς να σφάζεις, μπορείς να νοθεύεις, μπορείς να τυραννάς, μπορείς να γκεμπελίζεις κλπ κλπ κλπ κλπ.

Αρκεί να είσαι ενάντια των ΗΠΑ και όλα μέλι γάλα.

that's my man!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Αρκεί να συντάξεις λόγο εναντίον των ΗΠΑ και από εκεί και πέρα μπορείς να είσαι ότι θέλεις.

Μπορείς να σφάζεις, μπορείς να νοθεύεις, μπορείς να τυραννάς, μπορείς να γκεμπελίζεις κλπ κλπ κλπ κλπ.

Δηλαδη αυτοι δεν το κανουν αυτο ;;

Επισκέπτης

Σε αυτο συμφωνω . Απο την αλλη ομως το να ψαχνεις συνεχως να δικαιολογεις τα αδικαιολογητα σε καθιστα οσφιοκαμπτη εκ πεποιθησεως. Δλδ σε λιγο αποψε θα αθωωσουμε τις ΗΠΑ και θα κατηγορηθουμε και για δυσφημιση μου φαινεται :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδη αυτοι δεν το κανουν αυτο ;;

Οι άλλοι δε το κάνουν επειδή δεν έχουν τη δύναμη. Αν οι αμερικάνοι είχαν τις προθέσεις τους και την σκέψη τους θα τους είχαν κονιορτοποιήσει όλους, πανεύκολα και τώρα δε θα μιλάγαμε για τίποτα.

Επισκέπτης
οσο εσυ εχεις κρεμασμένη στο μπαλκονι σου την σημαια του Ιραν.
απλα εισαι φανατισμενος και βλεπεις την άλλη άποψη ως "καθικια", "πληρωμένοι", "αμερικάνοι"
Του Ιράν βλέπω γράφεις δεν μπέρδεψες πάλι Ιράν/Ιράκ,συγχαρητήρια!!! :cheesy:

Ναι είμαι φανατισμένος κ αδικώ την αθώα Αμερική!!! :rolleyes:

Ρε φίλε η Αμερική είναι παραδοσιακά μια απομονωτιστική χώρα. Το τελευταίο που θέλει είναι να μπλέκει σε εξωτερικές περιπέτειες. Υπάρχει και μεγάλη αντίσταση στο εσωτερικό για αυτές τις περιπέτειες. Τις οποίες δεν κάνουν μόνοι τους αλλά πάντα σε συνέργεια με δυνάμεις ΤΟΠΙΚΕΣ όπου πηγαίνουν φυσικά. Ως το 42 που πάλι δέχτηκαν επίθεση στο Περλ Χάρμπορ δεν ανακατεύοταν.
Και άμα ήθελαν και στον ψυχρό πόλεμο δε θα άφηναν κανένα περιθώριο το 45 στην ΕΣΣΔ να έχει την παραμικρή επιρροή. Να επιστρέψουν στην ασφάλειά τους ήθελαν. Οι ευρωπαίοι τους έσυραν να παραμείνουν στην Ευρώπη τότε.
Φυσικά δεν είναι ένα μονολιθικό πράγμα. Ούτε αθώοι.
Αλλά το ζήτημα είναι άλλο. Πως διάολο αποδεικνύεται ότι σχεδίασαν οι ίδιοι την επίθεση της 11/9 και τι ήθελαν να κερδίσουν? Όπως μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά πως ακριβώς και με στοιχεία κερδίζουν από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν? Και τι ?
Που να ήτανε κ το πρώτο!!! :2funny:

Δεν αποδεικνύεται ότι την σχεδίασαν(οι μαλακίες ότι δεν υπήρχανε στο κτίριο εβραίοι όπως άλλες μέρες απλά δεν στέκει) ξεκάθαρα,αλλά επίσης ποτέ δεν ειπώθηκε ξεκάθαρα ποιοι ήτανε οι ένοχοι κ απότομα ξεχάστηκε ο Μπιν Λάντεν.

Τίποτα αλοίμονο,για την δημοκρατία όλα///

Επισκέπτης
Επειδή σε παιδικούς σχολιασμούς απαντώ. Άκου. Γίνομαι επίτηδες κάπως προκλητικός ώστε να τσιγκλήσω με τη σειρά μου τους άλλους να δω τι άλλο θα παραθέσουν, πέρα από τις φαντασιώσεις τους και τους ευσεβείς πόθους τους.  

Οκ θα το δεκτω , αλλα το ιδιο με τους τασσομενους  υπερ του Αχμεντ μου φανηκες κι εσυ.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε δε πιστεύω τίποτα. Λέω ότι βλέπω με στοιχεία. Και πάντα ΝΟΜΙΖΩ και ΕΙΚΑΖΩ. Άλλοι είναι σίγουροι. Οι σίγουροι ξερόλες όμως ας πούνε τι κερδίζουν οι αμερικάνοι στο αφγανιστάν και πως. Με ποσοτικά δεδομένα, με στοιχεία. όχι αρλούμπες.

Chevalier και η δικαιοσυνη με στοιχεια δικαζει  :cheesy:

Ανεξαρτητα αν τα στοιχεια ειναι κατασκευασμενα ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

οτι προσκομιστει και τεκμηριωθει.. δικαια ή ΑΔΙΚΑ με αυτα θα ΔΙΚΑΣΕΙ :cheesy:

και μην μου πεις οτι η δικαιοσυνη παντα βγαζει δικαια ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ...

ΤΕΣΠΑ......

εμεις δεν ειμαστε δικαστες, εσυ εισαι ;; :cheesy:

Επισκέπτης
ο κοσμος σου ειναι σκακιέρα?
οτι δεν ειναι άσπρο ειναι μαύρο?
απο τη μια οι άγγελοι απο την άλλη οι διαβολοι?
Ο κόσμος πάντα ήτανε σκακιέρα,χωρίς διαβόλους κ αγγελούς φυσικά.

Απλά τώρα το παιχνίδι έγινε κατεξοχήν πολιτικό.

Αν εξαιρέσεις την Αμερική.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ ξέρω ότι στις ΗΠΑ και στην πολιτισμένη Ευρώπη, μπορείς να ασκήσεις κριτική, μπορείς να κράξεις, μπορείς να πάρεις μέχρι και Όσκαρ κράζοντας την πολιτική και τους πολιτικούς, μπορείς να επηρεάσεις και να "πολεμήσεις" για το σωστό.

Στον Ιράν και σε ανάλογα κράτη, εάν η κλανιά σου έχει ήχο αντιδραστικό βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο καθένας διαλέγει ότι του ταιριάζει καλύτερα.

Εδώ είμαστε ακόμη ελεύθερος κόσμος, δεν θα σας σφάξουμε επειδή διαλέγετε τον "αντίπαλο".

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kανείς δεν είπε ότι οι Η.Π.Α. είναι οι τέλειοι! Και ναι κακώς την έπεσαν στο Αφγανιστάν. Ακόμη και αν συνέργησαν στην 11/9 ! Αλλά έχει κανείς επαρκή στοιχεία ότι οι Η.Π.Α μόνοι τους το καναν? Και εν πάσει περιπτώσει θα λύσει κανείς το μυστήριο του τι είναι αυτό το πολύτιμο πράγμα που υποτίθεται ότι κέρδισαν ή κερδίζουν στο Αφγανιστάν? Εγώ βλέπω ότι οι Η.Π.Α. πάνε από το κακό στο χειρότερο. Και το μοντέλο τους πάει σκατά! Ναι κέρδισαν πολλά στο Αφγανιστάν!

Επισκέπτης
Εγώ ξέρω ότι στις ΗΠΑ και στην πολιτισμένη Ευρώπη, μπορείς να ασκήσεις κριτική, μπορείς να κράξεις, μπορείς να πάρεις μέχρι και Όσκαρ κράζοντας την πολιτική και τους πολιτικούς, μπορείς να επηρεάσεις και να πολεμήσεις για το σωστό.

Στον Ιράν και σε ανάλογα κράτη, εάν η κλανιά σου έχει ήχο αντιδραστικό βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο καθένας διαλέγει ότι του ταιριάζει καλύτερα.

Εδώ είμαστε ακόμη ελεύθερος κόσμος, δεν θα σας σφάξουμε επειδή διαλέγετε τον "αντίπαλο".

Εγω ξερω επισης οτι στις ΗΠΑ , επι Μπους  και κατα τον Πολεμο στο Ιρακ, ειχε συσταθει υπουργειο προπαγανδας , στα προτυπα του αντιστοιχου επι Σοβιετικης Ενωσης. Ειναι ωραιο βεβαια να σε αφηνουν να ζεις στον παραδεισο σου και ας μην εχει 72 παρθενες :grin:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Οι άλλοι δε το κάνουν επειδή δεν έχουν τη δύναμη. Αν οι αμερικάνοι είχαν τις προθέσεις τους και την σκέψη τους θα τους είχαν κονιορτοποιήσει όλους, πανεύκολα και τώρα δε θα μιλάγαμε για τίποτα.

Κοιτα να σου πω κατι.. Αυτο που λες το εικαζεις γιατι θεωρεις οτι ειναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ
αλλα να ξερεις οτι η ΒΙΑ γεννα ΒΙΑ...

και αυτο δεν εχει να κανει με την Θρησκεια και μονο...

επίσης οταν εσυ χωνεις για δικες σου επιδιωξεις, τη μυτη σου σε υποθεσεις αλλων οικογενειών μπορεί να εχεις προβλημα...
αυτο κανουν τα αμερικανακια μια ζωη..

και τωρα ερχόμαστε να πούμε οτι τους επιτίθονται κιόλα οι ΑΦΓΑΝΟΙ..

Ε..ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.. ;)

Επισκέπτης
Kανείς δεν είπε ότι οι Η.Π.Α. είναι οι τέλειοι! Και ναι κακώς την έπεσαν στο Αφγανιστάν. Ακόμη και αν συνέργησαν στην 11/9 ! Αλλά έχει κανείς επαρκή στοιχεία ότι οι Η.Π.Α μόνοι τους το καναν? Και εν πάσει περιπτώσει θα λύσει κανείς το μυστήριο του τι είναι αυτό το πολύτιμο πράγμα που υποτίθεται ότι κέρδισαν ή κερδίζουν στο Αφγανιστάν? Εγώ βλέπω ότι οι Η.Π.Α. πάνε από το κακό στο χειρότερο. Και το μοντέλο τους πάει σκατά! Ναι κέρδισαν πολλά στο Αφγανιστάν!
*το Αφγανιστάν είναι πλούσιο σε μεταλλεύματα. Στο υπέδαφος του Αφγανιστάν υπάρχουν πετρέλαιο, γαιάνθρακες, μεθάνιο, σίδηρος, μόλυβδος, θείο, ορυκτό αλάτι, χρυσός.

Τώρα αν μετά τον πόλεμο όλες οι εταιρίες εκμετάλλευσης είναι αμερικάνικες όχι δεν κερδίσανε τίποτα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω ξερω επισης οτι στις ΗΠΑ , επι Μπους  και κατα τον Πολεμο στο Ιρακ, ειχε συσταθει υπουργειο προπαγανδας , στα προτυπα του αντιστοιχου επι Σοβιετικης Ενωσης. Ειναι ωραιο βεβαια να σε αφηνουν να ζεις στον παραδεισο σου και ας μην εχει 72 παρθενες :grin:

NΤΟΙΝΓΚΚΚ....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :headbang:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ένα σχόλιο περί αμερικανικής κοινωνίας. Η αμερικάνικη κοινωνία δημιουργήθηκε από τολμήρους τυχοθήρες ,πορωμένους από την επιδίωξη της ατομικής επιτυχίας και το απεριόριστο της ατομικής πρωτοβουλίας, με πουριτανική ηθική (Βλέπετε τον Τζορτσ τον βλακούλη). Ετσι η αμερικάνικη κοινωνία δεν είνια μια κοινωνία πολιτών που βα΄σιζεται στην σχέση κοινωνίας των μελών της. Το λυπηρό είνια ότι Ευρώπη πουλάει στην κυριολεξία τον δικό της πλούτο προκειμένου να προσαρμοσθεί στην πρόοδο του Κλονταικ και των τολμηρών μεταναστών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom